megértem...nekem szerencsére nincs sok utam dugóban..ha meg meloba járkok,az sem dugóban..reggel 6kor megyek...az nem vészes...és 6után jövök haza másnap...igy nem gyilkolom szét a motorokat sem, autokat sem...
Én egyébként szívem szerint megtartanám az SV-t, ha nem tartanám egyre kenyelmetlenebbnek... meg kicsit sajnálom is, főleg munkába járásra használom napi 60-70 kilometerre es faj érte a szívem, hogy egy ilyen szép motort a budapesti dugókban koptatok el.
megvan,kész lett madélelőtt...szerelő barátomnál karcagon nekiálltunk...igazábol majdnem mindent ő csinált én szinte csak néztem és tanultam, memorizáltam a munkamenetet..:)
asszem legközelebb simán nekiállok egyedül is.
2-2 öblitéssel kimostuk a telokat...majd ment bele a 15w agip olaj.
du megyek fel pestre, visszaszerelem a teleszkopokat és megjáratom a gst egy picit...:) már várom, igy a soknapos bmw rt1100 fotelozás után...)
Sziasztok! Két éve egy SV650-esem van, ami tökéletes es hibátlan, de asszem, elkezdtem oregedni, mert kenyelmesebbre vágyom. Felmerült bennem a GS is - talán beteges, de tetszik - szerintetek lenne értelme a váltásnak? Minőségben, erőben nagy visszalépés?
Ha van szerszámod ( kézi, nem lábközi) és némi affinitás akkor ha akkurátusan akarod megoldani kb. 3 óra, ha kapkodva akkor is csak szar lesz. Bármelyik szerelő jól megcsinálja, nem egy nagy történet, kb mindennel együtt olyan 20 körül lehet.
Szert tettem egy GS500-ra, szép állapotú, de az első telónál ringatásra vissza jön az olaj. Tudtok javasolni szerelőt, ahol jó minőségben, elfogadható áron cserélik a szimeringet, esetleg pótolják az olajat, ha szükséges?
Bájdövéj, mekkora meló, ha az ember önkezével vetne véget a problémának?
asszem legközelebb simán nekiállok egyedül is.
2-2 öblitéssel kimostuk a telokat...majd ment bele a 15w agip olaj.
du megyek fel pestre, visszaszerelem a teleszkopokat és megjáratom a gst egy picit...:) már várom, igy a soknapos bmw rt1100 fotelozás után...)
még ebben a szezonban jo volna vmi másra is átülni...
felhasználonevem meg egy kukac és gmail pont com
én meg a gs-t akarom leváltani vmi nagyobbra... össze kéne futnunk vmikor...
ugyanolyan hjc myth sisakjaim vannak mint a tied, koppra ugyanez.
ha tényleg ennyi mindent cseréltél rajta,amit leirtál,akkor kár eladni...most sokaig hibamentesen fog üzemelni...
null
Amúgy egy gondolatnyira van tőlem Újpesten a Hollós, arról neked, vagy bárkinek van tapasztalata? Márkaszervizhez képest árakban hol áll?
Vagy a budakalászi Suzukit ajánlom, ha márkaszervíz is szóba jöhet
Szert tettem egy GS500-ra, szép állapotú, de az első telónál ringatásra vissza jön az olaj. Tudtok javasolni szerelőt, ahol jó minőségben, elfogadható áron cserélik a szimeringet, esetleg pótolják az olajat, ha szükséges?
Bájdövéj, mekkora meló, ha az ember önkezével vetne véget a problémának?
Köszi&üdv
1ik kolegám onnan szerezte. 2hét alatt itt volt,olcsó pénzért.;)