Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked inni kellene, de nem keveset, aztán a betegebb agysejtek elhullanának gyorsan
Én a 616-os földön,te hol?
Igen.....mondjuk azt nem tudom, hogy ehhez miért kellenek partnerek? ...valami perverzió okán?
Mindannyian más dimenzióban élünk. Példa: Megnéztem a kawa zxr10-et. Szép meg jó. Mondom nézzük meg rá a teljesítményadót. Évi szinten annyi ami nekem már gond és még semmi másról nem volt szó, CSAK teljesítményadóról.
Csak én bonyolítom. :DDDD
Ne a benzint számolgasd a tankban hanem a pénzed a tárcádban ha nekiindulsz a világnak....persze ha számodra a világ akkora amennyi útra elegendő benzin van a tankban akkor megértem ezt nagy latolgatást.
Mérd meg te is. Az élet egyszerű
Komprende, csak teli soha nem lesz kb, mert lomha, fejnehéz. 5l-el az igazi, esetleg 10-el ha neki indulok a világnak. Havernak 7l a tartalék állítja, több mérés után.
Ahány GS, annyi féle a tartalék. Teletankolod és mész vele addíg, amíg nem kell tartalékra tenni. Akkor egy minél közelebbi kútnál megtankolsz. Amennyi belemegy, azt kivonod a 20 literből és megkapod a tartalék mennyiségét.
Komprende?
Óóóóóóóó, kb eddig 50x szűrtem át a tank tartalmát szűrővel. Abban most semmi bántó dolog nincs. :)
Hajrá, hajrá! Csak a végén ne legyen sírás ha valami szemetet összeszed a karbi a tank aljából
Azóta 50km még belekerült, holnap még további 20 fog. Kedden ismét 20 menne bele, elfér vagy sem, az érdekel. :)
Bonyolult egy lélek vagy...

Nem hót mindegy hogy négy liter, vagy négyfél volt az átlag fogyasztásod?
Annyit, hogy épp azt mérem mennyit megyek X liter benzinnel. 13.5L volt a tankban pontosan és 201km-nél úgy megállt normálon mint a szög, de alapjárat semmi, le is állt. A matekban segítene.
Ez mennyiben releváns a Te szempontodból? Ha mondjuk 4.2 vagy 5.1 lenne az mit változtatna a motorozási szokásaidon?
Sziasztok! Eltérő infokkal találkoztam neten ezért kérdezem: 2003-as GS-nek mennyi a tartalék benzine? 4.7L ahogy neten van? Mert nekem még soha nem volt normálon.
Amit Ataa írt, ha úgy sem akkor biza szétszedés és rendberakás lesz a megoldás.
Meg sem moccant így sem

Ezt nem értem, kifele jön befele meg nem akar menni
Okkés. Igazad van :)

Köszöntem a segítséged :D
Nonononon..........szét fog folyni mindenfelé.
Egy fecskendővel szívj le annyit hogy az alján lévő lukat még ellepje és igen óvatosan,ha lehet takarj le mindent a környékén egy pléddel vagy valamivel amit nem sajnálsz.
Szerintem itt lesz a megoldás.
Kevés olaj volt benne kopott betétekkel, amikor megvettem töltöttem bele olajat.
Akkor elvileg le kellene vennem az olajtartály fedelét és elvileg vissza kellene mennie könnyen, mivel akkor lesz hely tágulni :D
Ha friss olaj van benne és azt még a kopott betéttel töltötték fel előfordul hogy a tágulási tartályban már nincs hely a visszaáramló olajnak.
Nekem is volt már ilyen, beáll a kosztól.
Erővel vissza lehet tolni, de arra nagyon figyelj, hogy nehogy megsértsed a dugattyút!
Egyszer csak hidraulikus célszerszámmal ment a helyére, de legutóbb Sanyinál fújtunk rá valami cuccot és úgy már vissza lehetett feszíteni egy méretes csavarhúzóval.
Néha illő lenne szétszedni és alaposan kipucolni, bár ezt én sosem tettem meg.
Az már megvan :)

Csak a visszanyomással vannak a gondok :D
Azert elotte pucold el femtisztara a dugokat,lehet picit kijjebbtolva.
Ha megcsinaltad nem szoltam.