Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töltsél le egy service manualt. Abban elég sok minden benne van.
Itt egy rajz, próbáld meg ez alapján:
Akkor tennem kell egy csavart szemből kívülről a króm karikába és belülre egy anyát úgy van gyárilag?
Ott nincs csavar csak a rugó volt oda gyömöszölve és kiesett akkor.. Fingom sincsen én így vettem a motort, honnan látom hogy az e?
Igen, a rugó, ha szemben állsz, akkor a jobb oldali hosszú állító csavarra van ráhúzva, a tömítés szerintem meg a kis helyzetjelző lámpa tömítés, de erre nem esküdnék meg, csak nincs más, amire hajazna.
A kabát Fastlane, a nadrág Probiker...nem túl vastag béléssel de így a motoros szezonban végig hordható. Olcsóbb kategória. Nálam a határ 8-10 fok, alatta már nem igazán élvezem.....na jó néha
nekem is összejött ma már 42km...de ennyi is volt erre az évre...
az a rugo a fényszorot tartja helyén,az oldalso csavarra kell huzni,ami arra hivatott,h az oldalvetitést lehetssen vele korrigálni...
ez mát utángyártott lámpabura???
nem mugen race??? olyasmi fazonnak tünik...
ez igen...!
Big like!

Áruld már el légy szíves, hogy a képen pontosan milyen márkájú és típusú kabát + nadrág van rajtad? Ruhavásárlás előtt állok (szétrongyolódott a lassan 3 éve vaterázott használt göncöm), és tetszik az a fazon, ami neked van.
Az szép teljesítmény, gratulálok hozzá!
Nem tudom ki hogy van vele, de én nem bírtam ki, hogy ne guruljak egy utolsót az évben. 2015-ben is összejött 13e km.
Kicseréltem ma az izzót a motorban hogy megnézzem milyen az új. Ezt a kis gumi alátétet és rugót a búrában leesve találtam és nem tudom hol is van pontosan a helyük.. Esetleg valaki tud segíteni?
Ja meg a visszatételnél Beakasztottam a búra tetejét de az alja nagyon feszülve megy vissza csak a helyére. Annak a kettőnek szinig fel kellene feküdni egymáson erőltetés nélkül?
isten áldjon!!!
Nos Skacok! Annyira irritáló ez a mostani kinézet és hozzáállás ezen az oldalon ,hogy törlöm magam erről a helyről (már ha van erre lehetőség).Átteszem a székhelyemet a motorozz.hu-ra.
Telszámom a régi...már akinek fogfájása van.:)
Aki marad és többet nem lát..nekik : Széles út és gumi bráner.
Csáá
Hát persze! Ki a dílered? Nekem is kell olyan cucc :)
A faszt, még mindig fiatalos és üde vagyok.
csak te nem....és már bele is törődtél :)
Most vettem fullidomos szuperspotot.

A szines gombok melletti fejre bokj.
Jó lenne... Hol találtad a régi smilekat???
Dehogynem.
Hát nem fiatalodunk az biztos.
Nekem volt Gs-en...3000km-ert bírt...a közepe lement a széle még jó volt,viszont nagyon lágy gumi,eszméletlenül tapadt,jó volt csak nem tartós.
6000. oldal???? De rég volt az eleje:-))))