Elkezdem az első telók rendberakását mostmár eljutottam idáig,eddig is sokat segítettetek.
Két kérdés: Jó a motul 10 es olaj bele? 15 öst nem kaptam. A másik ez lehet hülyeség,de valahol légteleníteni nem kell összerakás és új olaj beöntése után?
Azért kell használt mert én most kezdenék bele az SM építésbe és használt már az első és a lánc is ,meg az áttételt is szeretném kitapasztalni ezért nem szeretnék új lánckereket venni még csak ha biztosra tudom már hogy lesz jó.
Van, de a kereket ki kell előtte venni. Mindamellett erősen tanácsolnám (a saját tapasztalatom alapján), hogy a kivétel előtt a felső kupakokat csavard ki, ami a rugókat nyomja le, mert kiszerelt állapotban az elforgó villaszárakkal már nem fog menni.
Gerincsérves vagyok, és egy jól enduróval motorozok. Kell az egyedi felszállási technika... A többiek meg tudják erősíteni, akik már látták a motorra kászálódásom. Olyan, mint egy néptánc bemutató.
Nem kell semmit légteleníteni.
Elkezdem az első telók rendberakását mostmár eljutottam idáig,eddig is sokat segítettetek.
Két kérdés: Jó a motul 10 es olaj bele? 15 öst nem kaptam. A másik ez lehet hülyeség,de valahol légteleníteni nem kell összerakás és új olaj beöntése után?
Ha kell lemegyek érte mutimhoz Szolnokra!
Hozzam?
Fekfolyadek kizart.
vagy mit ajánlotok?
En fel szoktam akasztani.
S.O.S.-ben keresek tökéletesen működő gyújtásvezérlőt a motoromhoz.
2004es GS500E CDI