Igen, a rugó, ha szemben állsz, akkor a jobb oldali hosszú állító csavarra van ráhúzva, a tömítés szerintem meg a kis helyzetjelző lámpa tömítés, de erre nem esküdnék meg, csak nincs más, amire hajazna.
A kabát Fastlane, a nadrág Probiker...nem túl vastag béléssel de így a motoros szezonban végig hordható. Olcsóbb kategória. Nálam a határ 8-10 fok, alatta már nem igazán élvezem.....na jó néha
az a rugo a fényszorot tartja helyén,az oldalso csavarra kell huzni,ami arra hivatott,h az oldalvetitést lehetssen vele korrigálni...
ez mát utángyártott lámpabura???
Áruld már el légy szíves, hogy a képen pontosan milyen márkájú és típusú kabát + nadrág van rajtad? Ruhavásárlás előtt állok (szétrongyolódott a lassan 3 éve vaterázott használt göncöm), és tetszik az a fazon, ami neked van.
Kicseréltem ma az izzót a motorban hogy megnézzem milyen az új. Ezt a kis gumi alátétet és rugót a búrában leesve találtam és nem tudom hol is van pontosan a helyük.. Esetleg valaki tud segíteni?
Ja meg a visszatételnél Beakasztottam a búra tetejét de az alja nagyon feszülve megy vissza csak a helyére. Annak a kettőnek szinig fel kellene feküdni egymáson erőltetés nélkül?
Nos Skacok! Annyira irritáló ez a mostani kinézet és hozzáállás ezen az oldalon ,hogy törlöm magam erről a helyről (már ha van erre lehetőség).Átteszem a székhelyemet a motorozz.hu-ra.
Telszámom a régi...már akinek fogfájása van.:)
Aki marad és többet nem lát..nekik : Széles út és gumi bráner.
Csáá
ez mát utángyártott lámpabura???
Áruld már el légy szíves, hogy a képen pontosan milyen márkájú és típusú kabát + nadrág van rajtad? Ruhavásárlás előtt állok (szétrongyolódott a lassan 3 éve vaterázott használt göncöm), és tetszik az a fazon, ami neked van.
Ja meg a visszatételnél Beakasztottam a búra tetejét de az alja nagyon feszülve megy vissza csak a helyére. Annak a kettőnek szinig fel kellene feküdni egymáson erőltetés nélkül?
Telszámom a régi...már akinek fogfájása van.:)
Aki marad és többet nem lát..nekik : Széles út és gumi bráner.
Csáá
A szines gombok melletti fejre bokj.