Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lovi 81! Ha érdekel.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5385&session_id=gTcVySoARfE5417
Ezé kár volt elmenni eddig.Itt gödöllőn nálunk is héderezhetsz 30 kocsi közt az aszfalton.
Ha jól emlékeszem az a benzinkút ott a háttérben klimatizált volt

Egyébként ez az egy baj van ezzel a környékkel, hogy folyamatosan építik.. hol itt-hol ott, nehezen kiszámítható
Az igazság, h mi alulról mentünk 2 kocsival, úgy tervezve, h végig megyünk, de egyrészt elvileg volt egy behajtani tilos tábla a 67D-s leágnál, amire mondjuk szartunk volna, de menet közben az 1-ik kocsi defektet kapott és a csere után már nem volt pótkerék és nem ismertük az utat, mennyire rossz v. sem. Aztán végül csak a kis kanyonig mentünk el, amit te is fényképeztél, azt megnéztük és visszafordultunk, utána futottunk bele Petrozsény felé asszem Bumbesti Jiunál a lezárásba.
Ha már elmegy valaki az aszfalt végéig petrozsény felöl annak érdemes, motortól függetlenül továbbmennie az erdei úton.. mert ez a kezdeti szakasza a legrosszabb.. utána már csak 1-2 hasonlóan szar rész jön. A többin meg egyszerűen nem szabad elbambulni mert simán elcsúszik akkor az ember, mint én..

Ha a kezdeti erdei út vállalhatónak tűnik akkor akár tovább is lehet menni az egészen..
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy készült-e a gs500-asokból 5 sebességes változat, vagy mitől lehet egy 500-asban csak 5 sebességfokozat?
A 67D a 66A leágazástól szerintem tök jó, kanyargós és az aszfalt se rossz. A 66A Petrozsénytől délre viszonylag sokáig fasza aszfaltos és kanyargós szintén, aztán véget ér és onnantól szar, mármint ha nem endurod van, de szerintem érdemes felmenni az aszfaltos végéig, streetview-n meg lehet nézni meddig. A 66-ost tavaly még csinálták, azt be lehet szopni, mert fél napokra is lezárták, mi kocsival 3-4 órát ücsörögtünk, a másik brigág körbe ment a 67C-n.
DL forever!
Ez csak H2O.
Nem hiszem hogy őszinte lenne lovi mosolya ha ezeken a tócsákon kéne keresztül vinnie a motorját
Ad egyfajta élményt a motor szétcseszése is.
Persze ettől még lehet kecsegtető, de nem igazán a GSXF-nek való, bár száraz időben végig lehetne menni azzal is rajta, de nem biztos hogy az elvárt élményt hozná..
A 67D a 66A leágazástól nyugatra tűrhető, keletre jó, a 66A az full burkolatlan erdei út kb 60-70 kilométer hosszan.
http://www.r17.hu/268-130/70-1...

ez a gyári gumi , én szeretnék vmi mást , nem tudom de nekem nem jön be az íve a guminak :)metzeller lasertec be gondolkodtam
Kecsegtető ez a kis utacska
Pfff.... azért a tiéd nagyobb ünnep, ne sajnáld.
A túzkarika itt figyel. Odaadjam valakinek?
Szombaton Anya 70. szülinapja....nem tudok menni.
...pedig a szaromat is összeraktam,levizsgáztattam...és ezredszerre is körben nyaltam..
Kemények vagyunk!
A sors iróniája hogy durván 10 fokot esik a hőmérséklet péntekről szombatra.
Ha valaki nem járna az AKMT oldalán: szombaton évadnyitóóóóóó!
huh, hát akkor előre le kéne szedni az idomokat és úgy gyorsan kikapni a tűzforró gyertyákat :)
Egyébként ilyenkor is kb negyed órát állt miután hazamentem, azért is fogtam meg törölközővel, mert még elég meleg volt.

Benzincsapot is szét akartam szedni, de egyenlőre még nem tettem meg. A benzincsövek is elég repedezettek, szóval lesz itt mit kicserélgetni. Következő lesz a benzincsap, nem tudom hogy van e benne szűrő. Illetve itt nem is a csapban van, mert az nem közvetlenül a tankra van cuppantva, hanem külön van elvezetve egy csővel a benya. Szóval a tankban kell lenni a szűrőnek, aminek utána is nézek majd, de lehet akkor lehet a csapot is szétszedem már. Viszont az nem lenne jó ha hiányzona mert most nézem, a gyári szűrő 112 dollár
Így nem tűnik rossznak a gyertya színe, de az igazi az lenne, hogy amelyik tartományban használod, ott kéne meghajtani, aztán vészt-stoppal leállít, kiszed és szemügyre vesz, mert akkor arról az üzemi körülményről kapsz képet, nem ahol éppen leállítás előtt ketyegett.

Nem lehet, hogy hiányzik a szűrő a benzincsapból, amin a normál állás csöve magasabban van?
1 éves, tavalyi darab.
Szia, ma kivettem a gyertyákat, ilyen. Szerintem nem csúnya, habár fura hogy ennyire kormolt a menet vége.
Egyébként a benzincsöveket is megnéztem, és jól tettem vissza, úgyhogy elég furcsa hogy ON állásban le tudott menni a benzinszint annyira, hogy 18 litert rá tudtam tankolni.
5ezer? Mennyire túltárolt darab?