Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alap hangon 30 az kb 6 tank benzin 6x400 2400 km kijon belole.Nem kerdeses szerintem.
Ez az olcsó dob is vagy 3-5 nap balkán/erdély tetszés szerint, nomadizálva szerintem egy hét is kijön belőle, ami lényegesen nagyobb élményt ad mint egy sportdob a GS 500-on.

De még egy kis fékrendszer fejlesztés is többet ér..ha túrázásra nincs ambíció
Az olcsobbak nem elegal dobok.
Hamarosan bajok lesznek veluk.
En benzinre koltenem a penzt inkabb.
Helló!
Kellene egy kis segítség tőletek. Akarok egy dobot a gsre. Néztem ebayen ahol Delkevic nevű dobokat találtam annyira nem drágán. pl ez: Delkevic

Vagy néztem , hogy itt magyarba van ez a Sakáldob aki gyártana. Meg gondolom Bódis de az szerintem drága. Esetleg használton is gondolkodom. Tudnátok ezekről valami infót?
Köszi Csabi. Hogyne emlékeznék. Ennyire lelkes motorrajongót nem felejt el az ember.
Úgy látszik lappangó sérültek hada a gs500 fórum. Neked is jobbulást.
Jobbulást Widi, remélem maradéktalanul meggyógyulsz minél előbb! Különben majdnem a túlvilágról írom ezt, mert én meg okt. 6-án hajszál híján frontálisan ütköztem egy autóval, persze én motorral voltam. /Talán még emlékszel, mi találkoztunk az egyik tesztvezetésen honda cb500f, nc700./
Köszi, és gyógyulj meg hamar te is! A múlthéten arra felétek dolgoztunk. Erdő van bőven. A Pilisi úton csináltunk egy házat.
Jobbulást Widi, én hétvégén a vállamat basztam szét, taknyoltam erdőbe bringával, állítólag nem tört, de nem nagyon tudtam mozgatni. Tegnap kezdett el javulgatni, ma próbáltam a motort, de még qrvára nem megy.
Köszi. Az a papírforma, hogy el áll reggelre.

Jobbulást!
Nálunk már most esik...
Munka, de még tavaly júniusban. Egy tetőlemez átvágta a csuklómon az ütőeret és az idegköteget. Csak bonyolult összefoltozni. A múlt csütörtökön volt egy asszem utolsó műtét rajta, de az eret nem tudták összevarni
Mi történt?
Alpinista munka, vagy paplanernyőzés?
Sziasztok! Régen voltam itt. Holnap asszem elnézek én is battára. Legalább is a találkozásra, ha a bekötött kezemet bele tudom tuszkolni a kesztyűbe. Hosszabban majd csak a melegebb időkben tudok motorozni. Hiányzik az az artéria kapcsolat a csuklómból.
A Furka még viccesebb.Június legvégén ott még hógolyózni szoktunk hófalak között.És ott még a biciklisek is nyomulnak. Asse normális.
Olyan nincs,hogy mikor jó Glocknerezni.Olyan van,hogy odamész és ha mázlid van az idő kegyes.Érdemes egy hosszabb programba beiktatni a környéken lévő szállásról kiindulva (Nekem Iselsberghof)Akkor lehet cserélgetni az útvonalakat.
végre nem kell majd sorba állni a fagyizónál
múlt héten annyi nép volt vadkerten hogy el is ment a kedvem a jeges csemegétől
Reggel ha szakad az eső én sem indulok el.
Reggel 9-13-ig 10-13 fokot ígér és felhőt.
Jó hír hogy esőt nem.
Kizárólag jegesmedvéknek.
Ha nem lesz túl kutya idő és fel bìrok kelni, akkor meglepetésszerűen csatlakozom valahol...szóval elég kicsi az esély.
Hali Srácok!
Lovin kívül jön vki még holnap?
Ott van nem messze Szendehely.
Hely van bőven mindenfelé.
Kicsit szűkítenéd a keresés paramétereit jobb lenne.
Mondjuk honnan,mit szeretnél stb.
Helló!

Dobogókő féle helyeket tudtok nekem mondani?
Kinek milyen tippjei vannak?
Lakoauto b...meg biciklissel elotte.egykilometeres sor lesz mogotte.
Elso glocner friss jogsival.
Ja es 35 fok napsutes a jegen.
A malta viszont megvolt ingyen nulla forgalom csak par kecske teblabolt.