Szerintem felesleges. Ha már rajta ül az ember, vagy akár csomagok is vannak rajta akkor már annyit ül össze hogy teljesen jól használható lesz. Csak a beindítás tűnik macerásnak, de amíg nem törik ki alóla az oldalsztender addig azt is meg fogom oldani
"Köszönjük Móriczka, leülhetsz!" Nyilván nincs gondom sem a szövegértéssel, sem a matekkal. Burkolt célzás akart lenni, hogy ha már mások adatlapját modellezi, legalább jól csinálja! Nem, nem az enyémet!
190 vagyok és nem tudom ülve berúgni a motorom
talán a dt80 volt az utolsó amit sikerült
a huskyt még a földön állva is nehézkes jobb ha gödörben van legalább egy kerék
nekem az órában majd 50 ezer van, de szerintem nem először
igaz régebben jobb anyagból volt minden
a régi xt-nek még az indexbúrája is "made in japan" volt a mostaniaknak meg már a blokkjuk is olasz
de gondolom ez nem csak a yamahánál van így
Az első meghajtó, az konkrétan 800 kilométerrel a gumicsere (és a meghajtó karbantartása után) ment tönkre. Utána vettem egy bontottat, tök fasza minden, aztán 140 kilométer után kipurcant. Na itt voltam vele úgy, hogy leszarom. Gyári Yamaha alkatrész 100 euro körül van.. annyira azért nem tartottam fontosnak.
Néha a google segítségével visszaellenőrzöm a fogyasztást ami tök stabil 6,2-6,5 között szokott lenni.. Nagyjából 20 tankolás után lehet olajat cserélni.
Az XT-nél majd lehet hogy keresek egy bontottat, hogy legalább az elején képbe legyek a sebességgel (bár nem egy szélvész gép országúton..mondjuk nem is kifejezetten oda vettem) meg a fogyasztással.. remélem azért az majd párszáz kilométernél azért többet fog bírni.
felhasználói betegség
2 évente kellene 1-2 csepp híg olaj a spirálra, a meghajtót meg pár évente(terepviszonyoktól függően) kimosni bezsírozni
nekem még gyári a ténérén, az óra visított egy kicsit de 1 csepp fegyverolaj megoldotta a gondot
Szerintem nem kell hozzá nagy szövegértési képesség.. az egyik kilométer adat arra vonatkozik hogy ő mennyit motorozott vele februárig, a másik adat meg arra vonatkozik hogy eddig mennyit futott a GS (mennyit mutat az óra).
Szóval 2013 október 2015 február össz 21k kilométert hajtotta...
Csak azt nem lehet tudni hogy februártól mostanáig mennyit ment, meg hogy hány éves a flottakapitány
így bárki berúgja akinek leér az egyik lába