Ez a régebbi típusoknál volt egy gyártási ...nem is hiba, inkább feature.
Hozzáértők jobban el tudnák mondani, de ezt valami pár század mm-es hosszirányú tengelyhézag okozza. Ne foglalkozz vele, nem hibaforrás!
Szerintem meg nem.
Az én exgsem is adott ki ilyen hangot. A hengerfej tetejéből jött a hang, a vezérlés felöl.. kb 2000 fordulatig lehetett hallani, már amikor egyáltalán kiadta a hangot. Tulajdonképpen üzemi zajnak lehet tekinteni, bajt nem okoz
szerelőhöz viszem! sose barkácsolom itthon csak szeretem tudni ki milyen tippet ad..... beszéltem kolondrummal kizártuk az ő gondját mert nála míndíg meg volt alapjáratnál a kopogós hang
A titingnél finom ciripelésre asszociálok...........itt meg kalapáccsal verés a szinoníma................ez inkább kolondrum féle lelazult valami lehet..
Kérje ki orvosa,gyógyszerésze tanácsát................de minimum egy szerelő nem ártana.
suzuki gs 500 e ről lenne szó 92-es évjárat , beindítom pöcc röff indul semmi gond nincs vele , néha megállok lámpánál városba vagy vhol és egyenletes kopogó hangot ad ki a blokk, relatív magas a hangja a zajnak , mintha belülről ütnék kalapáccsal a blokk fedelet , nem tudom vkinek volt már ilyen? most kapott friss olajat 39 ezer km van benne , remélem nincs nagy baj!
3,7M lesz az F és 3,5M a naked. A Kawától (z1000sx) olcsóbb és a műszerezettsége is jobb (fokozatjelző, óra, külső hőmérő...stb). Tudásban kb ua, a GSX hp-ben a kawa bm-ben jobb kicsivel
Hat mikor itt rinyaltal sirva hogy ne huzzanak mar az ezerkettootvenert mert szanatoriumba mesz annyira zilal idegileg az a flusztralo.
Mint a lanynevelde termeke lennel.
Betegszabit nem vettel ki amikor kiborultal?
Jó móka,elvan az ember de nem mindig sikerül megfejteni.
Hozzáértők jobban el tudnák mondani, de ezt valami pár század mm-es hosszirányú tengelyhézag okozza. Ne foglalkozz vele, nem hibaforrás!
Az én exgsem is adott ki ilyen hangot. A hengerfej tetejéből jött a hang, a vezérlés felöl.. kb 2000 fordulatig lehetett hallani, már amikor egyáltalán kiadta a hangot. Tulajdonképpen üzemi zajnak lehet tekinteni, bajt nem okoz
Nincs semmi baj, egy klasszikust hallhattál élőben.
Kérje ki orvosa,gyógyszerésze tanácsát................de minimum egy szerelő nem ártana.
kérlek érthetően írjatok :)
gondoltam rakok fel vidit de akkor sosincs olyan hangja ....
suzuki gs 500 e ről lenne szó 92-es évjárat , beindítom pöcc röff indul semmi gond nincs vele , néha megállok lámpánál városba vagy vhol és egyenletes kopogó hangot ad ki a blokk, relatív magas a hangja a zajnak , mintha belülről ütnék kalapáccsal a blokk fedelet , nem tudom vkinek volt már ilyen? most kapott friss olajat 39 ezer km van benne , remélem nincs nagy baj!
lánc-lánckerekek
Cseréld a lánckerekeket is.
Mint a lanynevelde termeke lennel.
Betegszabit nem vettel ki amikor kiborultal?