Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy cso.
Fekre.
Ha nem jo az hamar kiderul.
Tehát Neked már van tapasztalatod ezzel a fékcsővel. Oszd meg velünk.
Sziasztok!
Van valakinek véleménye,tapasztalata a Goodridge fém fékcsövekről?Várom a tapasztalatokat.Miért kérdezem?Tegnap feldobtam előre és hátra ........hát szerintem egy kicsit újra kell gondolni,tanulni a fékezést.

Szólj, bármikor be tudok neked szerzni bármit dupla áron!
(persze elöre utalással , és plusz postaköltség)
Hja és ha meggondolnád magad, lehet negyedáron visszaveszem!
Használt olaj és légszürö nem érdekel véletlen? Azt beszerzési áron is odaadnám!
Ne foglalkozz vele,egészség legyen meg térerő! Szeretem a drága dolgokat!
Mivel kb egy tucat ilyen porlasztósort bontottam, és raktam rendbe, nem játszadozok ilyen szoló tömitésekkel.
Ilyet szoktam venni... , mert most kicseréli az úszóház tömitést, aztán közben már a tüszelep sem zár rendesen, az üléke o-gyürüje és megadta már magát, falsol a PILOT csavar o-gyürüje is, ellapult a szinkron csatlakozásnál a membrán kupak alatt a o-gyürü, a tolattyú csúszkája alatti kehelycsö tömités is rosszul zár...és tök mindegy melyiket veszed meg, mert az etanol tartalom miatt, mindegyik sokkal gyorsabban tönkre fog menni, mint elötte...
(Linkelt tételt Mo.-on is meg lehet venni kb az euronak megfelelö Forint áron...)
Ennek a porlasztónak még két ponton okoz problémát az elöregedett kirepedezett tömités. Az egyik a szívató dugattyú száránál levö galléros tömités (34-es tétel), a másik meg a benzincsö "T"csatlakozásánál lévö 55-ös tétel.

Szóval 21, 24, 29, 24, 22 ,28 tételek...és az egyiket nem is mutatják..., mert a 25-ös kehelycsövet ugyan kiszedik, de a fehér tolattyú csúszkát nem , ami alatt van még egy o-gyürü.
szivató dugattyú tömitése
Szia!
ha gyári szimeringet tesznek bele, 2080Ft/db ( kell 4) hengerfej tömítés 8ezer körül, gumigyűrű a hengerfejhez 1680Ft/db (kell 4db) szelep nem tudom.
szóval reális a javításra és anyagra az 50ezer!

én magamnak csináltam a gyűrű cserét, meg szelepszár szimering cserét, szóval anyag árból megvolt

ilyesmik az árak (mind gyári természetesen)
Szelepfedél tömítés 7.440.-
Szelepszár szimmering 4 x 2.180.- 8.720.-
Dugattyúgyűrű készlet 2 x 17.220.- 34.440.-
Hengerfej tömítés 8.320.-
4db gumigyűrű ami a henger és a hengerfej között van 4 x 1.690.- 6.760.-
ÖSSZESEN: 65.680Ft
Ne foglalkozz vele, nekem meg éri!
Köszi István!

Szóval szerinted sok érte a 2500ft/db? Az enyém nem ebayes, gyári suzuki, itthon vettem, nem ennyiért, illetve ha megnézed, + 3.80eur a posta. Szóval ha neked kell, vedd nyugodtan onnan. :) De köszönöm, h felhívtad a figyelmem rá.
Köszi szépen.
Tied!
Hát ezen gondolkoztam énis hogy keressek valami bontottat vagy javíttassam, elméletileg a napokban elviszik javíttatni ahol egyáltalán megnézik hogy mennyire sérült a hengerfej, utána elkezdek gondolkozni, ha nagyon nem sérült akkor lehet elég neki a javíttatás. Igazából amint elkezdett csörömpölni én utána leállítottam, remélem nem lett nagy gáz..
Megkapta a lélektani döfést, jó lesz ez a szezon!
Egy bontott jó állapotú hengerfejet nem lehetne helyett beszerezni?
Sziasztok,
Tavaly nyáron megvettem első motoromat, egy GS500-at minden rendben volt egészen 1 héttel ezelőttig amikor is éppen hogy gurultam és elkezdett csörömpölni a motor. Természetesen gyors leállítottam, hazatoltam, elvittem szerelőhöz ahonnan ma hívtak hogy sikerült szétszedniük és van egy kis baj. A szelepvezető leszakadt és szépen beledolgozta magát a hengerfejbe. Gondolhatjátok mennyire örültem ennek... A kérdésem az lenne hogy tud-e valaki olyan helyet ahol tudnék venni, rendelni szelepet? A szerelő aztmondta hogy 10es körül van a szelep de az enyém 2003as és nem tudják hogy a 2004es szelepe jó-e bele. Valakinek van tapasztalata ilyen ügyben? Keresgéltem a fórumon de nemigazán találtam ilyen hibát. Egyébként a full javításra 50ezret mondtak, ez mennyire lehet reális, szepelcserével, hengerfejjavítással?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Most néztem meg, az öreg doctor úr milyet ment megint! A kis pöcsfejen meg látszik, h nem tud veszíteni, meg kellett volna elégednie a 2. hellyel, ha egy kicsit jobban belegondol az utolsó körökben majdnem 1 másodperceket kapott, amit tábláztak is neki. Esélytelen volt.
Ha kilökte volna Rossit, asszem nagy balhé lett volna.
Akkor kérném! Jó lesz.
Úgy néz ki, h van gazdája.
nekem kéne ha jó nekem. 1989-es gépem van.Tudsz küldeni képet róla? Előre is köszi!
Sziasztok!

Van 2db bontatlan karburátor-pohár tömítésem eladó. 13258-44B00 a cikk száma.
Ha valakinek kell, írjon rám, 5000ért oda adom a kettőt.
Ganja!
Nálam van a tűzkarikád. Csörögj rám és megdumáljuk mikor vigyem!?
Mekkora verseny volt...Rossi
Már nem...
Suzuki az élen csak szólok...