Túrára gondoltál?
Csomagtartó+doboz, tanktáska, hátizsák , vagy fel gumipókozod a hátsó ülésre a batyut. Vagy ezeknek a kombinációja.
Ha dobozban gondolkozol, akkor ahhoz meg kell venni a csomagtartót is, mert akárhova nem lehet felrögzíteni. Ha a kapaszkodó helyére rakod, az nagyon hamar el fog törni.
Találkozók idején.. ?
Elférnek a cuccok a futón a motor mellett, csak arra kell figyelni, hogy a bogárspray elöl legyen, mert nincs is cikibb, mint bogármentes motorral megérkezni bárhová is
Sziasztok hogy szoktatok pakolni találkozók idején a gsre ? Jól jönne pár tipp. mert ugye van két - két kiálló kis akármi, de hülyeséget nem akarok csinálni.
Koszi :) kaptam egy egesz gs 500ast amirol csak elso lampa hianyzik meg cdi, ketten haverral megveszuk merr neki is gs van jol jon par alkatresz :D szal 100-100 eurobol megvagyunk...utana mar csak blokk csere
Szedd szét / szedesd szét, hogy lássátok valóban ez -e a baj. Ha igen, akkor javitani nem lehet, kell bele egy másik, mindenesetre olcsóbb, mint egy egész komplett blokk.
Ez egy erős "titing". Sőt, inkább csak tititititititi és biztosan van egy utolsó "ti", ami egy másik betűkombinációra vált, mint pl dirr, nyekk, "bumm".
Nekem azt mondta egy szerelő (ennyi év után azt mondom hiszek neki), hogy a GS motorjához ha hozzá kell nyúlni az már régen rossz. Ne kelljen, mert drága és nem szerencsés. Az "új blokk" meg....
Jó, aki tud menni, nekem darabokba a motor, téli elfoglaltság... Kipuf festés, teleszkóp porvédő, szimering csere, lánc környékének takarítása, pár apróság, gumicsere.... Csak sajnos mióta szétszedtem hajnaltól-éjjelig melózom, nem haladok...
Műszakin is átment nélküle, én sötétben is használgatom, nincs nagy különbség. Talán picit nagyobb területet világít be, de csak akkor veszed észre, ha egy hasonló, hiánytalan melléd gurul...
Ma 9, holnap 11 fok, napsütés, motor bő 100 km-re...
Tavasszal lehetne valami csapatos GS dolog. De gondoljatok a vidékiekre is, meg lehetne nézni mondjuk a Mátrát, az legalább mindenkinek messze van
Ha bejönnek az első jó idők , nem lenne kedvetek találkozni?
Meghallgatnék pár sportdobos gs-t :) meg amúgy is !
Én Fóti vagyok , én benn Újpesten gondoltam az Andrettinél , aki ismeri az tudja hol van :) szép napot!
Olajszűrő ki, jó magasra a motor hátulját, ha szerencséd van kifolyik.. Ha nincs, akkor szedheted ki a csavart.. A mugy v coil menetfelújító csodákra képes
Csomagtartó+doboz, tanktáska, hátizsák , vagy fel gumipókozod a hátsó ülésre a batyut. Vagy ezeknek a kombinációja.
Ha dobozban gondolkozol, akkor ahhoz meg kell venni a csomagtartót is, mert akárhova nem lehet felrögzíteni. Ha a kapaszkodó helyére rakod, az nagyon hamar el fog törni.