Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

qurva hideg van 5-kor ( a zembernek) mondom a zakksit tartsd melegen.
beröffen -leáll- újraindít-... a harmadiknál már járni fog!
Ha holnap reggel lemennék simán menne, itt azon van a hangsúly, hogy sokat áll és hidegben. Tavaly is jártam ilyen időben, épp 1 éve 2 napja, de akkor minden nap reggel indultam vele utamra és du 4 felé értem haza. Reggel 5 felé ismét start.
Beröffen: kettőt kettyen és leáll. Ezzel sincs baj ha nincs köze 0 fokban.
akkor részemről passz... ha már beröffen nem kéne leállnia.
én dec .-ben mentem vele utoljára és most egy hete . semmi gond nem volt.
Akkuval nincs gond, tekeri az. Már rendszeresen tervezem használni csak hol meló miatt hol a hideg miatt nem járok vele. Akkor hoznám be ha nem járnék vele csak hetente 1 napot.
én az akksit tartom a szobába. a motort az eresz alatt. induláskor beteszem, teljes szivató és indul. pár perc ,fokozatosan tolom vissza a szivatót és beáll alapjáratra. ( kb. 1200 )
Köszi azzal is kipróbálom.
Ilyenkor elötte egy percre átrakod PRI-re ( van ezen is ilyen állás a benzincsapon ugye)?
Könnyen elképzelhetö, hogy "normál szezonra" méretezett dúsitó rendszer ilyen hidegben már kevésnek bizonyul, így csak mikor már kellö mennyiségü üzemanyag csapodott le a hideg alkatrészeken utána lesz a keverék gyulékony.
3Kw-os hőlégfújó? Kajak megpróbálom 19-én lidl indulás előtt. :D
Hidegben állás után nehezen indul. Szívatóval, többszöri próbálkozásra csak elkapja, csak ilyenkor ne húzd rá a gázt, mert azzal sok levegőt adsz neki.
Dipshit nyakon öntötte a blokkot egy fazék forró vízzel, az is jó megoldás.
Üdv! Érdeklődnék tőletek hogyan indul a gép több napos (legalább 2) állás után 0-1-2 fokos nyirkos garázsból. Nekem csak tekeri, egyet pöffen esetleg vagy minimálisan jár majd leáll, de ezt is több perc forgatás után. Ilyenkor le kell gurulnom a lejtőn, 2-es és több tíz méter után már ketyeg. Van egy határ ami alatt nem akarja az igazságot. Amúgy a határ felett azonnal jár.
Persze. Sok motor lenne amit bevállalnék. Előbb-utóbb szerintem mindegyikkel jól lehet menni.
Akkor azért nézelődsz.
Én nem árulom, nekem bevált. Szeretem, tetszik.
Láttam hogy hirdetnek Tatabányán egy piros VFR-t. Csak ne te adod el?
Minden másra ott a Master card!
Nincs szabad pénzmagom.
Tudom... "Add el a GS-t!"
Eladó...........vedd meg.
Most láttam SV fórumon, hogy a Levi vett egy 1000-es SV-t. Ezúton gratulálok neki ha olvassa a fórumot!
Mi lett a Hornettel?
Én várok hogy írjatok.
A Nap már szépen süt, de még kegyetlen hideg van. Pedig már gurulnék! Amire itt lesz a jó idő, újra 420 lesz a benzin.
Tele kellett volna nyomni egy 1000 literes tartályt 320-ért, csak félő hogy bekocsonyásodott volna a szezon közepére a sok adaléktól.
De nagy a csend, éltek még?
Vasárnaptól a csepptöltő 5400 ft az Aldiban...ha valakit érdekel