Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon értem ezt a gumi mizériádat. A gyári mérettel mi a baj?
Itt van 1-2 vélemény, lehet csemegézni:

teszt
Nekem az van fent. Az előző hátsó 25e km-t ment el, tavaly augusztusban rakattam fel az újat. Az első 15e-nél tart, de még ká sok van benne. Dönteni lehet vele rendesen, nagyon hidegben (6 fok alatt) azért már keménynek tűnik, de akkor már szerintem a többi is.
Felejtős. Régen vettem mert olcsó volt, most már drága. Még kormány szitálást is elő idézett a sok kis halszálkás mintájával az első gumi. Amúgy nem is egy tapadós gumi.
A Metzeler Lesertecről van valakinek tapasztalata? GS-re néztem.
Hááát az lenne ,hogy lenne gumi a felniken.....A tapasztalatokról azért majd számolj be.....hátha a japó mérnökök hülyék...és a te verziód sokkal jobb..
Rendben,köszönöm! :)
Próbáld ki a benzint...attól jól megy!...Lovi motorja diesel
O.K., de csak holnap leszek otthon, akkor tudom küldeni. Pls wait!
Írtam e-mailt! :)
Írj rám és dobok könyvet...
Engem kiröhögtek érte, hogy mindig prémiumot raktam bele (100-asokat), de soha nem volt indítási, vagy egyéb bajom. Szerintem meghálálja, a kagylókutas racinget ajánlom
Olaj meg 10W-40, nálam a svájci MIDLAND vált be. Ettôl én max márkában térnék el, de majd látod kire hallgatsz és mennyire mersz kisérletezni
Üdv!
Nem rég vásároltam egy gs 500-as,motort.
Érdeklődnék,hogy milyen üzemanyagot javasoltok bele tankolni és milyen motorolajat tölteni bele,mert megoszlanak a vélemények.
Esetleg valaki nem tudna küldeni kézikönyvet hozzá,mert azt sajnos nem kaptam.
köszönöm!
Nehezebben fordulna be a kanyarokba és kevésbé tapadna hátul ... csupa előny
Nem értem miért akarsz kisebbet a meghajtott kerékre?!
Sziasztok !
Még mindig gumi ügyben lenne egy kérdésem.
Mi lenne akkor ha elől 120/70 R17-es gumi lenne meg hátul is 120/70 R17-es gumit tennék fel?
Ugye a két felni között van különbség szélességben.

Valaki világosítson fel

Segítségeteket előre is köszönöm.
Ja. Már tiszta plezúr szegény.
Erre van az alsó spoiler
Teccik, csak lehetne kicsit magasabb a hasa!Az enyémnek is mindig leér.
Vegyél XT-t!
Bármire váltasz az bukta, mert senki nem fogja értékelni neked pénzben azt amit bele fektettél. Sztem ez indexrelét megtartom azt visszadugom a régit. :D
én nem akarok többet
épp most küzdök azon hogy cseréljem el az izomgépem egy kisebbre
nyáron nézegettem ezt a gs-t ha nekem utcára kellene akkor csak ezt vennék, bár a 190 centimhez lehet kicsi lenne de majd tennék a seggem alá egy párnát
vadkerten a fagyizó mellett nézegettem mennyivel kisebb testű mint a ténéré
Új főnököm mindig azt mondja: Nem kell nagyra gondolni! Bár igaza lenne most is.
Az ember többet és többet akar. Amúgy a GS mindenre elég amire nekem kell. Az a kis idő amikor engedd el a hajam van arra kell nagyobb. Töltök fel egy vidit amiben az SJ5000 vízálló tok tesztje van szélzajra, épp akkor jött ki a mumus a blokkból. 0-100 között meghallgatható. du 4 felé elérhetővé válik. Innentől minek nekem a kamera azt nem értem.... Első tulajnak már üzentem, hogy most hullott szét a volt gépe. :D