..csak tudnám ha tényleg ilyen szar akkor miért lehet még 9 évvel a bemutatása után is eladni. A 3 meg a 4 biztos jobb, de azért a 2006-os megjelenésekor sem véletlenül volt körülrajongva.
16000 futott az Xx-en és nem tudtam kihozni a sodrából... pedig volt hogy karistolt a lábtartó a Kotori öböl szerpentinjén.
2mm van még az elsőn ...a hátsó szinte off.
Nekem nem volt,de ráülve a Zoli SV-jére,az első öt fékezésből 3-szor csúszott,próbáltam fokozatosan terhelve játszani vele de akkor is,ledöntve viszont tapadt.Egy kiadós vészfékezéshez nagyon nem jó választás,Ataa meg azért tempózik néha,néha....
Feldobok egy gumis kérdést hogy legyen miről vitázni.
Meg merjem venni a PR2-est első guminak? Most jó áron lenne egy.
Itt már többen írták hogy meg-megindult nekik féktávon. Bár lehet ez a fékezési stílustól is függ. Van olyan akinek inkább pozitív tapasztalatai vannak vele. Hátul általában mindenkinek megfelel, de nekem most első kell.
Sziasztok!
2004-es Gs500-hoz milyen belső, illetve külső átmérőjű benzincső kell? Nyáron elrepedt az egyik, és akkor csak ideiglenesen lett megcsinálva, most szezon előtt kicserélném, de már nem vagyok benne biztos hogy jól emlékszem a méreteire :)
meg hát dual cbs teljesít az xx-en
Amúgy fejlodok,mar nem lenne gond,jelenleg a stoppie megy.
2mm van még az elsőn ...a hátsó szinte off.
Bár mar leszoktam a tulzott elsorol.
Az a fő, hogy kanyarban ne szaladjon ki alólam. Lehet bevállalom.
Nem járkál valaki mostanában Dunaújváros környékén?
Egyébként tedd fel, vagy ne? Nemtom, olyan határozatlan vagyok.
Nics vacillalas hogy marad-nem marad.
Meg merjem venni a PR2-est első guminak? Most jó áron lenne egy.
Itt már többen írták hogy meg-megindult nekik féktávon. Bár lehet ez a fékezési stílustól is függ. Van olyan akinek inkább pozitív tapasztalatai vannak vele. Hátul általában mindenkinek megfelel, de nekem most első kell.
2004-es Gs500-hoz milyen belső, illetve külső átmérőjű benzincső kell? Nyáron elrepedt az egyik, és akkor csak ideiglenesen lett megcsinálva, most szezon előtt kicserélném, de már nem vagyok benne biztos hogy jól emlékszem a méreteire :)