Bridgestone Bt21 és Pirelli Angel.
Erre a két gumi típusra kaptam egy ajánlatot.
Ti melyiket választanátok?
120/70-17 és 130/70-17-es első és hátsó méretekkel(természetesen párban lenne mind a kettő típusból)
Elől jelenleg 120/70 van, volt már 120/65, 120/60 és a gyári 110/70.
Annyi a változás hogy kevésbé fogod tudni kihasználni a gumid széleit a torzulás miatt, amúgy jól üzemel.
Hátra átalakítás nélkül bármekkorát berakhatsz mert a keskeny felni összehúzza. De hátra a gyári felnire ne tegyél szélesebb gumit mert instabil lesz. Max 140-est próbálj ki.
Én annyi átalakítást végeztem hogy vettem egy 4,5-es felnit és arra 150/70-es gumit raktam. Jó még rá a 160/60, az is elfér a villák közt.
Ilyenkor cserélni kell a hátsó féktámaszt, vagy a gyárit kicsit meghajlítani. Érdemes a hátsó lánckerekek alá egy egy alátétet rakni, hogy jobban eltávolodjon a lánc a gumitól, mert hajlamos nekiérni.
Amire még figyelni kell, hogy nekem a csere felnin kisebb átmérőjű volt a féktárcsa, ezért a betétből kicsit le kellett reszelni hogy nehogy megszoruljon (bár úgysem tud, max hangos lesz...)
ja és 2 személlyel necces lesz a dolog, mert a szélesebb gumi huppanóknál, vagy merészebb kanyarvételnél bele fog érni a hátsó sárhányóba. nekem már át is lyukasztotta picit.
Annyi ellentétes véleményt halottam, hogy úgy döntöttem: "puding próbája az evés" Aztán majd év végén én is elmondom a véleményemet. remélem lesz még rá módom...
Majd éles használat előtt csinálok vele pár vészfékezést különféle aszfaltokon.
Brembo SA?
Miagond?
A streetnek olyan harapos a fékje hogy nyaknal fogva ketujjal is vigyazok nehogy orraálljon inkabb apro tobb fek es sok hatso............bar nem mindig sikerul,az sv ehhez képest egy tompa,buta fadarab volt még a 4 dugos tokicokkal is.
Tenyleg nem ertem ezt a végletesseget.Neked csak vagy nagyonszar vagy nagyon jo lehet valami?
Lenyomtam vele 10000-et es volt kb 4 esetem amikor egyertelmuen vonalkodos lett a gatya,nem volt eses csak ezeket az eseteket powerrel,corsaval,rossoII vel hirbol sem ismertem.Ezert batorkodtam felejtosre venni pedig a 99% ban semmi gond nem volt.
Csak ott lebeg a mi lett volna faktor.
3-as az jó,semmi gond vele.Mondjuk én a Z6-ot is félidősen ledobtam,a vége felé már 1,5-1,6-os guminyomással használtam és még úgy sem bíztam benne,képes volt váratlan csúszásokra.
Autóban is meg gumiban is :D