Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ötezeté' megéri a muff, még ha csak fél órára is
Köszönöm :)
eBay, britek ezerfélét használnak/gyártanak...
Amúgy, ha már szóba jött, ti hogy "merevítitek" ezeket, hogy a menetszél ne préselje hozzá a fék/kuplungkarhoz?
Nekem 100 fölött elkezdi babrálni...
Baja nem lesz...csak az egyik sokkal jobb....full synt rulez
..amúgy én a kelo motorban vettem a yamahához..
Ha varadero akkor miért egy suzuki fórumban próbálod.....Talán a varás fórumban olyan cuccot javasolnak ami jó is rá. Muffnak is nevezik...és google a barátod...
Darázsgarázsban tuti van.
A Férjemnek szeretnék venni ilyen kézmelegítő muffot. Hol lehet ezt beszerezni? (Honda Varadero-ja van).
ráadásul sima savas, ami nekem nem jó
nekem zárt kell mert sűrűn van mozgatva
amúgy szerintem jobban megéri a zárt (zselésnek becézett) olyan 2,5x annyi az ára de sokkal tovább bírja
nekem a 8 éves akku most kezd haldokolni

a másik motorban ez a gagyi topin spirálcelás van, eddig 2 idényt kibírt
A ZZR-emet használom,abba meg nem fér bele, de ha valakinek van esetleg max. 80mm széles akkuja, akkor a csere érdekel.
Csak hogy világos legyen, évekkel ezelőtt besz..t az akkum, vettem egyet nagy nehezen (nem volt raktáron ilyen, azért nagy nehezen), közben édesapám "kamikáze" akcióként szintén vett a nélkül, hogy elmondta volna, utána meg félrerakta, nem akart felbosszantani azzal, hogy ő is vett egyet fölöslegesen. (Azt meg ne kérdezze valaki, hogy miért nem vitte vissza a boltba, ezt a kérdést már én is feltettem neki.) Amikor a ZZR-be úgy tűnt rossz az akku, akkor elővette, hoyg itt az új, csak kiderült, hogy nem fér bele (az a megoldás sem érdekel, hogy a ZZR jó kis akkutartóját átfaragjam, esetleg az akkut szívesen átfaragnám, de szerintem abból nem lenne sok jó). Tehát ha a ZZR-be lenne akku az jó lenne a GS-be is, de fordítva nem megy a dolog. Mellesleg kiderült nem a ZZR akku a rossz, hanem a generátor, fesszabályzó, meg még abban volt egy előző tulaj által belerakott xenon, amit kihajítottam, mert csak szívta az akkut (éjszaka nem szeretek motorozni). A történet dióhéjban :)
Azt nem tudom, de az biztos, hogy ez 13eFt volt, meg van a blokk
Hallottam én is ilyen lányról akinek nem ér le a lába, és amikor megállt eldőlt szegény :/
Nem akarom az üzleted rontani, de 10 ropiért kapok a boltban is:

akksi
Akkor ne add el, készülj a tavaszra. Bocs, nem bántani akarlak, de minek egy aksi tartalékban?
Azért egy jó kis kis pesti araszolgatós dugóban jót nevetnék, ha előttem menne.
Ennek nem ilyen rövid.
Mármint a száma.
YB10L-B2
Szerintem érdemes előre felkészülni a tavaszra, sosem értettem miért jó akkorra hagyni mindent amikor már meg kéne hogy legyen, mert adott esetben nem indul a gép :D
mi a száma? én egy xtz7s típust keresek
Majd tavasszal az első indításoknál gyere vissza! Licitálni fognak.
Sehol se vagy, már az első beázás után bezacsiztam a cuccot.
Sziasztok!
Esetleg érdekel valakit egy teljesen új Yuasa akku, GS500-ba való 10eFt-ért (13eFt volt az ára)
Nem került a motoromba, így fel sincs töltve savval, ellenőrizhető.
Van egy qrva nagy találmány Ataaa, nylon zacsi.
Nem nagy beruházás és akár kettőbe is belerakhatod, biztos ami biztos alapon.
Nem a minőséggel van a gond, hanem a GS-nek szarul van kialakítva az ülés alatti "csomagtartó". Beveri a sarat meg a vizet a kerék, mert az okos tervezők csináltak rá pár lyukat is, biztos ami biztos...
Aztán egyszer amikor elővettem, láttam hogy állt benne a víz. persze jó cserkész módjára kiszedegettem a cuccokat, kiszárítottam aztán zsupsz vissza.