Sziasztok! Motorgumi vásárlás van porondon nálam. A gyári Bridgestone BT 45 mellett döntöttem, viszont annyiban kérnék egy kis segítséget, hogy mi a különbség az 54 H valamint a 62 H között (hátsó gumi esetében). Jelenleg a 62-es van rajta, de az 54-est láttam több helyen páros akcióban, elsővel együtt. Köszönöm előre is a segítséget. Ákos
No meg persze az se biztos, h kell cserélned, ill. lehet meg tudod oldani a meglévők cseréjével. Szerintem ellenőrizd le és akkor legalább tudni fogod pontosan, h kell-e egyáltalán és ha igen hányas méretű.
Hát ez örök probléma, már kiveséztük 1 párszor. Márkakareskedőknél lehet venni darabra is, de 1-2 hét és asszem 2500 Ft/db. Vagy bemész 1-2 szerelőhöz és becseréled a kiszedettet, ha hajlandóak rá.
Segítségre lenne szükségem, szelephézag állításra lenne szükségem, Eger környékén. Megcsinálnám én is, csak lapkát nem tudok szerezni. Készletben lenne, de az horror áron. Köszi a segítséget előre is.
Na ja! Velem is meg akartak vetetni egy komplett benzibcsapot (ala 24000 Ft-ért), pedig csak egy 100Ft-os O-gyűrűt kellet cserélnem benne. Azóta nem folyik semmi
Hát. azzal a " nafta ömléssel" bánj körültekintően, mert nekem sok galibát okozott. A benzincsap eresztett, a tűszelep nem zárt, 15 liter benzin elfolyt. Benzincsap csere, felújító készlet nem volt rendelhető hozzá, így egy új gyári került bele. Az olajszint ellenőrzésnél pedig kiderült, hogy bizony a nafta egy része az olajba került. A csak néhány száz kilométeres Motul ki, új olaj be. Röviden ennyi a történet, a költségekről meg nem is beszélnék. De ha már így bele kellett merülni, a szelepeket is ellenőriztettem. Azóta egy kicsit félve pillantok a motor alá a garázsban.
Nekem azt a két csövet kellett cserélni, amit le kell választani a csapról hogy levehesd a tankot. Ez 1 m-es szilokoncsőből meg lett oldva. Ha a harmadik csövet is cseréled, számolj rá.
A gyári cső olyan, hogy a tank felől 8-as, a benzincsap felől pedig 10-es.
Szilikon csőből 8-ast kell venni, az tágul annyit hogy a 10-esre is jó.
Ez pár 100 Ft, ha viszont a gyárit veszed, az 5-10 ezer között van.
Alohaaa mindenkinek :)
Hamarosan kezdődik a szezon :)
Egy apró bibi viszont van, ki kell cserélnem az összes benzin csövet mert már öregecskék... Kérdésem a következő, ki tudja megmondani hogy milyen méretű kellene, hogy a tank alján is kényelmesen elférjen a 2db cső...
Aztán még lesz egy karbi tisztítás is, mert folyik a nafta
Gondolom a GS-el nem pályázni fogsz, márpedig közútra jobb a Demon.