Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen,azért nem 1tétel a kettő.
Ha most 490-ért hirdetné meg, és nagy duzzogva engedne belőle 40k-t, az mivel lenne jobb?
Írtam mailt, ha tényleg annyira megkímélt, akkor meg is találtad rá a vevőt.
De érteni értem, csak nem értem.

Az a lényeg hogy egy 4-5ezer forintos tételnél nem fájna neked a 4-500 forint, de 4-500 ezer forintos tételnél már fájna a 40-50 rugó.
nem érted mit akarok kinyögni.
de mind1 is.
a mocim fix 450e az ára.
ha nem megy el megmarad.
Ugyan úgy az összeg tizede. Nem vagyok egy nagy matekos, de ez azért még megy

Ha kisebb összegeknél nem számít a 10% akkor a nagyobbnál miért fáj? Főleg, hogy sokszor a sok kis összegű 10%-kból lesznek hosszútávon a full felesleges pénzherdálások. A kiszámoló blog bővelkedik az ilyen jellegű példákban..
Perik, érkezett neked egy mail, számos kérdéssel!
hát éppen nem ugyanannyi.
gondolkozz csak picit.
2000ftnál vagy 5millánál mennyi a 10%?
OK, írok azonnal.
A 10% az minden összegnél ugyan annyit jelent.

Ha venni szeretnék valamit, akkor én notórius alkudozó vagyok... legrosszabb esetben ugye nem adja el. Csak akkor van baj, ha ritka dolgot akarok venni.. na akkor fapofával ugyan ez

Eddig csak egyszer volt olyan, hogy nem sikerült az alku.. ezért nem szabad dörzsölt kereskedőtől vásárolni. Csak sajnos akkor nagyon kellett nekem AZ a cucc.. úgyhogy megvettem drágán.
a grassalkovich melóhelyedtöl kb.3utcányira, 900méterre lakom soroksáron.
folytassuk emailbe.
kint van az adatlapomon az emailcím.
ilyen összegnél azért sok a 10%.
nem kenyérre kell,így az ára fix.
Az ára nekem megfelel, ha az állapota olyan, mint a képen látszik, illetve a leírásodban szerepel. Gondolom a km valós, és a láncszett is még használható állapotban van.

Viszont van egy gondom: kalocsai vagyok, és csak egy hónap múlva lesz a kezemben a jogsi. Vagy lehozod Kalocsára (vissza viszlek kocsival), vagy behozod a munkáltatómhoz (Bp, Grassalkovich u. 214-216) egy neked jó időpontban (csak hétköznap) és ott megcsináljuk a adásvételt ha minden rendben a géppel, a cégem meg furgonnal hazahozza ha járnak erre dél felé. Járható út, hajlandó vagy rá? Akár egy-két napon belül is jó, el tudok kéredzkedni. Utóbbi esetben is hazavinnélek kocsival természetesen. A pénz már a rendelkezésemre áll.

Mit szólsz hozzá? Sajnos nekem más út nem játszik...
Kevés ember vesz meg használt cuccot alku nélkül.. még ha az hibátlan is.

10 százalékot még annak az árából is lehet faragni, amit el se akarnak adni
üdv.
még megvan.
voltak megnézni,de még megvan.
az ára fix.
talán azért nem kelt még el.
Na szóval erre gondoltam, csak az előbb nem találtam meg:

link
Szia! A GS meg van még? Egy-két hét múlva érdekelne, 24-én vizsgázom forgalomból.
A Brembo f.sz., a Ferodo-ra mondtam, hogy érdemes hanyagolni.
DID lánc lesz, és ott rendelem meg amit küldtél: http://motoralkatresz.eu/
Betétek utcai puha Brembo lesz. Nem kell nekem satu fék...
Nekem már a GS-en is gyengusz volt vele a fékhatás, és ette a tárcsát is..., de a Honda gyárijával lehet jobban passzol.
Ferodoval sincs semmi baj. Lánc D.I.D.
DID!
Perik DC lánc jó, vagy DID legyen mindenképp?
Lehet mégsem nézegetem tovább a Kawákat
Ghost Rider in Real Life :(
nézd meg az eneos citymax 10w40 olajat is.
sokan dicsérik.
van sürübb sportverziója is.