Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2XL-est vettem, egy picit szűk karban és vállban egy pulcsit már bajos alávenni, de nyáron biztos jó lesz. Van benne vízálló + téli bélés is. De a pesti boltban tudsz próbálni, volt minden méret amikor ott voltam.
De maki vagyok, észre sem vettem. Köszi!
pesten is van mofaker
Meg. Molyolok de nem lesz honapok.
Inkabb hetek.
Tényleg nem rossz az a fekete-szürke hálós. Kár hogy Soltvadkert olyan messze van.
Anélkül nem merem megrendelni vakon hogy fel ne próbáljam. Neked mekkora méretű van?
Adatlapon van minden info, Zoli meg csak irigykedik mert még hónapokig vízpumpát fog szerelni
Vett egy gurulo hokedlit,es nem mert raulni uj berikborben.
Személyesen persze hogy nem. Weben meg nem láttam cuccokat.
És mikor térsz vissza és mivel?
Bécsi úton fogadjunk nem voltál?!

Mondtam, hogy a Superzone-ban van minden!
Ott vettem én is a fekete szürke hálós dzsekiből szerintem nem rossz azért s pénzért amennxiért adják, de igazán kipróbálni még nem tudtam
Ha nem fekete kell a hálós nyáriból:
http://www.darazsgarazs.hu/H%C...
Az tok jo.
Mofakernél már korrekt áron vannak textildzsekik, de könyörgöm miért csak fekete van!
Jövő héten amts.Nézz szét ott vagy a mofakernél.
Nyárra kéne valami szellősebb öltözet.
Ki ismeri ezt a dzsekit, és mik a vélemények?
Esetleg valami más tipp? A legjobb ha fehér és hálós, de azért legyen benne proti!
Sziasztok !

Meg tudja mondani nekem valaki, hogy milyen méretű quadringek mennek az elsőfék dugattyúihoz?

Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok! Ha valakit érdekel van két vezérműtengelyem a motorhoz illetve vannak hozzátartozó kengyeleim is. Ha valakit érdekel keressen. 06202669049
Nem csak túl nyers lenne néha.
Tehát ha most józan vagy akkor hazudsz? ...inkább igyál.
Majd Mátrába menet előtt.
Pedig egyetlen egyszer meg kéne tenned, hogy megtudd. Anno nekem asszem 15 liter ment bele, ergo 5 volt a tarcsi.
Na alkotott a telóm automata gépelése...
Ha iszok túlzottan őszinte leszek. Az nem jó úgyhogy gondolom. ;)