Erre -10 volt reggel, de a gésa gyenge akksival is indult, pedig lassan 23 éves, a robogó jó akksival nemakarta az igazat.... pedig csak pár éves.. Nem rossz a gs, igaz nem egy műszer, de nem is ezért szerertjük, hanem, mert egyszerű, megbízható.
Gratulálok, szóval akkor ezt a csoda gépet forró vízzel kell locsolgatni és télen tologatni de százszor jobb mint bármi?
És ez a a GS 500 szakmai fórum...
Tudod azt a .... motort még a tolás közelébe sem láttam, ja de bocs tologattam ki a garázsból, mielőtt elindultam..
TE provokálod az embert direkt, írod itt a hülyeségeidet hol ott életedben nem volt gs-ed, honnan a picsából tudod te hogy mi jó ennek a motornak meg mi sem? Én a gs-2 év alatt vagy 15 ször toltam be mert sosem indult télen, és tudod ennek ellenére is milliószor jobb motor mint ....
Menjél aztán most már lógasd be valamidet valahova hogy legyen jobb dolgod is mint ide írogatni
A gondok inkább veled lennének barátom , mivel a hülyeségeitekre írtam egy normális hozzászólást mire is megjöttél te aztán dugó van meg stb. Ki a faszom vagy te kis barátom, hogy csak így leugatod az embert ? Hmm?
Szó sem volt itt semmiféle Er5- Géesöccá vitáról de bezzeg te egyből elkezdted. Meg így leborulok, úgy leborulok.. Aztán most meg elkezded játszani az erkölcsi bajnokot?
Kurvára nem az Er 5 rol volt itt szó kicsi csíra! Ide jövök, aztán elmondom hogy jó nagy hülyeségekkel etetiek a hozzá nem értő embereket, úgyhogy tufa agyúkám ha ekkora faszkalap vagy hogy ezek után a normális hsz re így reagálsz akkor inkább neked legyen dugó jó?
De inkább locsolgassátok nyugodtan a Gs 500-at vízzel, ennyit értetek hozzá...
Ilyenkor hol van oszlopos tagotok csaba600 aki egy évvel ezelőtt arról áradozott hogy mekkora király a géesöccá mert az bizony minden esetben a holdon -60 fokban is indul?
Ha arra akartál kitérni hogy mennyivel jobb a vízhűtéses ER, akkor húúúúúú mester, leborulunk előtted!
Amúgy meg mi a tapasztalatunkat osztjuk meg itt, neked meg tudtommal nincs vele tapasztalatod, úgyhogy dugó van!
Én nem szoktam locsolgatni, meg nagyon hidegben sem használni, de sokat számít hogy mennyire hideg a blokk. Ezért írta valaki a meleg vizet, én a napra kitolást. Persze anélkül is beindul, csak tovább kell járatni. Ezért írtam a jó állapotban lévő akksit. Mi verte ki nálad ezen a biztosítékot?
Elég ha orális szex témakörben népszerûsítitek ezt a számot:
06-70-381-0735
Szia
És ez a a GS 500 szakmai fórum...
Tudod azt a .... motort még a tolás közelébe sem láttam, ja de bocs tologattam ki a garázsból, mielőtt elindultam..
Menjél aztán most már lógasd be valamidet valahova hogy legyen jobb dolgod is mint ide írogatni
Szó sem volt itt semmiféle Er5- Géesöccá vitáról de bezzeg te egyből elkezdted. Meg így leborulok, úgy leborulok.. Aztán most meg elkezded játszani az erkölcsi bajnokot?
Azért mert te még a vattacukrot is bicskával eszed, nem kell általánosítani...
Szóval ne keverj bele.
A trágár szövegre pedig itt a válasz- "..úgyhogy dugó van"
De inkább locsolgassátok nyugodtan a Gs 500-at vízzel, ennyit értetek hozzá...
Ilyenkor hol van oszlopos tagotok csaba600 aki egy évvel ezelőtt arról áradozott hogy mekkora király a géesöccá mert az bizony minden esetben a holdon -60 fokban is indul?
Amúgy meg mi a tapasztalatunkat osztjuk meg itt, neked meg tudtommal nincs vele tapasztalatod, úgyhogy dugó van!
Én nem szoktam locsolgatni, meg nagyon hidegben sem használni, de sokat számít hogy mennyire hideg a blokk. Ezért írta valaki a meleg vizet, én a napra kitolást. Persze anélkül is beindul, csak tovább kell járatni. Ezért írtam a jó állapotban lévő akksit. Mi verte ki nálad ezen a biztosítékot?