Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezen törtem a fejem
Jobb nem volt?
Megtaláltam a téli elfoglaltságod! Kipufogó festés.
Akkor sok jó forintod megmarad benzinre, mert elég drága volt az új csap.
Lekopogom, de nekem még semmi baja nem volt a benzincsapomnak.
Köszönöm a hétvégi segítő észrevételeket az olajcserés problémáimhoz, úgy tűnik, minden rendben, nincs csöpögés, csavarok is épek maradtak. A korábbi benzinfolyás miatt kénytelen voltam cserélni az olajat, mert nagyon sok benzin jutott az olajtérbe. / A benzincsap volt a ludas/
Egyébként a GS-500 csapjával mindenkinek problémája van egy idő után?
Szóval téli pihenőre a gép leállítva, tisztán és- remélem- üzembiztosan.
Üdvözlettel.
Hali

Ha jársz Győr fele enyémet kipróbálhatod
Egyébként mire szeretnéd használni? Vagy a mostanit mire használod?
Ha nincs más ilyen esetben, akkor a szükség törvényt bont.
Ilyen időben megy a halál motorral.
Is-is... meg annyira nem motoroztam sokat mostanában, így túl nagy ingerenciám a fórumozásra sincs.

Most alkonyatkor viszont csapattam egy 110-et feledékenységből.. ködben-esőben. Hát kurva jó volt. Reggel megállt az autó pestre menet.. helyben lesz megcsináltatva,úgyhogy a mai melónak lőttek, és lehetett egy jót haza tömegközlekedni is, a kulcsot viszont sikerült hazahozni, így ülhettem motorra, hogy visszavigyem a szervizbe a slusszkulcsot. Hát kurvajóvolt..
Szívesen
Azért várd meg, míg valaki megerősít, mielőtt nagyon bevásárolsz
Köszöntem
T10, azt hiszem.
Sziasztok!

Megtudnátok nekem mondani, hogy milyen izzó van a kilóméterórában és a fordulatszámmérőben?

Segítségeteket előre is köszönöm.
Ki van zárva, mert azt nem tudhatom...
Meló vagy csak nem érsz rá?
6.-ost is.
Megvagyok.

09.30.-án kaptam tőled emailt utoljára. Ha azóta küldtél, azt akkor nem kaptam meg.
Mind a kettö tetszik. Próba még csak úgy volt hogy kereskedésben ültem mindkettön de menni nem mentem velük. Hogy lehet ezeket kipróbálni? Kereskedesbe bemegyek és szólok hogy ki szeretnem próbálni? Ismerösöm nincs akiét kipróbálhatnám. Eddig a CBF tetszett nagyon, de ahogy ráültem a 650s-es Banditra az is megtetszett. A Bandit egy kicsit nagyobbnak is tünt ami szintén elöny számomra. Gondolom menni kellene mindkettövel csak nem tudom hogy erre hogy lenne lehetöség.
5-ös ekét elhúzza?

Az mindenre jó.
K5 1000
Má megin ez az 1250.
Ha mindkettőt próbáltad akkor még egy gsf1250-t is tesztelj.