Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSX 1400-nak nézem, de nem biztos azért.
http://www.motorrevu.hu/hirek/lopott_motorokat_talaltak_egy_leeresztett_csatornaban

Itt egy érdekes cikk lopott motorokról amiket a csatornába dobtak..
Valaki nem tudja milyen motor ez?
Ezt neeeeee.
Ja, és remélem mínusz tíz kilóval hagyom el a barlangomat tavasszal.
Ezexerint nem itt.
Hol?
Motorozik.
Ataaa teli almot alszik?
Ütős a Dacia a háttérben.
Szép vas!
haló fórum ! Csak azért zavarok , mert most került elő az első négyütemű mocim fényképe ! A minőségért elnézést , polaroiddal készült Fehérváron kb 1988 Suzuki Gs500 Nagyon szerettem , Olaszországot is megjárta a vas ! SOHA semmilyen hibája nem volt !
150 ezerért megcsinálják - a cég nevét le sem írom. Lehet, hogy bontott egészen olcsón felhajtható. Több cég, kárpitos is foglalkozik vle, de konkrét segítséget nem tudok nyújtani - ilyen honlapokat nem jegyzek meg.
Van valakinek tapasztalata ülés újrahúzásával kapcsolatban?Nem vészesen,de hátul kb.6-7 cm hosszan megrepedt a bőrözés.Gondoltam újra kéne huzatni,esetleg a szivacsot is cseréltetni(ha szoktak ilyet).
Bármelyik Suzuki márkaszerviz meghozza napok alatt.
Sziasztok
Ki honnan szokott szelepfedél tömítést rendelni? Vagy ha személyes átvételi lehetőséggel tud Fejérmegyéből akkor az is jó:)
Googleban nem nagyon találtam.. csak szettet
Holnap lesz mit fusiznom a cégnél
Igen, de azt érdekes lesz kiszedni, mert elég vékonyka csavar. Én utána a műanyag tekerőkének a végét betömtem szilóval, mert 1x nekem is kirázódott a csavar.
Rendeltem napi kilométer nullázó pöcköt mert le van törve, jelenleg így néz ki az a rész ahová megy majd. Elvileg abba a rézbe bele van törve a csavar és azt kell ki bányászni hogy a helyére lehessen majd csavarni az újat, nem?
vstrom 650....rövidebb kutyanyelvvel...kutyacsonttal...
Sziasztok, eladóvá vált a GS-em, hátha valakit érdekel: https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-9733097
Uraim, nem ismerős valakinek aki zala, vas megye környékiek? :D vasi volános busz befigyel a képbe, valószínűleg ide valósiak
Az SV topikban a vanyek kolléga eledja a yamaháját az biztos.
Esetleg a yamaha topikban freemailpéter kolléga.
Mindkettő egy űrhajó minden motorhoz képest.
Üdv! Örülnék, ha teljesen az alábbi kérdéssel tudnék foglalkozni, de felületesen már lehet. GS500-ról indultam, ettől a kb 40Nm-től és nem egész 50 lótól. Alapvetően nekem ezzel nem is lenne gondom, de tele tankolva és megpakolva na meg asszony (utóbbi ritkán) eléggé lelassította. Szerettem amennyire tolt 7000 táján. Az utódját keresem amire lehet gyűjteni. 600-as fejidomos bandittal mentem már, az nagyon, de nagyon nem győzött meg, mivel kipörögte magát úgy relatív békésen. Semmiféle extra élményt nem adott. A DL1000-es suzuki nekem magas illetve ott sem fordul a fejidom, viszont tény, ment amint egy tank. Aztán amivel még mentem és tetszett is az a Kawasaki ZR-7. Elég ritka és régi darab és már nem akarok ennyire idős motort, viszont 3000-től már ment ahogy nekem az kellemes volt. Amiket még néztem, de nem tudom milyen élményt adnak az a GFS650 vagy a Kawasaki Z750. A Hornet 900 is megfordult a fejemben. A 600-as kivitele azért nem, mert ismi azt mondta igen éles váltás van a működésében amikor eléri azt a bűvös 8000-es percenkénti fordulatot. Ami még tetszik, de igen borsos és tudom, hogy 2007 alattival nem szabad foglalkozni az a Kawasaki ER-6n. Figyelembe kell vennem a fogyit is tetszik vagy sem, a plafon 7l lehet/100km. Mondom merjünk egy nagyot és Yamaha FZS1000, de videón is félelmetes és ismerem magam annyira, hogy megnézném mi az a 106Nm. Ötlete javaslata típusra valakinek? Köszönöm!
a videót magát már láttam, de leírás nem volt, így már tisztábban látom miről is kérdeztem. én nem állok neki , de xxxx foglalkozik vele. már folyamatban van a kontaktfelvétel... ha megszépül a vas már merek emberek közé menni vele.
Úgy látszik Isti a sportmotor olvasta a kérdésedet.

http://www.sportmotor.hu/magaz...

Egyébként meg BUÉK!