Sziasztok!
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok első nagymotoromnak - GS500E - első szerelem :)
Bukócsövet szeretnék rá, gondoltam megkérdezem itt, hátha van valakinek eladó, esetleg tud egy forrást, ahonnan beszerezhető jó áron. (neten csak Jófogáson láttam egy hirdetést eddig).
Előre is köszi! :)
GS 500 benzincsapban gallyra ment a membrán. A komplett szett ára pedig egy afrikai ország GDP-jével arányos.
Van valakinek esetleg bontott, de jó állapotú komplett csap, vagy amiből ki lehet operálni a membránt?
Igen, meg van baráti körben is több piros-fekete f4-es. Jó gépek, én szerettem csak FS kényelmetlen volt, főleg asszonynak hátul, ezért kellett mennie.
Nincs se szimeringem, se olajam.
Pinkmotors be fog zárni amire odaérek, Bárdis havert megkérdezem hogy van e nekik, csak ki van kapcsolva. Méretet tudna valaki mondani?
Olajnál megint 15-ösre gondoltam. Az van neked?
Porvédő maradhat a régi...erre a kis időre már.
Jövőre már CBR lesz a seggem alatt ha esik ha fúj.
Szombaton hívlak, a vasárnap úgy néz ki nekem is jó.
Ok, akkor egy jó szóért vagy legalább köszönj ha jössz. Van szimeringed? Mondjuk megnézem otthon, hogy van-e ez a méret, ha nincs akkor vegyél és szombaton beszéljünk, hogy jó-e a vasárnap.
igen az nem volt annyira szar. Az erdei parád felé vezető részt kéne nagyon, meg a kékesre vezető utat se lenne rossz.
Nem tudom egyébként mi célból murvázták körbe az új szakaszt, de biztos nem azért hogy kevesebb baleset legyen, mert így valószínű több lesz. Rendre a kanyar közepén van a kisodródás, amit egy nagyobb kanyar bejáratánál nem is látni...
Pedig az a rész eddig sem volt rossz.
Mi ősszel voltunk, akkor is már lámpás lezárások voltak. (Kocsi sor egyszer túllógott a jelzőtáblától, én meg kanyarban ledöntve pillantottam meg. Még szerencse hogy üres volt a szembe sáv... )
Akkor azt hittem hogy ki lesz szélesítve, esőelvezetővel, mindennel együtt, végig az egész 24-es, de ezek szerint csak azt újították fel ami eddig sem volt olyan rossz...gratula!
ÁHH :D Csak füred és háza között. Azt csinálják már egy ideje, tavasszal voltunk, akkor egykét helyen mobillámpa volt, de az út már tökéletes volt akkor is. Most azt gondoltam dejó lesz nekem, aztán mégse :)
Mátraházától Parádsasvárig ugyanolyan szar mint volt, és szerintem egy darabig nem is lesz változás. Csak egykét fa ki volt dőlve a múlt szerdai vihar miatt. Illetve mikor ott voltunk addigra már fel voltak aprítva. Viszont a szalagkorláton meglátszott, néhol eléggé kanyargott az is :)
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok első nagymotoromnak - GS500E - első szerelem :)
Bukócsövet szeretnék rá, gondoltam megkérdezem itt, hátha van valakinek eladó, esetleg tud egy forrást, ahonnan beszerezhető jó áron. (neten csak Jófogáson láttam egy hirdetést eddig).
Előre is köszi! :)