Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából a gumit kell nézni nem a DOT számot. Nekem tavaly volt fent egy 2007-es gumi elől. Nem voltak rajta öregedés jelei, és jól is végezte a dolgát. Ugyanakkor 4 éven belül is tönkremehet egy gumi ha sokat van napon, vagy valami vegyszer éri. Nekem a autómosó sampon szárította ki a gumimat, azóta csak óvatosan mosom a gépet szivaccsal, kis vödörrel.
No megnéztem a DOT számot, 2010 28. heti.
Öreg gumát nem nagyon érdemes venni szerintem, majd megnézem, h nekem az első mikori, de azon már kezdenek látszani az öregedés jelei, mondjuk nem a futófelületen, hanem a minta alján, szóval annyira nem izgat, de...
2011-es. Az meg reális elgondolás, hogy vagy 10 évig fenn is lesz.
Vagy lelököm magam mögül és akkor kénytelen lesz a sajátjával jönni.
Át is küldtem
Cserébe töltsd ki az adatlapod (vasról is képet)
Csak éppen a link maradt le, szóval akkor így:

http://youtu.be/W1ugYFqbnH8
Végre volt időm megszerkeszteni az tavalyi utolsó túrám nyersanyagát.

http://youtu.be/W1ugYFqbnH8 Zárótúra[/url]

(A youtube lap nem az enyém, csak megkértem egy kollégámat, hogy töltse fel)
Akkor innen a feszkó. Elvonási tünetek
Már állítólag nem, jó útra tért.
Taxi driver
Olyan vagy, mint az úttörő, ahol tud segít.
Nem kell neki ahhoz chopper.

Látom a chopper kihozza belőled az állatot! Olyan hatással van a tesztoszteron szintedre, mint anyám vérnyomására a meló
Mivel nem tudjuk ,hogy ki vagy...ezért le is szarjuk ,hogy mit akarsz
Egál van...úgyhogy kuss
Ha nem csutkás hanem a normál csőkormány mindenki MZ kormányt rak fel,olcsó és megdöbbentően hasonlít a suzuki egyen kormányára.
Hali.

2003 as évjárató GS-hez keresnék kormányt? esetleg valaki tudja hol lehetne beszerezni? :))
Amelyik nem 2 komponensű az mindegyik hajlamos rá, főleg ha nem pályázol v. szerpentinezel vele.
Én nem próbáltam, de az évek alatt csak jót olvastam róla itt. Viszont a hátsó, hasonlóan a BT45-höz hajlamos a kockás kopásra.
Annyit simán el kell hogy menjen még.
Hát az qrva jó ár, én 24-ért vettem tavaly és nem nagyon volt olcsóbb hely. Azért kérdezz rá, h nem túltárolt-öreg gumi legyen, mert ez egy kicsit gyanús. Vagy használtat néztél?

Most néztem, az előzőt 2009-ben vettem 17.500-ért.
Á, nem pályázni akar Zsuzsám vele. Simán csak úton közlekedni, arra jó lesz szerintem.
Nézz rá inkább Pirelli Sport Demont, annál nincs jobb a GS-re!
perik71

Ezek szerint meg vagyok nyugodva. A mostani metzeler lasertec gumim 7 ezret futott. Elképzelhető,hogy még 10 ezret tud gurúlni? Nagyon tudnék örűlni! CB500-on van.
Hmmm...... eléggé dicsérik.
Hátsó kellene csak, most láttam 14-ért, ergo olcsó. Cserébe nem ismerem. Azért köszi a véleményeket.