Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a fene tudja, mondjuk fogyaszd ki és tankolj máshol és ha utána is gáz akkor karbi bontás.
nevezzük nevén Mol-nál tankoltam , még nem nyúltam hozzá a mocihoz , ráadásul ez a kütyü is elkezdett kattogni , laikus vagyok nem értek hozzá!
Benzincsap, tűszelep, o gyűrű amik okozhatják a folyást. A túltankolás esetén nem abból a csőből kell folynia a benzinnek. Sajnos az én esetemben a csapot cserélni kellett, valamint az olajam is tönkrement. Érdemes az olajat alaposan ellenőrizni. Mennyiség, szag.
Én úgy látom, hogy ez a hiba sok Gs-nél mutatkozik.
Hol tankoltál? Velem ez kétszer neves kúton tankolás után történt meg és új motorral (béka), valószínüleg a kutas kissé sok etanolt nyomott a benzin mellé kis plusz hasznot remélve. Ha mégsem ez akkor az amit a többiek írnak.
Vagy, prémium naftát a gépnek és ugyanúgy nincs dugulás, ill. indul mindig gond nélkül (7év referencia).
A benzinszűrő a tankban van, a benzincsappal egybeépítve.

Ez a szűrőm még sosem koszolódott el, de fúvókadugulásom már többször volt. Mióta beépítettem egy papíros szűrőt is, azóta semmi gondom nem volt.
Minden bontás előtt egy próbát megér: járó motornál simán kocogtasd meg a karbit valami vasszerszámmal - nem kell leütni a helyéről. Előfordult már, hogy a felakadt tűszelep megjavult ettől a kúrától.
O-gyűrű csere, tűszelep ellenőrzés, karbipuceva. Meg ellenőrizném, hogy nem került-e benzin a motorolajba...
köszi az észrevételeket, már egyszer volt ilyen , akkor is mentem vele és utána jó lett lehet vmi kosz van benne? akkor megpróbálom kihuzatni és hirtelen vissza engedni a gázt lehet vissza köpi a koszt :)
En tegnap egy felorat dumaltam vele,o kavet en egy forro csokit ittam.
Vagy szerencsésebb esetben csak a benzinszűrő dugult el, de azt ne kérdezd hogy hol van, mert még nem találkoztam vele...
Az lesz amit Zoli mond. Az évek alatt összegyűlt szennyeződés a tank aljáról bekerült a rendszerbe.
Az a cső meg a túlfolyó.
Kifogyaskor felkapott a benzin valami koszt es eldugitotta az alapjarati rendszert.
Probalj egy adag spurit belerakva hatha kitisztitja,ha nem nyertel egy alapos karbipucolast.
Sziasztok!

Tanácsotokért fordulok hozzátok ki mire tippel.
Előre köszönöm az észrevételeket , javaslatokat, tippeket!

Olyan probléma állt elő! Hogy 2 napja mentem moccal kifogyott a benya pont kút fele :) ez van , meg tankoltam ,ezek után mentem vele 30 km,
semmit nem vettem észre , de ma indultam be vele Pestre és láss csodát , nincs alapjáratom! szívatóval nem pörög fel, gondoltam hideg a vas kigurultam utcába hátha jobb lesz , utána néha-néha van rendes alapjáratom , de vmikor kb 600 az alapjáratom , bementem Pestre meg haza 50km full meleg a blokk és még mindíg nincs rendes alapjáratom , és menet közbe is néha úgy érzem nem kap benyát , ki mire tippel mi lehet?
Még 1 vmi fullra tankoltam a mocit , a képeken látható kupakos végű csőből csepeg a benzin , lehet túl sokat tankoltam bele ,és ez okozza a hibát?
Válaszokat előre köszi szép estét!
vagy itt vagy laci199222@hotmail.com vagy 06205066138-as telefonszámon kérésre képet is küldök
szép napot mindenkinek ha valakit érdekel van két szerelt felnim elsö centirozva pirelli sport damon komplett tengellyel 5 kilométert ment hátsó centírozva tengellyel lánckerék és féktárcsa nélkül előző tulaj gumit füstöltetett vele ez kb 40%-os ugyszint sport damon meg egyéb alkatrészek többek között mindeki által keresett benzin csap is tesztelve müködik kifogástalanul többi miatt irjon rám akit érdekel valami
hali nem rendeltem apám hozta kintröl
A bukócső több ponton van rögzítve. A gomba ha csúszás közben elakad, nagy károkat tud okozni.
Nem rossz

Bukócső helyett ez is megtenné ugye?
Sziasztok új belépö vagyok a fórumon és segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni.Va egy 1991-es Suzuki gs 500-om és borzasztóan sokat eszik 9-10 liter 100km-en volt már szerelőnél otthagytam egy adag pénzt és a fogyasztás nem változott . Előre is köszönök minden tippet vagy tanácsot . Széles utat mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy darab karburátor membránom eladó, zsír új gs 500-hoz 89-91/94-96 évjárathoz, ha valakit érdekel. 06/20/53-91-366 ár:5000 Ft
Széles utat!
Szia! Honnan rendelted,ha nem titok?
köszönöm szépen a segittséget németböl jönnek a gumik darabja 20000 forint remélem birni is fogja
Na tessék! Teljes megdicsőülés! megint felgyulladt bennem a láng! Jó motor a GS. A hangja, és a motorkarakterisztika parádés. Kényelmes, takarékos, örök élet. És még a futóműve sem olyan szar mint írtam régen, mert utóbb kiderült, hogy a GS-em kormánycsapágyas volt!
Csak a GS: Listavezető