Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://totalbike.hu/tesztek/2009/10/24/mt03/2/

Teszt magáért beszél, a motor ára is, külleme, minősége. Ez egy városi motor, kisebb túrákra is, illetve hosszabbakra is, ha nem probléma időként megállni, nézelődni, ha nem akar az ember száguldozni. A fékei az FZ6-ról érkeztek, amelyik 240-ről képes megállítani egy motort radikális módon, nehogy már egy ilyen egyhengeresre ez nem elég. A tesztben egyébként kimondottan finom járásúnak írták le a motort, nekem sem tűnt fel a próba során, hogy gond lenne, bár nem mentem sokat vele. Egy motor fogalmába eredendően belefér, hogy egyhengeres, nem kell attól óckodni, ha valaki magát igazi motorosnak tartja.
Kiszaladunk ijedten az országból is?
áá majd kimegyünk..
Ennyi trafipax hazájában?
nem lehet rossz,de inkább a gázt húzzuk mint a féket
Ez a fék.
A többi maszatolás.
hagyjuk inkább a témát
Hiszek,nana.
Ezert tetszik jobban a negydugos nem uszo.
Barki,csinalja.
fz6on nekem uszo volt, de ha gondolod csatolhatok egy képet is, ha nem hiszel nekem
Raktam csini piros brembo betete fekete BREMBO felirattal az sv-be.
Ettol azert nem lett brembo.
Ketdugos uszo vagy nem?
az fz6 fékbetét hátulján ez van írva:sumitomo toyo
Gyanítom nem össze vissza vásárolgatja a dzsamaha a féknyergeket
Akkor se tetszene a latvany.
A szines sumitomok jobban tetszenek.
Ami az r1,r6,fz1 en vannak.
Holnap gurul valaki valamerre?
Annyira be jött, hogy biztos holnap is motorozom valamerre. Már most többet mentem vele mint tavaly a Suzival.
Nem hinném, hogy rosszabb lenne mint a Divi fékje, így kb számomra majdnem mindegy is lenne. Fémfékcső fel, a jobb adagolhatóság érdekében aztán kész, na meg egy szinter betét.. nem versenymotor ez versenypályán hogy a 3-4. kifékezés után elfáradjon, mert úgyse lesz annyi
baszki, nyisd már ki a szemed Báttya!
Mostakkor jo vagy nem?
Távolról
Pedig rohadul ugy néz ki.
Jó, nekem mindegy. Akkor csak nagyon hasonlít a képen.
nem akarok beszólni , de köze nincs hozzá
Azt leglhet javitani egy kis penz befektetes aran.
Mindig ezt mondtam: előbb-utóbb mindenki itt köt ki: kellemesen motorozható túraendúró.
Ez van sztem a DL-en is - 2 dugós úszó Tokico - és szart sem ér.