Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olajbeöntő nyílás kupakjában van a nívópálca.
Az a helyes mérési eljárás, hogy kitekert állapotban csak visszahelyezed a pálcát, és így kell a minimum és maximum közé esnie az olajszintnek. A motor ne középsztenderen legyen, de középállásban, vízszintes helyen.
A legjobb ha miután kitekerted és a kezedbe fogtál egy rongyot, ráülsz, és úgy egyedül is meg tudod mérni.
Bocsánat GS500F olaj szintet hol tudom ellenőrizni?
Bocsána! Bocsánat GS500F olaj szintet hol tudom ellenőrizni?
Bocsána! Bocsánat GS500F olaj szintet hol tudom ellenőrizni?
Nem csak visszadurrog?
Üdv!
Olyan problémát tapasztaltam,meleg motor indítása után,amikor kicsit meghúzom a gázt, félig mondjuk felpörgetem a motort,(olyan 5-6 ezres fordulatig) amikor engedem vissza valaminek kattogós vagy csattógós hangja van.Nem vészes halkan hallani,meg utána el is hallgat,nem halottam még eddig,csak ezt tapasztaltam.Esetleg valakinek valami tipp mi lehet ami a hangot kiadja?
A fojtott 25 kW-os.
ennyi féle gs500 létezett?
nálunk a családban 2 db gs500 van...(egyik eladó) mind2 2001es évjárat és mind2 forgalmijában 32kW szerepel...akkor ezek most gyári fojtottak vagy sem?
140-150ig könnyedén felmegy, tovább még nem huztam..de 2 éve nem is nagyon mentek a motorok,talán 500kmt 2év alatt... most vettem elő mindkettő pár hete..leszervizelgettem, olajcsere, gyertya,szűrőcsere megtörtént mindkettőben.
üdv.
küldenél egy listát az árakról...gs500ra kellene vmi plexi.
thanx
üdv,
nekem van egy. 2001es gs500 23800 valos km.
ha érdekel, dobj rám egy emailt.
a nick nevem és kukac gmail pont com
Köszi! Azt hiszem én is keményebbre rakom egy kicsit,ha két személlyel vagyok azért érzem,hogy nemártana kicsit
Akkor a tiéd pont közép állásban van!
A lánc oldaláról kell nézni. Nemrég tekertem 7-esre, nem tett rosszat az alapból lágy futóműnek.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A hátsó rugóstag állítható ugye egytől hétig ha jól emlékszem. Honnan tudom megállapítani,hogy hanyas állásban van? Ha a lánc felőli oldalon ránézek akkor a négyes számot látom legközelebb a lánchoz,de nem vagyok biztos benne hogy ez így is van.Előre is köszi a válaszokat.
Azt szerintem csak suzukinál fogsz kapni, ha csak újat akarsz.
+ vezérmű lánc feszítőt hol lehet venni? csakis új érdekel! használtat nem.
Előre is köszi szép estét!
Én a motoralkatresz.eu-tól szoktam rendelni.Kicsit fura az ember,viszont mindent pontosan,korrekt áron szállít.
A telószimeringet,olajat is ott vettem,azóta is jól szuperál.
boltos is csak jót akar, persze nem neked hanem magának
univerzális plexik eladók tel 06704275150
...az egy mókolás maradéka...szedd le és dobd el.
Sziasztok! Teleszkóp szimeting , olaj , persely, szelepdekni tömítés erdekelne , kinek milyen tapasztalata van ? Negativ kommentektol kerlek kimeljetek meg , menjek be boltba stb.... Az a baj keves az a hely ahol jot akarnak az embernek es nem lehúzni!
( 1992 gs 500 rol beszélünk)
Elore is koszi!
Szeles utat.
Sziasztok !

A képen látható valami mi célt szolgálhatott szerintetek?

Köszönöm a segítségeteket előre is.
Volt akinek direkt 20-ast raktunk bele mert neki az volt a jó.
Nekem is 15-ös van benne és jobb. 20-ast már nem mernék belerakni, nehogy kiköpje a szimeringet egy bukkanónál.
Sziasztok,

Még tart a motor keresősdi, most találtam egy ígéretes darabot, GS 400, az utóbbi időben kicsit óvatosabb vagyok más típusok 400-asaival szemben, mert Mo-n elég körülményesek. Kérdésem lenne, hogy ismeri valaki a GS400-at? Ugyan azokkal a problémákkal küzd, mint a 400 Bandit? Vagy jól karbantartható, alkatrészt kapni hozzá?

Köszi&üdv
Nyugodtan beleteheted...lényegesen stabilabb lesz....jobb mint a híg