Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg a Karbid tetejét..... HA EZÜST akkor neki se állj!
Kicsit visszatérve..... Motor vázához hegesztve? Tudtommal mindenki úgy csinálta meg hogy levehető volt...... vagyis a MOTORT önmagát senki nem bántotta. Bármikor le lehetett venni. Egyedül a majrévas tartó részhez kell valóban hegeszteni. De aki nem csinálta meg mint írtam és Isti is írta eltörik.

Ha nézted az oldalt akkor nem 1-2 napot túrákat nyomtunk - oda meg kellett a terhelhetőség sokszor.
Nekem eltört..... abból a kb. 5-6cm-ből 1cm tartotta. Ha ez egy túrán történik akkor van igazán nagy baj. Ezzel szerintem Te is egyetértesz. Én ezért is tanácsoltam és tanácsolom mindenkinek még ma is, hogy ODA bezony hegesszen be egy erősítést.

A banditámon teljesen más a téma. Ott elég a gyári rész.....mert sokkal erősebb, vastagabb anyagból van
Remélem ez neked is "elég magas":-)))..... Ez meg a Lengyel túra csomagja:-))...... Poprádnál pedig már utasom is volt..... szóval erre kell egy ERŐS csomitartó:-)))
Nyugi:-))

Manapság sajnos egyre több az ilyen ember......
Egy ilyen miatt lett majdnem NAV eljárás ellenem.....amit végül "megúsztam" egy 100.000-res bírsággal.....

Szóval ha tényleg mindent magamra vennék akkor jobb lenne ha Szaharába költöznék ahol még rádió sincs, nem hogy TV vagy net
Egészen pontosan itt: Leírás 25kW -- 35kW.
Szia!
AKMT-n le van írva frankón!
A 200-ról meg tegyél le! Max óra szerint, ha nagyon el van állítva, de amúgy 180 fölé is csak kicsivel megy.
Ettől függetlenül szerelem motor.
Én 3-4 évet akartam rászánni, de 7 lett belőle!
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem egy kérdésben,hogy szerintetek hol lehet benn a fojtás?
Van egy 2003 évjáratú suzuki gs 500-am,tavaly vettem,forgalmiba is 25kw szerepel.Tavasszal elvittem Ménfőcsanakra szervizbe hogy nézzék meg nekem van-e benn fojtás.Azt mondták,hogy nincs,megnyugodhatok,minden oké!Így az ősz tájékán többet megyek egyedül,mert általában ketten megyünk,és azt vettem észre hogy kopp gázon,8000-es fordulatnál,150-nél többet nem megy,2 személlyel is megy ennyit.Akkor valami fojtás mégis csak lehet,gáztolattyú,vagy fúvóka?A jogsim jó lenne rá A2-es 48kw-ig szól.Videókat néztem jó párat mind mennek simán 200 környékén. Választ előre is köszönöm!

Üdv:Zsolti
A hópelyhes hideg időhöz (nagyobb feszültség), autóakksihoz (nagyobb áramerősség) való program. Tehát mondjuk fűtetlen garázsban télen a kocsidat éjszakára rátenni, ha már gyengélkedik az akksi reggelente.
Én tavaly vettem, eddig nagyon bevált, csak ajánlani tudom, motorhoz. ~75Ah-s autóakksit már nem akarta feltölteni (autós módban, lassan sem), szóval inkább csak motorhoz, de ahhoz nagyon jó kis kütyü!
Legalább te is őszinte vagy , idézve tőled "paraszt vagy". Mivel olvastam a bemutatkozásodat (onnan idéztem), így meg sem sértődöm rajta. Azt a mellékes véleményemet továbbra is fenntartom, hogy a félmilliós-milliós motor vázához hegesztéssel taknyolni dolgokat - fillérbaszás céljából - gányolás. Le lehet másolni a gyári, jól kitalált megoldásokat is olcsón házilag. De belátom, akkor én is paraszt vagyok a saját véleményemmel. Amúgy az oldal hasznos gyűjtemény, sok mindent én is értékesnek tartok, rengeteg jó ötletet találtam ott.

Csak nyugi, öcsisajt, én is szeretlek!
Akkor azért futott majdnem ki amikor rákapcsoltam.
Kérdezni sokkal egyszerűbb.
Egyébként mindig motor emblémán töltöm, de kicsit úgy is szoktam hallani hogy finoman pezseg.
Eladó csomagtartó.
Szerintem el lehet húzni a gecibe a GS-eddel együtt....
Rengeteg embernek segített az oldal...rengeteg kezdő talált megoldást a nyavajáira..
Kritika....hmm..szerintem ha kussoltál volna...bölcs maradtál volna...
..de nem így történt.
Kimondottan irritálnak a hozzád hasonló fika gépek!
Nézd meg jobban! Azért van az égben a hátsó,hogy az oldal dobozok is odaférjenek....
...jahh miért vannak fönt az oldaldobozok? Mert a kipuff is elég magasban van...
Miért van magasban?
...faszom tudja...a japó így tervezte...
A hópelyhes az asszem a gyorstöltés, azt nem ajánlom. Simán rá kell dugni, motoremblémáig nyomkodni és hagyni. Elvileg ő szabályozza magát, ahogy töltikézik. De kaptál hozzá leírást is.
Tavaly vettem egyet én is. A hópelyhes töltés a csepptöltés, vagy a motoremblémás? Vagy csak simán rádugjátok és nem kapcsoltok semmi programot?
Ment a mail!
Hát én már vagy 2-3-at vettem. Mindig volt. Persze tapasztaltam én is, h nem egyformák az üzleteik.
2 éve akartam ilyet venni, a kiskunhalasi aldiba minden nap elment az egyik munkatársam de sosem volt
ilyen napi 1-2 db jött és annak már nyitás előtt megvolt a gazdája.......
aztán jól felidegeltem magam és vettem egy CTEK XS 0.8 nevű töltőt inkább
Ha vki esetleg most akar beszerezni akkutöltőt:

töltő
Köszönöm elmés válaszodat,megyek ki is próbálom hátha úgy jobb!
Hát az lehet, mert egy kicsit oldal irányba is lötyög, no majd leszedem, sztán összébb kalimpálom egy kicsit.

Ataaa, a csavar már nekem is lazult meg, azzal kezdtem, h megnéztem, de az meg van szorítva.

Köszi Tsanyi az ötletet,
gyári "5 kg-os" csomagtartó felkilósítása a`la sufnitunig, miután a "majrévas"-tartó konzol másodszorra is eltört. az is duplán merevítve. a külső alátámasztás csak ráadás a biztonság kedvéért. az esztétikáról lehet vitatkozni, a terhelhetősége vitathatatlan !
ui: az ajánlást a konzol megerősítésére Blue-tól kaptam, a csomagtartóra a fórumon csaptam le, kivitelezőt egy fórumlakó ajánlotta... és senki nem tartott pisztolyt a fejemhez.
Vasárnap este kellett volna a számod, nem tudom hova lett.
A rugó is lehet gatya, de az is megtörténhet, hogy szétnyílt a kitámasztó u alakja és attól lóg.
Az azért szívás mert a gyújtást is bonthatja ha nincs fent teljesen.
Nem akadt le a rugó a helyéről?
Fújkodd meg WD40-el a tövét, mert nekem volt olyan hogy elkezdett szorulni, egyszer meg a csavar lazult le róla.
Sok embernek segített ez az oldal, vagy adott ötleteket. Eleve a neve is "sufnituning", tehát nem ígért többet mint ami. Értékelni kell benne a jó szándékot, önzetlenséget és belefektetett munkát. Úgy tudom a linken keresztül aki megkeresett, személyesen is segítettél szerelni és a fizetség jelképesen egy-egy üveg cola volt. Szóval kár ezt kritizálni.

Szerintem teljesen rendben van ez az oldal, veszteség lenne, ha megszűnne.