Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van. Alig vártam én is, hogy visszaüljek anno a 350-es CZ-re a próbakör után.
Azért síkosítóval még elmegy.
Mesélj még a múmiáról!
Igazabol az zavar hogy annyi az elmeny benne mint egy kozepesen szaraz egyiptomi mumiaban.
Egy swift olcsobb es agilisabb.
..és mintha a fenntartása se lenne egy leányálom.
Ha csalódtál a GS-ben akkor valamibe jól belenyúltál, vagy valamit rosszul csináltál...
Monduk a burgmant en nem.
Annal halalszarabb talan nincs semmi.
...háát a red baront még értem....és ennek függvényében sejtem a gs-t is
Sziasztok eladtam a gépet soha többé gs és red baron most egy burgman 650 AN em lesz
..nekem mindig kényelmetlenebb lett...de előrébb került a súlypont..és stabilabb a kanyarodás..Vérbeli versenygépen a magzat póz szerinted kényelmes? :) Speed motor akkor válik kényelmessé amikor már a menetszél visszatart...és az nem nyugger tempóban van
őőőő izéé...a gs-en nekem egyenes kormány volt..és kinyújtott karral vezettem....a mostanin is egyenes kormány van..és nyújtva a kezem......woááá béééna vagooook
Hogy mi? Te mit szívsz? Nekem is adj!
Egynap elég lessz?
Megkérdezem a többieket, mert rajtam kívül még vannak ketten, akiknek eddig szombatot mondtunk. De, ha áttesszük és utána sem jön a lovi81, akkor elmegyünk érte!
Szerintem mindkét nap szóba jöhet, de Roll volt az ötletgazda, úgyhogy hallgassuk meg őt!
Vasárnap esélyesebb lenne. Nem akarod áttenni?
Úgy néz ki hogy szombaton 577.
Aki akar, csatlakozzon. A tempót már mindenki ismeri!
Ok. Köszi a tanácsokat. Ki fogom próbálni.
Még azzal is próbálkozhatsz, igaz nem túl tág intervallum, hogy kilazítod a kormánybefogókat is valamelyik irányba elforgatod kicsit a tengelye körül a kormányt, aztán amelyik pozíció kényelmesebb mint a mostani azt állítod be.

Egyébként kb az a lényeg, hogy amikor felveszed a vezetési pozíciót akkor úgy érd el kényelmesen a kormányt, hogy egyrészt megfelelően kényelmes testtartást tudj felvenni, másrészt a könyököd enyhén hajlítva tudjon lenni, ugyanis úgy kell fogni a kormányt. Ha kiegyenesített karral akarnál motorozni, abból csak végtelenül ciki bénázás lesz összességében, mert úgy nem lehet hatékonyan iránytani a motort, fékezni aztán meg pláne.
Igen a CBF-en. Gondolkoztam már én is kormánykiemelön. Elég drágák így sajnálnám kidobni a pénzt ha nem jó. Föleg attól félek hogy elérnek-e a vezetékek toldás nélkül. Lehet elöször kipróbálom a gyári kormányt axtán meg a kiemelöt vagy fordítva.
A CBF-en?

A túrakormány az a nem gyári kormány amit a kényelem fokozása érdekében tesznek a motorokra. Szóval lehet kapni ezer meg egy féle kormányt, az a lényeg hogy a felszerelése után az testtartásod úgy változzon meg, hogy kényelmesebb legyen a motoron ülni. Egy jól sikerült kormánycsere legfontosabb hozadéka egyébként nem is ez, hanem hogy sokkal aktívabbá válik az üléspozíció így nagymértékben javul az irányíthatóság.

Lehet hogy az ami az előző tulajnak megfelelő volt, neked már nem az.. ilyenkor érdemes testre szabni. Lehet hogy egy kormánykiemelő és behúzó is megoldaná a problémád, és magát a kormányt le se kéne cserélned.
Sziasztok. Túrakormányról kérném ki a véleményeteket. Én túrakormánnyal vettem a motoromat, de az érdekelne hogy mit kellene hozzon a használata? Ugye néhány cm-rel szélesebb mint a gyári és talán alacsonyabb is kicsivel.Nem találtam leírást neten hogy mire jó. Mostanában azon gondolkodom hogy visszaszerelem a gyárit és kipróbálom azt is csak nincs időm rá. Köszi.
Szia. Javaslat: Suzuki Budakalász vagy Kékhold Óbudán
üdv.
megtudja mondani vki,h 2003as gs500hoz milyen cikkszámú a szelepfedél tömités kis gumialkatrésze? és hogy hol lehet jo árban beszerezni?
vidéki barátom gs-én elkezdett ködölni az olaj a kipufi oldalon bal szélén...ki akarjuk cserélni. 52e km van a gépben...most kezdi megadni magát a tömités...idén március óta 12800km megtett útnál jár a masina...tegnap cseréltünk benne olajat másodjára az idei szezonban...tavasszal 10w40 eneos olaj ment bele...most visszatért a srác a 15w50 repsol olajhoz...aztmondja,h jobb a válto a sürübb olajjal...én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom az eneos olajjal lágyabb, pontosabb a gs-em váltoja.
Ezé mondtam, h drága.

Csak linkeltem, h táguljon a világnézeted és láss ilyet is, h létezik.