Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

abból is az első betüt
megnézem majd a karbit is alaposabban, szétszedem kitisztogatom mindent. A főfúvókára egyébként is kíváncsi voltam.
A markolatot húzom rendesen, különben nem megy eléggé :) De most komolyan., ha gyorsítani akarok akkor simán 6-8e közé kell tenni 2-3asban.
Lehet , hogy leteszi a talpát menet közben és fékez? csodálom, hogy 2m 3 centisen egyáltalán felfér a motorra ez a gyerek!?
Ha fel van "kaparva" házila nagyobbra a föfúvóka simán benyeli a dupla adagot, cserében legalább nem is megy rendesen! Mondjuk itt már gázfröccsre kormolni is kéne neki...végnyomásokra is rá kéne mérni...
Megnézném én a helyedben a tűszelepeket fészkestől.
Akkor a csuklóddal van a baj.
Ne tekerd el tövig a kart, hagyj neki időt belendülni.
én már hozzászoktam a sajátom is ennyit eszik, de arra rá lehet fogni hogy öreg, meg nagyobb
Ez csak 9 éves. Mondom kb 2x 3x leszedtema tankot, akkor kicsi benzin elfolyt, mert bénáztam a benzincsövekkel és kicis kijött, meg tegnap leszedtem középsztenderről és oldalra elborult (csak óvatosan engedtem le, épphogy érte a kipufogó a földet, szóval karc nem lett rajta, a kipufogó meg egyébként is karcos), és akkor is kifolyt a túlfolyón egy kevés. pár deci mehetett csak el szerintem.
Nem lehet!
Annyit a GS egyszerűen nem bír enni. Nem szívott le belőle valaki a tudtod nélkül?
egyelőre nem szedtem ki, de ez lesz a következő.

Hát 2 méter felett 95 kilóval, főleg hogy nagyrészt ketten voltunk a motoron, lehet hogy többet eszik :)
Amikor elhoztam a motort, az volt egy 100 km, azóta 10-20 km-ket megyek vele egyhuzamban szóval nem túl sokat. Aztán 280-nál állt a kisszámláló és elfogyott a benya.

megnézem majd a gyertyát is, és külödk róla képet! de az nem most lesz még. Hétvégén nem lesz időm valszeg
Az már inkább sziláscet alkat.
Gyertyák képe?
Olajteknőben kerested már?
Egyébként ha ellocsoltad, meg húztad is neki akkor lehetséges, más bálna testalkatú GS-es is elmotorozott 7,5-et 100-on.
Én 4 körül szoktam vele járni, nagyon kell sietnem hogy felette legyek.
Persze ez a motor állapotától meg a karbibeállításon is múlhat, de lehetséges.
sziasztok,

az lehet hogy 280 km alatt elment a GS500F-en 18,6 liter benzin?
2006-os tehát nem is olyan régi, húztan néha neki, meg tankot ezalatt 3x is leszedtem, akkor egy kicsi mindig kijött, illetve egyszer kicsit megdöntöttem álló helyzetben, akkor is folyt a karbiból. Egyébként nem szivárog, nem csöpög.

Meg érdekes volt hogy kifogyott a normál, áttettem tartalékra, és 2km-t nem tudtam vele menni, szóval kb 18 liter után kellett csak tartalékra váltani...
UPDATE: jóvan hülye vagyok, most nézem hogy a tank csöveinél a hosszabb (motor eleje felöli) tartozik az ON álláshoz, a rövidebb pedig a tartalékhoz. Úgy emlékszem fordítva tettem fel. Ettől függetlenül a fogyasztás aggaszt azért.
Sziasztok!

Nincs valakinek eladó önindító reléje véletlenül? Sajnos el kell adnom a motort, de úgy nehéz, ha nem indul
Es a rendorok nezik a guglit?
Ha beírod a gugliba hogy helyszíni bírság maximuma akkor is ezt dobja.
Erről a rendőrök is tudnak?
A TASZ honlapjáról

"A helyszíni bírság összege 5.000 Ft és 50.000
Ft között lehet (de ha 6 hónapon belül ez már
a második szabálysértésed, úgy 70.000 Ft is
lehet!)."
Elvileg lenne, de mikor ezt kérdeztem navostól aki megállított azt mondta, hogy nekik még nincs, de hallott már róla, hogy nekik lesz. A rendőröknél a fene tudja, hogy lesz-e?
Lassan lesz náluk kártyaleolvasó, sztán no limit.

Vagy már van ilyen?
Miből gondoplod ezt az 50-es plafont? Épp tavaly augusztusban kapták meg a jogot, hogy a fuvarozókat ők is helyszínen 800-ra büntethetik, eddig 300 volt a plafon náluk, igaz a többieknek meg 2 milla és azoknak is levitték 800-ra, magánszemélynél 50 lenne a plafon?
Lófaszt bírod ki, és enni-inni se állsz meg.
Bízom benne! Azt még csak-csak kibírom hogy településeken belül nem "rugalmas ötvennel" hanem tényleges ötvennel megyek.
Valószínűleg két pont között működhet, ha egyáltalán működik. Pl. Dunaalmás-Nyergesújfalu, Nyergesújfalu-Dorog.
Max autópályán...