Benzincsap, tűszelep, o gyűrű amik okozhatják a folyást. A túltankolás esetén nem abból a csőből kell folynia a benzinnek. Sajnos az én esetemben a csapot cserélni kellett, valamint az olajam is tönkrement. Érdemes az olajat alaposan ellenőrizni. Mennyiség, szag.
Én úgy látom, hogy ez a hiba sok Gs-nél mutatkozik.
Hol tankoltál? Velem ez kétszer neves kúton tankolás után történt meg és új motorral (béka), valószínüleg a kutas kissé sok etanolt nyomott a benzin mellé kis plusz hasznot remélve. Ha mégsem ez akkor az amit a többiek írnak.
Minden bontás előtt egy próbát megér: járó motornál simán kocogtasd meg a karbit valami vasszerszámmal - nem kell leütni a helyéről. Előfordult már, hogy a felakadt tűszelep megjavult ettől a kúrától.
köszi az észrevételeket, már egyszer volt ilyen , akkor is mentem vele és utána jó lett lehet vmi kosz van benne? akkor megpróbálom kihuzatni és hirtelen vissza engedni a gázt lehet vissza köpi a koszt :)
Kifogyaskor felkapott a benzin valami koszt es eldugitotta az alapjarati rendszert.
Probalj egy adag spurit belerakva hatha kitisztitja,ha nem nyertel egy alapos karbipucolast.
Tanácsotokért fordulok hozzátok ki mire tippel.
Előre köszönöm az észrevételeket , javaslatokat, tippeket!
Olyan probléma állt elő! Hogy 2 napja mentem moccal kifogyott a benya pont kút fele :) ez van , meg tankoltam ,ezek után mentem vele 30 km,
semmit nem vettem észre , de ma indultam be vele Pestre és láss csodát , nincs alapjáratom! szívatóval nem pörög fel, gondoltam hideg a vas kigurultam utcába hátha jobb lesz , utána néha-néha van rendes alapjáratom , de vmikor kb 600 az alapjáratom , bementem Pestre meg haza 50km full meleg a blokk és még mindíg nincs rendes alapjáratom , és menet közbe is néha úgy érzem nem kap benyát , ki mire tippel mi lehet?
Még 1 vmi fullra tankoltam a mocit , a képeken látható kupakos végű csőből csepeg a benzin , lehet túl sokat tankoltam bele ,és ez okozza a hibát?
Válaszokat előre köszi szép estét!
szép napot mindenkinek ha valakit érdekel van két szerelt felnim elsö centirozva pirelli sport damon komplett tengellyel 5 kilométert ment hátsó centírozva tengellyel lánckerék és féktárcsa nélkül előző tulaj gumit füstöltetett vele ez kb 40%-os ugyszint sport damon meg egyéb alkatrészek többek között mindeki által keresett benzin csap is tesztelve müködik kifogástalanul többi miatt irjon rám akit érdekel valami
Sziasztok új belépö vagyok a fórumon és segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni.Va egy 1991-es Suzuki gs 500-om és borzasztóan sokat eszik 9-10 liter 100km-en volt már szerelőnél otthagytam egy adag pénzt és a fogyasztás nem változott . Előre is köszönök minden tippet vagy tanácsot . Széles utat mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy darab karburátor membránom eladó, zsír új gs 500-hoz 89-91/94-96 évjárathoz, ha valakit érdekel. 06/20/53-91-366 ár:5000 Ft
Széles utat!
Na tessék! Teljes megdicsőülés! megint felgyulladt bennem a láng! Jó motor a GS. A hangja, és a motorkarakterisztika parádés. Kényelmes, takarékos, örök élet. És még a futóműve sem olyan szar mint írtam régen, mert utóbb kiderült, hogy a GS-em kormánycsapágyas volt!
Én úgy látom, hogy ez a hiba sok Gs-nél mutatkozik.
Ez a szűrőm még sosem koszolódott el, de fúvókadugulásom már többször volt. Mióta beépítettem egy papíros szűrőt is, azóta semmi gondom nem volt.
Az a cső meg a túlfolyó.
Probalj egy adag spurit belerakva hatha kitisztitja,ha nem nyertel egy alapos karbipucolast.
Tanácsotokért fordulok hozzátok ki mire tippel.
Előre köszönöm az észrevételeket , javaslatokat, tippeket!
Olyan probléma állt elő! Hogy 2 napja mentem moccal kifogyott a benya pont kút fele :) ez van , meg tankoltam ,ezek után mentem vele 30 km,
semmit nem vettem észre , de ma indultam be vele Pestre és láss csodát , nincs alapjáratom! szívatóval nem pörög fel, gondoltam hideg a vas kigurultam utcába hátha jobb lesz , utána néha-néha van rendes alapjáratom , de vmikor kb 600 az alapjáratom , bementem Pestre meg haza 50km full meleg a blokk és még mindíg nincs rendes alapjáratom , és menet közbe is néha úgy érzem nem kap benyát , ki mire tippel mi lehet?
Még 1 vmi fullra tankoltam a mocit , a képeken látható kupakos végű csőből csepeg a benzin , lehet túl sokat tankoltam bele ,és ez okozza a hibát?
Válaszokat előre köszi szép estét!
Bukócső helyett ez is megtenné ugye?
Van egy darab karburátor membránom eladó, zsír új gs 500-hoz 89-91/94-96 évjárathoz, ha valakit érdekel. 06/20/53-91-366 ár:5000 Ft
Széles utat!