Sziasztok! Nem tudok dönteni. Szerintetek Honda CBF600S vagy Suzuki GSF650S? Mindkettöt kb. 2008-as évjárattól nézegetem, injektorral, kb. 1,2MFt körül. Köszi. Üdv!
nekem eddig csika újította a telókat
a mostanit még nem tudtam tesztelni, de a régi tök jó volt
az árat nem tudom hogy olcsó vagy drága, máshol még nem voltam
Egyszer beszéltük itt a fórumon hogy van egy megbízható cég aki központi rugós tagokat újít fel.Nem tudja valaki hogy melyik volt ez a cég, vagy esetleg tud valaki hasonló céget?
azért egy 6-os csavart elszakítani már tényleg erő kell
bár az emberek többsége mindent úgy megtépked mintha mtz hengerfej csavar lenne
vételkor szinte minden motoromnál fél méteres csőhosszabbítással jött csak ki a leeresztőcsavar, olajszűrőnél is úgy megtépve hogy szinte menetestől jön ki a csavar stbstb
Mert ezeket a szűrő-fedél csavarokat is meg szokták(tuk) szakítani? Ezekkel nem volt gondom, de a dekni leeresztő csavarnál azért tartottam a bajtól. Sokan írták már, hogy lesarkították, megszakították, stb. Vigyáztam nagyon.
Köszönöm, ha így van vállalom is, de remélem különösebb gondot nem okoztam. Vagy lehet, hogy az új szűrő végén volt " duplázva és nem vettem észre. Az biztos, hogy az előző cserekor a régi szűrőnek nem maradt bent a vége. De, lényeg, hogy akkor ez nem oda való.
Kössz. Öregségemre nem megy nekem ez a 4T olyan könnyen.:-) Túl sok volt az MZ.:-) Mindenki véleményét és segítő tanácsát szívesen várom. Ne kíméljetek! Üdv.
http://olx.hu/hirdetes/suzuki-...
a mostanit még nem tudtam tesztelni, de a régi tök jó volt
az árat nem tudom hogy olcsó vagy drága, máshol még nem voltam
bár az emberek többsége mindent úgy megtépked mintha mtz hengerfej csavar lenne
vételkor szinte minden motoromnál fél méteres csőhosszabbítással jött csak ki a leeresztőcsavar, olajszűrőnél is úgy megtépve hogy szinte menetestől jön ki a csavar stbstb
aztán mindig egy kicsit többet
Úgy látszik a gs tulajok nagyon sok spenótot esznek.
Rendszeresen megszakítják.
Pozitív, hogy a tőcsavart nem szakítottad bele, mint itt már többen is.
Kössz. Öregségemre nem megy nekem ez a 4T olyan könnyen.:-) Túl sok volt az MZ.:-) Mindenki véleményét és segítő tanácsát szívesen várom. Ne kíméljetek! Üdv.