ismerős yard úgy téliesítette a ruháját hogy csináltatott a yard ruha alá egy nadrágot birkabőrből de szőrrel befelé és úgy motorozott a rettenet simson schwalbe típusú megfigyelő járművel
állítólag így kibírta az egész szolgálatot rajta
A plexi témához : vettem egy GS 500-at, amin volt egy Speedmax by Ermax feliratú plexi. Az eladó -elmondása szerint- a kinézete miatt tette rá, de menet közbeni tapasztalatairól nem sokat mondott. Hazamentem a motorral, néhány nap múlva -annak rendje és módja szerint- leszereltem a plexit, mert nekem meg inkább csupaszon tetszik a gép. Előzőleg motoros barátaim amikor körbe nézegették az új szerzeményemet, mindannyian ..hú de jó kis Ermaxod van megjegyzést tettek, utalva arra, hogy ez a minőségibb darabok közül való. Ennek ellenére levettem. Majd a következő motorozás után azonnal, visszaraktam és amíg ezen a motoron gurulok, mindig rajta lesz. Bárki állítja az ellenkezőjét cáfolom, sokat számít. Valaki azt mondta, hogy úgy 30000 Ft-ba kerül ez a cucc. Bevallom nem néztem utána, de nekem nagyon hasznosnak bizonyul.
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani egy megbízható szerelőt Pest és környékén?
Karbi szinkron és szelephézag ellenőrzés szeretnék.
Előre is köszi
Sziasztok.
(2007.gs 500. 57000.km)
Nem gondoltam volna ennyien fogtok reagálni :)
A sisakom-közép-alsó kategóriás,bevallom nem vagyok vmi nagyon jól kereső :) a plexit csak kérdeztem , nekem azt mondták észre lehet venni a különbéget, vagy + vagy negatív irányba, ebayen 9 ezer forint free shippingel ,áttérve a bőr ruhára, az se vmi csúcskategóriás, használtan vettem , meg lehet kövezni..... de frank thomas ruha, ezer éves ! de nincs szakadva nincs rojtosodva és pont passzol rám! 200km már mentem vele és nem zavart le volt húzva a mellemnél egy kicsit és pont elég volt , esőbe is mentem vele nem ázott át! mivel műbőr,megjegyzem nem kemény semmi , csak le kell kezelni és úgy kell elrakni télire! Áttérve a mocira ár-megbízhatóság kategóriába vettem ezt , először Feset akartam venni ,de +200 ezer forintot nekem nem ér meg....... ,de merem állítani múlt évi szezonomat csillagos 5 re teljesítette! Még1szer köszönöm szépen a véleményeket!
Ám az időpont előre le van foglalva, szüleimmel megyünk ,ők mennek kocsival -----nekem cuccot szinte nem kell vinnem! De velem jön barátnőm .
Szevasztok Széles utat! (múlt szezonom másfél hónap alatt 7ezer km!)
Még utolsó zárójel(23 éves a vas! elég jó bőrnek örvend,35 ezer km )
Az első trafis fényképem egy januári napon hóesésben történt amikor is utassal mentem Visegrádra és a Szentendrei úton 82-vel letrafiztak amin szépen látszott a hóesés is.
Ez igaz, még ma is emlékszem azokra a téli túrákra amiket utassal tettem meg a postás kis mz-ken a téli postás ruhában ami a kemény pvc kabátból és a szarvasbőr kesztyűből állt (ennyi volt a téliesített ruha, nyáron semmit nem adtak), a nadrág az egymásra vett 3 darab a térdnél nylon zacskóval és surranó, anno ezekben nyomtuk a teleket a postánál és ugye ha valakinek ez a melója annak már mindegy, hogy télen túrázik is, de az azért még ma is megvacogtat ha a -15°-ban a bükkbe megtett (Lillafürednél a vízesés be volt fagyva és azon mászkáltunk) túránkra gondolok mert ott hazafelé már meg kellett állni a kezemet melegíteni és a motor max. sebessége utassal ugye 85km/h körül alakult, igaz legalább a menetszél nem nagyon rángatott.
Mondhatnám hattalmas.
Hawk nagymester szervíze.......aki tavalyig Esztergomban a PropTechben dolgozott.
Szerintem a régi mag helyeselni fog!
https://www.facebook.com/pages...
állítólag így kibírta az egész szolgálatot rajta
Tudtok nekem ajánlani egy megbízható szerelőt Pest és környékén?
Karbi szinkron és szelephézag ellenőrzés szeretnék.
Előre is köszi
Sziasztok.
(2007.gs 500. 57000.km)
Nem gondoltam volna ennyien fogtok reagálni :)
A sisakom-közép-alsó kategóriás,bevallom nem vagyok vmi nagyon jól kereső :) a plexit csak kérdeztem , nekem azt mondták észre lehet venni a különbéget, vagy + vagy negatív irányba, ebayen 9 ezer forint free shippingel ,áttérve a bőr ruhára, az se vmi csúcskategóriás, használtan vettem , meg lehet kövezni..... de frank thomas ruha, ezer éves ! de nincs szakadva nincs rojtosodva és pont passzol rám! 200km már mentem vele és nem zavart le volt húzva a mellemnél egy kicsit és pont elég volt , esőbe is mentem vele nem ázott át! mivel műbőr,megjegyzem nem kemény semmi , csak le kell kezelni és úgy kell elrakni télire! Áttérve a mocira ár-megbízhatóság kategóriába vettem ezt , először Feset akartam venni ,de +200 ezer forintot nekem nem ér meg....... ,de merem állítani múlt évi szezonomat csillagos 5 re teljesítette! Még1szer köszönöm szépen a véleményeket!
Ám az időpont előre le van foglalva, szüleimmel megyünk ,ők mennek kocsival -----nekem cuccot szinte nem kell vinnem! De velem jön barátnőm .
Szevasztok Széles utat! (múlt szezonom másfél hónap alatt 7ezer km!)
Még utolsó zárójel(23 éves a vas! elég jó bőrnek örvend,35 ezer km )
Mert megérdemlem.