Nem volt semmi, anélkül nem nagyon megyek, de van már rutinod a motorokban, sokkal többet nem tudtam volna mondani. Az a kis tuning ami az enyémen van az igazándiból a teljesítményleadás egyenletességére koncentrálódik, a teljesítményre szerintem annyira nem.
Köszi szépen de nekem csak a lendkerékre lenne szükségem a szervizben meg azt mondták hogy 2001es évjárattól paszol rá a lendkerék az enyém 2007es.De azért nagyon köszönöm.
Köszi, és Periknek is a támogatást!
Bár mehettél volna vele te is egy kört, megengedtem volna.
Nem érzem hogy bármi baja lenne. Azt érezni hogy ez nem tuningolt mint a tied, de szalad mint az állat!
Nekem van még egy kevés maradék alaktrészem GS450-hez.
Szóval van egy nagyon hiányos blokkom. Váltó benne, főtengely kuka, de benne, az összes többi amit a képen látsz. Más motorikus alkatrészem nincs.
Elvileg ez a rész egyezik a GS 500-zal. Megbontani nem fogom, szóval egyben viheted az egészet ahogy van, csak mondj egy jó árat.
Sziasztok segitséget szeretnék kérni kellene a gs 500 -hoz egy lendkerék akinek van vagy tud valakinek kérem jelezze nagy szügségem lenne rá 1 honapja szervizben van a motorom és sehol nem találunk.Volna egy szabadonfútom eladó ha kell valakinek az ára 22000ft ennyiért vettem de kiderűlt hogy nem ez a baja a gépnek hanem a lendkereket kell lecserélni igy főlősleges lett.A segitségeteket előre is köszönöm.
üdv.
tehát akkor te vagy a vstromos ürge haverja,akinek van agya?;)
nem is értem ezt a gyík dumát,h nem gondolta,h az átírás 40e ft. miért,mit gondolt mennyi?tán a 2szép szeméért átírják rá? ;) ;) ;)
amugy gratula a motorhoz,jó vétel.
ha érdekel van pár cuccom gshez.
dobj rám egy emilt,ha kell vmi.
adaplapomon kiírtam a mélcímet.
Hozzám került végül a gép, már át is írattam. A sztoriban szerencsére nincs semmi misztikum. Aki először megvette, végül meggondolta magát. Nem keresett rajta semmit, sőt. Két napig a gép gyakorlatilag garázsban állt.
A következő hetekben kap egy friss vizsgát, új gumikat, telószimmeringeket, olajat, szűrőket, gyertyákat, kuplunglamellákat, szelepfedél-tömítést, egy alapos pucolást, és pöfög tovább vígan. :)
Egy Innova helyett vettem, de munkába már biciklivel járok, így nem volt napi használatban a gép, gondolkoztam már a cserén emiatt. Mivel nekem is van egy fél éves kislányom, nem valószínű, hogy minden hétvégén hajtom majd, de jó tudni, hogy van a garázsban hadrafogható gépezet. Volt már több nagymotorom, de most pont valami ilyesmit kerestem. Remélem sok km-en keresztül vigyázunk kölcsönösen egymásra! :)
Csak hamarbb lett F4I-d...
Betéteket első körben cserélem, úgyhogy lesz miből koptatni.
No majd kipróbálom.
Bár mehettél volna vele te is egy kört, megengedtem volna.
Nem érzem hogy bármi baja lenne. Azt érezni hogy ez nem tuningolt mint a tied, de szalad mint az állat!
Szóval van egy nagyon hiányos blokkom. Váltó benne, főtengely kuka, de benne, az összes többi amit a képen látsz. Más motorikus alkatrészem nincs.
Elvileg ez a rész egyezik a GS 500-zal. Megbontani nem fogom, szóval egyben viheted az egészet ahogy van, csak mondj egy jó árat.
Felhívod, elgurulunk és koptatjuk kicsit a protikat a bőrkesztyűn!
Na?
...már a jelenlegit..
tehát akkor te vagy a vstromos ürge haverja,akinek van agya?;)
nem is értem ezt a gyík dumát,h nem gondolta,h az átírás 40e ft. miért,mit gondolt mennyi?tán a 2szép szeméért átírják rá? ;) ;) ;)
amugy gratula a motorhoz,jó vétel.
ha érdekel van pár cuccom gshez.
dobj rám egy emilt,ha kell vmi.
adaplapomon kiírtam a mélcímet.
sok élvezetes kmt kivánok az új gs-sel.
Hozzám került végül a gép, már át is írattam. A sztoriban szerencsére nincs semmi misztikum. Aki először megvette, végül meggondolta magát. Nem keresett rajta semmit, sőt. Két napig a gép gyakorlatilag garázsban állt.
A következő hetekben kap egy friss vizsgát, új gumikat, telószimmeringeket, olajat, szűrőket, gyertyákat, kuplunglamellákat, szelepfedél-tömítést, egy alapos pucolást, és pöfög tovább vígan. :)
Egy Innova helyett vettem, de munkába már biciklivel járok, így nem volt napi használatban a gép, gondolkoztam már a cserén emiatt. Mivel nekem is van egy fél éves kislányom, nem valószínű, hogy minden hétvégén hajtom majd, de jó tudni, hogy van a garázsban hadrafogható gépezet. Volt már több nagymotorom, de most pont valami ilyesmit kerestem. Remélem sok km-en keresztül vigyázunk kölcsönösen egymásra! :)