Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak csorok ungarn-bol
Rosszak vagytok...
torrent...... ott is ingyen van minden
és ott nem fagy le a szerver, és nincs kémprogi
Tesco 7-es pénztárra rátolatsz, top-case kinyit és besöpröd a cuccot.
Eddig se fizettem egy vasat se.
dehogyis, majd áttervezi az útvonalat hogy hol tudsz leparkolni legközelebb az üzlet bejáratához
Ebből a szempontból is jobb a torrent!
Valszeg holnap le fog fagyni az Igo szervere.
Majd riasztani fog ha elmész egy Apple üzlet mellett és SMS-ben akciókat küld.
Fent vagyok mindenhol ahol lehet de igazából nem izgat a dolog, sosem használom. Csak most hogy legálisan meglehetne kezdett érdekelni.
Elég nagy baj az , hidd el.
Az még nem is lenne akkora baj.
Természetesen minden a google-hoz fut be.
Vajon milyen kémprogikkal lesz tele amiket nem lehet majd kiküszöbölni és azok vajon kinek küldenek majd el adatokat?
Nekem meg van, de csodálkozom, h egy informatikus nincs vmi torrent oldalon és még nem töltötte le magának.
Szerintem nem egyértelmű a cikkből hogy milyen térképpel is lesz, az tuti hogy magyar lesz bent.
Kár hogy nem Európa térképpel lehet leszedni...
Én szerintem letöltöm aztán majd ki lesz bővítve valahogy...
Sziasztok!

Lehet célszerű letölteni, akit érdekel az IGO navigáció, ingyen van mert 10 éves az NNG!
Holnaptól kezdődik az akció. (iOS, Android)
Itt a cikk!
Persze hogy valamit elronthattak, mert a sok suttyó csak felrakja a kipufogót aztán hú mennyivel gyorsabb meg menőbb vagyok mert hangos....
Nem egy nem két cikk van erről a neten hogy ez nem ilyen egyszerű.
Sportkipufról az a véleményem, hogy azoknak jó akik viszonylag rövidebb távon használják, hosszabb úton zavaróvá válhat. Nagy valószínűséggel motor teljesítményén is ronthat, nőhet a fogyi ha nincs jól összehangolva. A Gladiusomon is az van, jól be lett állítva, teljesítményvesztést nem tapasztalok, de hosszú utakon néha már sok.

Egyébként a GS500-nak eleve baromi jó hangja van, sok motor megirigyelhetné. Mentem egyébként sportdobos gs-el, ott valamit elronthattak, mert érezhetően gyengébb volt, akkor viszont már inkább a gyári hang telt nyomatékkal.
Bocs,bár régen jártam már itt,de én a Mastek-et nézegettem vannak videók is fenn és legalább olyan,de inkább jobbak a cuccaik ,mint a Bódisé.
http://mastek.hu/beloldal.htm
Volt azis.
A sakaldobbal eselyes hogy egy morcosabb yard zsanettol jo melyen.
Es hihetetlen mennyien lettek mostanaban.
A delkevicz sanszos hogy elegal de nem biztos.
Utan kene jarni komolyan.
Infót kért a kolléga, nem véleményt!
Ha mittomen.
aztán a fagyizós faktor hol marad?
múltkor láttunk egy csomó nagycsöcsű leánykát, egyből feltettem az új tankidomot a törött helyére