Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..csak tudnám ha tényleg ilyen szar akkor miért lehet még 9 évvel a bemutatása után is eladni. A 3 meg a 4 biztos jobb, de azért a 2006-os megjelenésekor sem véletlenül volt körülrajongva.
Lehet a dual segít,de banditon is jelentkezett.
gyanitom a könnyebb motoroknál jelentkezik a gond ..
meg hát dual cbs teljesít az xx-en
Ha csak én lennek akkor siman betudnám hogy balfasz vagyok,de nem csak én,tobben.
Amúgy fejlodok,mar nem lenne gond,jelenleg a stoppie megy.
Nem lehet hogy benned van a hiba? A PR2-vel el akarsz esni, sportgumival meg fejre állsz?
Ezt nem érti meg senki hogy karistoláskor atomstabil,a gond nem ilyenkor jelentkezik.
szerintem meg nem csúszik már a 3. szettet veszem belőle...
16000 futott az Xx-en és nem tudtam kihozni a sodrából... pedig volt hogy karistolt a lábtartó a Kotori öböl szerpentinjén.
2mm van még az elsőn ...a hátsó szinte off.
De nehéz megfelelni a vásárlói igényeknek...
Nekem nem hisznek............neked hátha,es nem kellett olyan oriasi vészfék,a corsaval,powerrel meg semmi.
Bár mar leszoktam a tulzott elsorol.
Nekem nem volt,de ráülve a Zoli SV-jére,az első öt fékezésből 3-szor csúszott,próbáltam fokozatosan terhelve játszani vele de akkor is,ledöntve viszont tapadt.Egy kiadós vészfékezéshez nagyon nem jó választás,Ataa meg azért tempózik néha,néha....
Meg sv is twisztet es nem acelos a fekje.
neked milyen motoron volt fent?
Nemmel szavaznék,bődületes csúszásokra képes egyenesen megfékezve.
Attól tartok oka van hogy olyan olcsó...
Egyébként a Pilot Street Radial elsőgumi a GS méretében zsír újonnan alig kerül többe..
Nem szoktam drasztikusan.
Az a fő, hogy kanyarban ne szaladjon ki alólam. Lehet bevállalom.
Nem járkál valaki mostanában Dunaújváros környékén?
Több mint 20 ezret vezettem már le elöl pr2-vel, szerintem simán felrakhatod. Én ahogy emlékszem te fékezni sem fékezel
Én meg debrecenit reggeliztem.
Nekem nincs rossz tapasztalatom vele.
Méne?
El ne kezd!
Egyébként tedd fel, vagy ne? Nemtom, olyan határozatlan vagyok.
Nem tennem de te dolgod,legalabb tudsz motort valtani ha gond van.
Nics vacillalas hogy marad-nem marad.
Feldobok egy gumis kérdést hogy legyen miről vitázni.
Meg merjem venni a PR2-est első guminak? Most jó áron lenne egy.
Itt már többen írták hogy meg-megindult nekik féktávon. Bár lehet ez a fékezési stílustól is függ. Van olyan akinek inkább pozitív tapasztalatai vannak vele. Hátul általában mindenkinek megfelel, de nekem most első kell.
Sziasztok!
2004-es Gs500-hoz milyen belső, illetve külső átmérőjű benzincső kell? Nyáron elrepedt az egyik, és akkor csak ideiglenesen lett megcsinálva, most szezon előtt kicserélném, de már nem vagyok benne biztos hogy jól emlékszem a méreteire :)