Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,meg horvatorszag,meg stelvio-davos.
Akkor tavasszal Kakucs!
Jelenleg nincs annyi penzem,es mivel most nem kell javitasra koltenem a telen tavaszra lesz is annyim.
Most csak gumi kell meg egy legszuro,olajat most csereltem tps-t allitok,lemosom es kesz a felkesztites.
A csajom akar ilyen cuccot...én már nyugger vagyok
Persze néha elkötném egy kicsit..
A múltkori (400 alatti) miért nem volt jó?
Gondolod tavaszig lesz jobb vétel?
Vagy arra számítasz, hogy a Karácsony közeledtével összeborulsz Kupeccel, és gyűjtött gesztenyéért és újságpapírért hoz neked egy F4-est?
Meg mindig nezem az olcso f3 asokat.
Alkudj keményen és csapj le rá!
Az szerintem a trombita miatt lehetett.
Volt még 7-8 dl olajam a flakonban. Leeresztettem ennyit és utánaöntöttem a frisset. Megjárattam, aztán megnéztem az állagát, valamennyire visszasűrűsödött. Nem folyik benzin az olajba, a szint nem változik. Menet közben kerülhet bele, valószínűleg sok cuccot kap. tavasszal átnézetem valakivel, addig felesleges lecserélni.
Okozhat addig problémát, ha még mindig kicsit benzin szagú? Gondolok arra hogy kikezdi a szimeringeket, tömítéseket...
Hasonlóan hosszú karriert futott be nem véletlenül (F1-től F4-ig folyamatosan fejlesztették, javították a hibákat), mint a Suzukinál a GS (400, 450 és sokáig 500)
Én egy jó Gsxr-t akartam venni, de annak közel a feléért sikerült szereznem egy ilyet, nem bántam meg!
Az enyém pont ilyen színű.
Arra h a tiéd legyen.

Az egyik legmegbízhatóbb 600 gép. Ataaa se véletlenül ezt vette és én sem.

Vez.lánc feszítő szokta megadni magát, de mostanában már egy páran manuálisat raknak bele és ezzel megoldódik a probléma. Aztán néhány emberkénél (de ez asszem nem csak 600-as cbr-ekre igaz) a feszszab. szokta elszarni magát, de ez elég ritka.

Nagyjából ennyi. Ha bármi kérdésed van, nyomhatod.
Benzinre az olajban.
Írd azt, hogy nem írtad le azt, hogy moci.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

ezek milyen mocik? Mire kell odafigyelni a szokott nyűgökön kívül?
.... az én adatlapom hozza az elvártat, azonfelül a hsz-eim feleslegesen nem sértőek.
Alapvetően kíváncsi lennék ,hogy a fikagépek mit,hogyan és milyen minőségben alkotnak...
Köszönöm a választ!
Csövet behéz hegeszteni,hajlítani és hogy mindkét oldalt jó íve legyen házilag az is elég trükkös.
Nem mintha a tiéd sokkal jobban ki lenne töltve...
Arról nem is beszélve, hogy annyira kiáll oldalt, hogy...
Nem lenne szerencsés a gyári felnire ezt feltenni! Szűk hozzá!

...szerezz egy GSX-F 750 felnit....építs hozzá egy hajlítottabb féktámaszt...hézagold ki a hátsó lánckereket...na úgy már passzol..
nekem bevált
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy: Kaptam egy új 150/70-17 es dunlop gumit. A gs hátsó kerekére fel lehet ezt még rakni vagy már túl széles? Ha valaki használ ilyen méretű gumit akkor le tudná írni hogy mibe lesz más a motor? Köszönöm a segítséget, szép napot!
Valóban igaz, nincs kitöltve az adatlapja. Így könnyű. Egyedi arcvonások és ujjlenyomat nélkül több lenne a bűncselekmény is. Ezeket az "előnyöket" élvezi most, és mivel úgy érzi, nincs fogás rajta, gátlástalanul, macsósan bekiabál. Ezt játssza más oldalakon is.... parabellumosat játszik.
Én sem értek egyet azzal, h ilyen módon fikázzák más munkáját. Azt lehet mondani, h ezért meg ezért nem tetszik, én már csináltam ilyet és inkább így csinálnám, mert....
De ha még nem is csináltál hasonlót se, akkor azt mondani, h szar-fosch stb. arra, amit vki jószándékból megosztott, az nem túl ildomos.

Hangsúlyoznám, h nem a kritikával van bajom, hanem tálalással. Oszt lassan lezárhatjuk ezt a csomagtartó témát, mert már uncsi. Mindenki csináljon olyat amilyet tud és akar, vagy vegye meg a boltban és rakjon rá akkora dobozt, amekkorát és amilyet szeretne