Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utolsó bekezdésed.....nekem sem szóltak még sosem a a belógó zárért,nálam csak 1 karaktert takar ki...
Legalabb a csíkoskat figyelni kene.
Eszembe se volt. Azt a lámpát rendszeresen így kerültem ki eddig, ha nem volt nagy forgalom. A kutyának se árt vele az ember..
Há ezt mondom,támogatni kell a közt.Faszé nem satuztál.
Az nulla forint lett volna.

Az új traffi az nem megy utánad, két karakterből meg nem találja ki egy ügyintéző se a rendszámom
Új tarifa, lemaradtam valamiről?
Örülj neki hogy nem gyorshajtás az új trafival.
Ha nincs hely, legfeljebb leülöd Bolíviában.
Bármikor meg lehet gondolni a dolgot.

1 nap ér 5ezret.. ha nagyon nem tetszik akkor bármikor ki lehet jönni, és ahány napot ült az ember annyival csökken a befizetendő összeg.

Egyébként a cikkben, ugyan 2013-mas számok, azt írja hogy az év októberre már 23 ezren kérték hogy leülhessék a bírságot. Na már most az országos BV kapacitás az alig több mint 15 ezer.. szóval elég hosszú lehet a várólista.
Hát te tudod. Én azért nem biztos hogy leülném inkább perkálnék....
Ebben a cikkben leírva nem tűnik annyira vészesnek.

"Főszabályként hordhatja a saját ruháját, a büntetés-végrehajtási intézet területén szabadon járhat-kelhet, és nem fut össze gyilkosokkal, mert az elzárást töltőket el kell különíteni az elítéltektől, de még az előzetesen letartóztattoktól is."
Egyébként ha most jól olvasom ez az 50 ropi ez a teteje a helyszíninek.

Na asszem szerzek a nyomtatóba papírt, aztán kinyomtatok minden jogszabályt a későbbiekre... a dobozban elfér. Csak jobban lehet úgy alkudozni mint fejből
Komplett pénzbehajtás folyik......
Amúgy nem tudom hogy melyik kóterban ültetik le az embert de nem biztos hogy szeretnéd azt leülni orkok között.....
Hát, a fele jobb lett volna. Napi ötösével le lehet ülni, mondjuk ha lehet bevinni könyvet biztos a 10 napot is ki lehet bírni

Ez a leülős történet már csak azért érdekes, mert akkor nettó ráfizetés lesz az államnak az egész
Szép! Ennyi neki már elég! Amúgy nem a pénzért nyomják mi........
Amúgy visszatérve ismerőssel is előfordulhatott volna a dolog azért kérdeztem
Nem, a nagymamám..
Ennél a kereszteződésnél (képen a távolodó sáv) a lámpa előttem már sárgáról pirosra váltott, forgalom zéró.. de mondom nem megyek át a piroson. Azzal a lendülettel amivel jöttem lehajtottam a bicikliútra és kikerültem a lámpát.. amivel egy időben már hallottam is a szirénát

Igazi társadalomellenes, fokozottan deviáns magatartás... még büntető pont se járt érte, de 50 ropi helyszíni, vagy ha nem tetszik akkor 100 és lehet beszélgetni.

Egyébként írta halmazatiba a letakart rendszámot is, bár azt mondta hogy azért külön tétel nem lesz, se pont se plusz pénz, mert ez az 50 ez neki elég.

Abban viszont megegyeztünk hogy a letakart rendszám nem bcs. (bár mondta hogy a jogértelmezés megyénként változhat), mivel nem változtattam meg az egyedi azonosítójelet, pusztán megnehezítettem a leolvasását, és a leolvasást megnehezítő eszköz (lánc) nem volt a rendszámhoz, vagy annak tartójához rögzítve így nem áll meg a megváltoztatás esete. Matrica, ráhúzott bugyi lekapart festéknél már más lenne a helyzet... szóval ésszel lehet ezt is csinálni, a traffipaxot kivédi így is.
Szuper és akkor az összeg?
Amúgy téged kaptak el?
Erre a 224-es paragrafusra hivatkozik a bírság.

"178. Közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése

224. § (1) Aki a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendeletben (a továbbiakban: KRESZ) meghatározott közúti közlekedés szabályait megszegi, ha a 217-222. §-a szerinti szabálysértés nem valósul meg, szabálysértést követ el.

(2) A KRESZ 40-41. §-ának, valamint más megállási, várakozási vagy táblával jelzett behajtási tilalom vagy korlátozás megszegése esetén a közterület-felügyelő is szabhat ki helyszíni bírságot."
Mondjuk 50-és 100.000 között?
Most nagyon üres a budget
Közel sem.
10 000 Huf, ha módosítják sárfelhordásra, akkor 5 000 Huf. Gumival.
Tippeket várok.

Vajon mennyi a kiszabható bírság összege ha ön motorkerékpárral kerékpárúton közlekedik?
Nekem 3db talán buzetti nevű 20centis vas van
Még tip-top folt-ragasztó
A 20as vas elég kicsi de vinni jobb mint a nagyot
De van olyan is aminek az egyik fele kerékanya kulcs a másik meg szerelővas
A topic offolássa szempontjából hótmindegy már

Gumiszerelő szerszámokat hol érdemes beszerezni? Feltételezem nincs enduro defekt nélkül, úgyhogy az ilyen irányú, eddig teljesen kiaknázatlan képességeimet is fejleszteni szeretném.. első körben itthoni gyakorlással. Gumi le-gumi fel