Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A másik része egyben van még a tányérral.
Az szerintem nem jön ki csak úgy.....
Vagy tévedek ?
Óvatosan nyúlj bele, vedd ki a másik részét is. Mást nem tudsz tenni. Jó lesz, sajnos nekem is ki kellett vennem.
Sziasztok!

A problémám a következő lenne, mint ahogy a képeken is láthatjátok a fényszóróban az a terelő lemez el van törve valamiért.
A tegnapi nap folyamán arra lettem figyelmes, amikor a fényszóróra ránéztem mondom valami furán áll. Közelebb mentem és az a fényterelő el van törve, sőt még izeg-mozog is benne a megmaradt darab.
Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő?
A fényszóró szétszedhető?
Segítsetek Előre is köszönöm
Igen ,így döntöttem végül,már folyamatban van,csinálja az esztergályos
A régi tömítés viszont kuka,veszek minőségi tömítőpapírt tömítéstechnikánál kivágom a régi alapján,és blokktömítővel felragasztom,remélem beválik. 5040 ft lenne egy új és néhány hét múlva jönne meg,legalábbis ahol érdeklődtem
Ha komoly a gond, akkor olcsóbb egy blokkot venni a legtöbb esetben.
Hat en nm tudom nem vagyok valami motoros szaki de pl ha lehuzom akarmeik felerol a gyertya pipat nem all le....de mindenkepen szet lesz bontva mielot vasarolni kezdek.....eggyelore nezelodom mien arakra szamitsak :p
Ezért mondtam, hogy szét kéne szedni mielőtt nagy bevásárlásba kezd az ember.
Nekem nem volt ilyen hangos ugyan, de nem lehet kieggyenlitő tengely? az kopog igy.
Akadt....
Mindenkeppen szet bontom,de azert nem art idoben utana nezni a dolgoknak ,koszi mindent fiuk,azatn ha tudtok valamit meg vagy valahol alkatreszt szivesen varom
Nade volt olyan is amire mindenki aszondta csapágyas és az is volt?
Azért legalább bontsd meg mielőtt gyorsban másikat vennél és közben egy banális kis hiba lenne.......egyszer jkártam úgy, hogy mindenki csapágyasnak mondta (én nem tudtam kívülről eldönteni) és hirtelen blokkbontás lett, a végén kiderült, hogy csak a szabadonfutó lazult le.
utana nezek koszi :D ,amugy ebay-rol rendelt mar valaki?
A bontós topicban a sugobontó elég közel is van a határhoz, de itt az alkatrész topicba ha beírsz biztos találsz valakit aki küld alkatrészt.
megvolt mar akkoris,es nem hasznaltam nem volt beinditva sem,es ahoz kepes konnyen beindult,am igen keves olaj miatt szerintem is,tudtok valahol alkatreszt?ahol curierrel is elkuldik....
Nem nagy kunszt megcsinálni és nem is drága, egy gépműhelyben párezerért új menetet fabrikálnak bele.
Már szeptemberben is megvolt ez a hang? Elég ritka, hogy csapágyas legyen csak úgy, többnyire rossz vagy kevés olaj okozhatja.
Hang alapján ennek már mindegy, hogy mit csinál vele. Én előbb szereznék egy másik blokkot, mint, hogy ezt újítgassam. Így legalább biztos, hogy fordulatszámra gyorsul a kopácsolás is. Fogadni mernék, hogy hajtókarcsapágy.
Egyébként nincs más lehetőség kiengedni a használt olajat? Most be van ragasztva a leeresztőcsavar,plusz egy hiltiszalaggal megerősítve,tudom kicsit kókány,de célravezető,addig nincs gond vele amíg nem kell olajat cserélni ugye.
Oldalt a kuplungnál ha egy alsó csavart kicsavarok és jól megdöntöm nem lehet? Lehet hülyeség,de anno az Mz-nél bevált.
Kb szeptember ota all azota nm volt beinditva csak most hogy lassam mi baja is van....mert nm birtam mar meg aludni sem tudvan hogy nincs rendbe valami
Sajna megbontós lesz ez......sokat állt előtte?
Sanszos, hogy hajtókarcsapágy. Ne nagyon indítsd be, ha nem akarod, hogy a hajtókar kikönyököljön a blokk oldalán...
hirtelen
Hááát, én ezt nem járattam volna ennyit ilyen hanggal....hirtelen jött vagy szép lassan egyre hangosabb lett?