Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Ősszel sikerült elcsapni 1 fácánt amit a lámpám bánt. Vettem helyette egy bontottat de úgy látszik , hogy nem egyezik az évjárat így a lámpa se. (van egy eladó első lámpám gs hez 2004 előtti)
Szóval a kérdés , van valakinek 2004-es évjáratú első lámpája?

Olyat keresek mint a bal oldali , és a jobb oldali pedig eladó!
Ezek alapján meg egy kis méricskéléssel szerintem meg lehet csinálni.

képek

eladó

De talán Tby-nak van is rajta, ha jól emléxem, bár mostanában nagyon hallgat.
minek rajz?
fogsz egy drótot meghajtogatod felteszed
aztán ha jól áll rajta és tetszik akkor meghajlítod csőből
Az nincs. Bukócső könnyebben megy.
Bukócső rajz méretekkel
Szívó oldal. Vélemény?
Bukócső rajz méretezéssel nekem is jól jönne.
Rajz kell, vagy bukócső?
Valakinek nincs véletlen GS500-hoz bukócső tervrajza ?
Vagy párban cserélt.. adtam már el én is 4 mm-es mintamélységű első gumit
Ahogy néztem az első sárvédőmet tuti hogy a 120-as beleérne, vagy csak sz.rul áll valamiért....... Nem tudom mit csináljak.
Vagy várjak még a gumi vétellel?
Elől a 3,5 egész jó, az olyan 80%-os lehet, kérdés hogy miért dobta le az előző tulaj. Lehet javított, vagy felrakásnál megsérült a pereme és lassan ereszt... Persze előfordul olyan is hogy valaki csak úgy ledobja mert pályázni akar és puhább kell neki. Én már többször vettem használt gumit úgy hogy nem értettem miért dobták le, úgyhogy nem kell félni.
A hátsó az olyan 60%-os lehet, de ennyiért megéri megvenni a kettőt.
Ők lennének.
Kb felidosek,ha nem repedezettek erre a szezonra eleg lesz,egyszerre kopnak el.
Ajánlottak használt gumit.
Elölre Pirelli Angel 120/70-17 3,5mm-es profilmélységgel 2013-as gumi.
Hátulra Pirelli Sport Demon 130/70-17 3,5mm-es profilmélységgel 2013-as gumi az is.
Ez a pár lenne 13.000Ft
Nem tudom mi tévő legyek........
110 gyorsabban reagál, de nagyobb tempójú kanyargósokon stabilabbnak éreztem a 120-ast.
Amúgy én is a gyári méretet javaslom ha lehet választani. Én csak akkor tértem el tőle ha a nagyobból jó vétel volt valahol.
Biztos! Már írtam hogy nekem is jelenleg az van fent. Úgy gondoltad hogy csak viccből írom.
Újonnan vettem mind a kettőt.
Maradok akkor a gyári méretnél. Az a biztos.
Te újan vagy használtan veszel gumit?
Befér előre a 120-as biztos. Én is azzal vettem, de már öreg volt és cseréltem 110-re. Nem sokat mentem vele még, de sztem könnyebben irányítható 110-el. Egyébként Pirelli sportdemon-ról van és tavasszal hátra is az megy. Csak győzzük kivárni............
Biztos befér elölre a 120-as?
Nem fog beleérni a sárvédő műanyag részébe?
nekem a ciberén angel van hátul, előlre most tavasszal veszek rá, előtte az angel elődje volt fent diablo strada, nekem bejött
Én is attól féltem, de stabil maradt, akármeddig döntöttem.
csak vigyázz mert ha nagyon összehúzza a gumit nem lesz annyi felfekvése,és perec lesz a vége...

A 21 régi és csúszott.