Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez új.
Sankt Lambrecht.
Még nem láttam.
Most vette szal nem ismerheted.
Melyik? Én kettőt ismerek, az egyik a glockner közelében a másik meg Mariazell környékén.
Nem akarok még egy 2 hónapos szenvedést a derekamra,és csak jövő héten ér ide egy új vízpumpa.
Utána GO.

Most beesett egy osztrák szállás is.
Magyar tulajjal.
Ósztria közepén.Azt valamikor nyáron lecsekkolnám.
Idén már négyszer mentem. Először januárban amikor egy pár napig tíz fok felett volt. De így is nagyon kivagyok már...
Na jól van ám, amire hazaérek pont lepottyan a Nap a horizont mögött, úgyhogy inkább ne írj semmit!
Köszi!
Azért régen én is tevékenyen pusztítottam az agysejteket Itt az eredmény.
Hát igen, csak így délután felé olyan csábítóan fasza idő van már.
Tudod, jobb kéz gázkar és első fék, bal kéz kuplung, jobb láb hátsó fék, bal láb váltó.
Én még fel se ülök ilyen hidegben.
Amúgy meg ON (membrános), PRI (közvetlen), RES (tartalél).
De felejtesz...
Zárni-nyitni csak a tank alól tudod a túloldalról egy hosszú laposfejű csavarral.
Vén tengeri medve, aztán nem bírja a hideget!
De legalább felöntött a garatra!
És akkor itt a nagy kérdés!

Hogy van a benzincsap? kell-e zárni- nyitni?
Nem röhög! 8 éve volt GS-em, tényleg elfelejtettem.
Pálesz borral gyilkos kombináció.
Síelős ember meg nem fázhat!
Bammeg! Anno vagy egy órán keresztül kerestük a második karikát!
Uhhh, elvesztettem a fonalat, akkor most miből hány van és mikor ki adta oda és kinek és mit?

Fáj a fejem, nem kellett volna tegnap meginnom egy whiskeyt egy pálinkát meg 2 üveg bort.

Ellenben megint hideg volt reggel a motoron, asszem visszatérek még a kocsira ezen a héten.
a karikabol egy van.....a tukor parjarol beszeltem
Igen, emlékszem. A slideréből van csak egy. Rögtön, mikor szóltál anno, akkor ezt az egyet találtuk.
De ha megvan a párja akkor érdekel..
A tűzkarikából utólag adtam oda az évadzárón a gs-ét...a motorral a sliderét kaptátok meg
Női motort kell csinálni belőle. Na, azért nem pink színűt.
A túzkarika azóta az autómban van! Remélem, nem felejtem el. De csak egy db van. Az egyik ép, a másik tört le. A tövénél van valami golyószerú, mert az.
Talán egy vékonyabb,kisebb embernek..talán egy nőnek ( a cickók miatt)...kényelmetlen lehet a kormány....én nagyon imádtam....kanyarodni egy álom volt vele.
Jó jó...megsimogatom...de kérem vissza a slider tűzkarikát!
A kormányvég tükrökből mi maradt meg?
Csak a kormány meg a hátsó kerék lesz/van visszacsinálva. Lássuk be, hosszútávon nagyon kényelmetlen a kormány. A kerék meg még akár mikor visszakerúlhet - gumizás után. Csak találtam 14-ért Lesertecet 130-ban, és nem tudtam neki ellenállni.
A végsúly közben megoldódott.

Írtam, nagyon élvezi Zsuzsa a motort. Sokkkal könnyedebben motorozik vele, mint a hondával. Ha jössz évadnyitni, megsimogathatod.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.