Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van valakinek elfekvőben otthon GS-re,bal oldali deknire való matricája,és megválna tőle,akkor én igényt tartanék rá!
még itt vannak letéve a mühelyben a satupadra,nem szántam rá magam az olajcserére.
nem volt időm a héten.
péntekig nálam van a bmw,addig van idő megcsinálni a gst.
Telókkal mi a helyzet?
http://pages.ebay.com/link/?na...

ma beapplikáltam egy ilyet a vasba.
tank le,kábelek mellett elvezettem.
elég frankó.
2ampert ad le,jól működik eddig.
a hozzá kapott 7,5A biztosítékot 5A-re cseréltem,biztonság kedvéért.
Így:
Helló! Veszel egy kormányt és kormánybefogót,felcsavarozod és kész.A bowdenek okosan elfűzve jók.kormány
nagy ez a terület...meg már nincs pesten a motor.
megjártam tihanyt vele,meg még du.lejöttem hortobágyra, 513km a mai menet.
nem kéne nekem ez a motor,nagy fotel.
nagy ez a terület...meg már nincs pesten a motor.
megjártam tihanyt vele,meg még du.lejöttem hortobágyra, 513km a mai menet.
nem kéne nekem ez a motor,nagy fotel.
Sziasztok Skacok !
Kérdésem lenne felétek.
Az a helyzet hogy a szeretett kis GS-em ugye sportkormányos verzió, sajnos nem tudom megszokni. Szeretném kényelmesebbé tenni és egy normál kormányt rátenni.
Ti hogy oldottátok meg ezt a helyzetet?
Jól lakatold le a bömöst, ha már így kiírtad nyilvánosan
hősök tere,templom mögött.
Soroksáron merre laksz
eddig 680km hajtottam.
nehezen szokható ez a boxermotor.
holnap tolok egy soroksár-tihany túrát. kiváncsi leszek.
nem adnám oda érte a kis gs-t.
Szar lehet a bömössel..... részvétem.
meg lesz ez...2nap alatt csak odáig jutottam,h levettem a féknyerget, kivettem a kereket, levettem a sárvédőt és kioperáltam a teleszkopokat...még nem szedtem szét...
most nálam van unokatesom 1997es bmw rt1100-e...azzal jött haza svájcbol kedden este...és mentek is tovább adriára nyaralni kisbusszal..én addig tesztelgetem a bömöst...nehéz megszokni a boxermotort...az ráz csak igazán..:)
dehogyiiisss....mindkettő szám a viszkozitást jelenti...első szám utal a hidegoldali második meg a melegoldali viszkozitási indexre...ezen kivül még 1000féle adatot tartalmaz egy olaj biztosnági adatlapja...minősiteseket , kéntartalmat, hamutartalmat...ebből irtam a szakdolgozatomat jópár éve...
az első szám a hideg állapotú viszkozitási osztály a második az üzem meleg, nem ?
http://www.olajinfo.hu/index.p...
A viszkozitást az első szám mutatja, az jó. A második a hőtűrésre vonatkozik.
Egyébként én is néha érzékenyebb vagyok a rezgésre, de legtöbbször meg letojom.
csak tudod attól félek nehogy bebuborékosodjon a vérem
Menj orvoshoz, a cukorbetegségnek is egy kezdő tünete a végtagok bizsergése, zsibbadása.
Aha jó a felvetés, mert most kapott 10w-50 es motult és előtte 10w-40 volt.
Maxon van és kb 2 hetes az olaj. Lehet a viszkozitás ? Váltó szereti ezt az 50-eset :)
Nem tudom hogy a GS előtt mivel motoroztál, de most az A-s tanfolyamon a GS oktatómotor egy sima járású valami az én kis 125-ös csopperemhez képest.
Olajszint és állag rendben van?
Sziasztok!

Még tavaly télen vettem a GS-em és nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont egy apró dologra figyeltem fel. Még tavaly nyáron olyan 120-as tempónál volt jellemző, hogy kb 30p motorozás után megálltam és éreztem a bizsergést az ujjaimban és a lábamban. Tudom ez a sorkettő hatása, de az az érdekes, hogy most legutóbbi túránál a 100-as átlag után is éreztem. Szerintetek van valami, ami ezt a rezonanciát kicsit erősítheti, vagy én voltam érzékenyebb a rezgésre :)

Köszi!