Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod, ha használtál volna 1x is Sport Démont tudnád, hogy azért nem hallani róla fentebb, mert nincs belőle méret arra a géposztályra.
Nekik az Angelt gyártja a Pirelli!
pedig attól már csak a gyöngyfűzés ami könnyebb
Igen, ő akkor végzett az oviban! Gyurmázásból többször is meghúzták, a végén kikérte a dékánit.
Magasabb géposztályokban nem is hallani arról a gumiról! A Road-okat (2 és attól felfele) használják az ismeretségi körömből a legtöbben nagy megelégedéssel. Előre Power aztán kész!
A motorrevüben is a Power volt a közúti nyertes (pályára nem javasolják), pályán meg a Rosso Corsa, de ezek más dimenziók mint a Sport Démon.
A vegen tombolt a 3 henger mania.motor meg fel se merult.futolag se.
azok nekem most sem testvéreim....
Volt azis,szalagos.

Ha nezegetes akkor a bovingtoni tank muzeumban par nap,mint kisgyerek a cukorkagyarban.

Esakkor mar egy fotozkodas a hinckley-beli gyar elott a naranccsal.
nem akartál rézbőrű testvér lenni?
ezen mindenkinek át kellett esni... én egyszer azért vertem meg az egyik alsó tagozatos barátomat,mert lövöldözés közben ő akart lenni old shatterhand...
a 80as évek végén....
én akkor már középiskolába jártam 90ben már volt jogsim is rá
Újra szól a patronos pisztoly!
2x jobb?
Sohasem volt olyanod, főleg nem új!
80 ban talan kovboj akartam lenni mubor mellenyben.
De ha már gyűjtő lennék, itt egy 0 km-es Fireblade!
Nekem csorgott a nyálam utána.
Ha megtehetném, vennék egy puccosat és állványra raknám a szobámba és minden lefekvéskor és felkeléskor megsimogatnám, de ha ránézek, nem tudom elképzelni hogy ezzel lehet jól menni pályán.
biztos üveggolyóra gondolt...
Oviban vegeztem akkoriban.
öreg vagy és túl kényelmes.
bezzeg a 80as évek végén szerintem egyik golyód is beáldoztad volna egy ilyenért
csak az elején szar utána már 2 futam között meglesz
pl a szimót fiatalkoromban meggyűrűztem 10 perc alatt akár menet közben is, üveg vízzel lelocsol aztán gyors le a régit fel az újat
most meg pár éve elszuttyogtam vele órákat
275 kiló plussz én,akit nem előzök meg azon átgázolok?

Jó cél de nem hadigálya foci kéne.
Minden évben tervezek menni Kakucsra, de idén már tényleg lenézek!
2 üteműnek tényleg nagyon odaillők, de azoknak sok törődés kell, állandóan gyűrűzném a dugót, meg...azokat mindig szerelik.
Nem értek hozzá, meg lusta is vagyok.
ugyanmár, az nem számít.....
az a vén bitang jobban kormányozható a hátsó kerekével mint az elsővel, a nappaliban is lehet neki csinálni pályát
én egyszer ültem ilyenen, meghatározó élmény volt: soha többet sportmotor
Jelenleg nincs,és egy jó ideig nem is lesz.
Más a terv meg a matek.
Majd utána.
Az már örökös lesz,és új.
Faragj egy kétüteműt, azt meg lehet olcsón oldani és nem sajnálod, azzal megcélozod Kakucsot, kecsót vagy valami hasonlót, amúgy mennek azok úgy mint a GS vagy kicsit jobban is, egy ETZ bőven elég ilyesmire, menj le párszor és hamar találsz eladót ami már meg van faragva.
Pont erre gondoltam, hogy simán el lehet menni pályázni többen egy motorral, csak aki eldobja az fizeti a fagyit...70 évig
2 kilód nincs rá? És akkor 2 főre. Ha meg nem ok a dolog annyiért csak túl lehet adni rajta.