Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leginkább amelyik neked tetszik. Próbáld ki mindkettőt és utána dönts. A 650-es valószínűleg sokkal nyomatékosabb az alsó -középső tartományban.
Sziasztok! Nem tudok dönteni. Szerintetek Honda CBF600S vagy Suzuki GSF650S? Mindkettöt kb. 2008-as évjárattól nézegetem, injektorral, kb. 1,2MFt körül. Köszi. Üdv!
Lehet, hogy Fisi elkapta?
Tud vki vmit Diphistről? Hetek óta nem látom a fórumokon és nekem mailre sem válaszol...
A formájára gondolok, nem a színére.........
http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
Én láttam már olyan embert is aki szürkét használt
Azmiaz?
ki krómosat...ki feketét
Ti milyen bukócsövet használtok ?
Kárászi v. Kárászy
nekem eddig csika újította a telókat
a mostanit még nem tudtam tesztelni, de a régi tök jó volt
az árat nem tudom hogy olcsó vagy drága, máshol még nem voltam
En az ohlinsesekhez viszem ha eljutok hozzajuk.
Egyszer beszéltük itt a fórumon hogy van egy megbízható cég aki központi rugós tagokat újít fel.Nem tudja valaki hogy melyik volt ez a cég, vagy esetleg tud valaki hasonló céget?
azért egy 6-os csavart elszakítani már tényleg erő kell
bár az emberek többsége mindent úgy megtépked mintha mtz hengerfej csavar lenne
vételkor szinte minden motoromnál fél méteres csőhosszabbítással jött csak ki a leeresztőcsavar, olajszűrőnél is úgy megtépve hogy szinte menetestől jön ki a csavar stbstb
Emlékeim szerint csillag-villával nem is nagyon fér hozzá az ember a leömlő miatt, vagy legalábbis nagyon piciket lehet mozgatni. Szóval krova.
Olajat nem villáskulccsal engedünk le. Minimum csillag - vagy crova -, ilyen egyszerű. Ja, és tisztában vagyunk a forgásiránnyal.
Az új tömítést adják az olajszűrőhöz, nem soherség lesz az, hanem ERŐ.
gondolom úgy hogy sóherek kiadni 120 forintot egy új o-gyűrűre, aztán amikor szivárog húznak rajta.....
aztán mindig egy kicsit többet
Ezt nem is értettem soha, hogyan sikerül nekik.
Úgy látszik a gs tulajok nagyon sok spenótot esznek.
Talán M6-os pálcikának néz ki.
Rendszeresen megszakítják.
Mert ezeket a szűrő-fedél csavarokat is meg szokták(tuk) szakítani? Ezekkel nem volt gondom, de a dekni leeresztő csavarnál azért tartottam a bajtól. Sokan írták már, hogy lesarkították, megszakították, stb. Vigyáztam nagyon.
Igen!
Pozitív, hogy a tőcsavart nem szakítottad bele, mint itt már többen is.
Tehát, ez a kép kell, hogy fogadjon, ha kivettem a szűrőt?
Köszönöm, ha így van vállalom is, de remélem különösebb gondot nem okoztam. Vagy lehet, hogy az új szűrő végén volt " duplázva és nem vettem észre. Az biztos, hogy az előző cserekor a régi szűrőnek nem maradt bent a vége. De, lényeg, hogy akkor ez nem oda való.
Kössz. Öregségemre nem megy nekem ez a 4T olyan könnyen.:-) Túl sok volt az MZ.:-) Mindenki véleményét és segítő tanácsát szívesen várom. Ne kíméljetek! Üdv.