Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az arcod is.
Dehogy is. Mindenem XL-es (vagy nagyobb)
Ne dicsekedj!
Szerintem gyártó függő...
Mondd a boltban mire kell és mondják a méretet.
Enyém XL-es
Én a Nagyvasban vettem vagy 4-5 éve, asszem Oxford, és használtam is keményen, napsütésben. Igaz, hogy 1 éve már szakadt , de a barna tixo kívül.belül megoldja.
A DL-re az XL-es jó, gondolom a tiédre elég az M. De van valamelyik Bau...ban is, meg a Spárban is.
Ha garázsban van csak a por ellen kell védeni, ha nem mosással akarja az ember a szezont kezdeni.
Mondjuk igazad van, maradok a lepedős témánál :D
Garázsban van tárolva, múltkor néztem ponyvákat különböző méretben voltak ( S-M-L-XL ).
Méretek közül melyik lenne jó rá ?
Na ja én csak bevágtam a sarokba.Gond lesz belőle?
Fontos az hogy vízálló kell vagy sem, facebookon sok motoros ismerősnél látom mikor elteszi télire a motort a pár ezer forintos lidlis takaróponyva alá. Ez a legnagyobb baromság amit tenni lehet, mert ugye nem szellőzik és alatta csak rohad alatta a motor. Ha fedett helyen tudod tárolni akkor semmi több nem kell egy két rossz lepedőnél. Ha fontos mondjuk a garázs kinézete akkor érdemes beltéri ponyvát venni, ami ugye a por ellen véd.
Nekem sima Louis-os van, GS500F-hez, még éppen jó rá. Csupaszhoz biztos tökéletes, és megvan tavaly ősz óta (bár túl sokat nem használom, de olyankor kültéren), és ugyanúgy néz ki, mint mikor megvettem.
Annó én a Shoxban kapható legnagyobb hôálló kültéri ponyvát vettem, miért?:
- kényelmesen rá tudtam tenni
- hôállóság miatt leszállás után akár azonnal takarható
- kültéri: vastag, jól véd mechanikai sérülês ellen is (pl jég)
- nincs nagy áreltérés a méretek között
- miután lecseréltem simán jó volt a GSXF-re is
A Gs500-ra mekkora méretű takaróponyvát célszerű venni?
itt is érdemes körbenézni: http://www.aliexpress.com/
sógor rendelt innen már egy csomó mindent, eddig minden ingyen postás cucca megjött
de ilyen jelentéktelen dolgok is mint a 600forintos sd kártya, 700forintos bőrpénztárca és társai
első rendelés egy karóra volt ha jól emlékszem 300forintba volt és még mindig megy
de a drágább cuccok is hibátlanul megérkeztek, volt ami 1 hét de volt ami 5 hét után érkezett meg, de jellemzően olyan 3 hét az érkezés
Ne rakj bele nagyobbat! Ha nem sürgős e-bay led 100 Ft/ db-ra jön ki 10 dbjával árulják. Elég erős, keveset fogyaszt, tartós, kevesebb hőt fejleszt, csak szűk hónap mire megkapod.
az 5W-os os esetleg túl sok hőt termel és megolvaszthatja műanyag óra házat.....
lehet kapni kisebb teljesítményűt is ami műszerfalba való
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne valaki rendelt e már internetről a Sport Dob nevű eladótól?
A kérdésem lényege az hogy nem baszarint e át? mivel előre kell utalni a pénzt....
Válaszotokat előre is köszi!
Pár hozzászólással ezelőtt keresett valaki kis kék "fedlapot" a refi visszajelző izzója fölé. Na azt pontosan ilyen nagyobb teljesítményű izzóval lehet f@szán "kiolvasztani" a helyéről. Részben emiatt szoktak inkább LED-et tenni oda is, biztos, ami biztos...
Akkor azzal nem lesz semmi gáz.
Meggyőző érv!
Sztem semmi baja nem lesz a motornak, max túl fényes lesz.
Mert csak olyat tudtak adni a boltban......
3,4-est nem találtam.....
Miért is akarsz bele 5w-ost?
Sziasztok !

Ti mekkora izzót raktok a műszerfalba?

3,4Watt-ost vagy 5Watt-ost ?

Azt tudom ,hogy a gyári érték az 3,4W, de abból lesz-e valami baj hogyha én egy 5W-os izzót rakok bele?

Segítségeteket köszönöm.
A tengelyen lévő fogaskerék ékkel van rögzítve és az ék megkopott és lötyögött a tengelyen a fogaskerék. Olyan hangja volt mintha vezérmű tengelyes lenne. Kopogott mint a fene.De inkább csak alacsonyabb fordulaton volt csúnya hangja.
Nekem a swift volt ott, mert az volt a legolcsóbb.....idén 16....
jövőre 22 lenne.....így át is igazoltam a KH-hoz ahol 15 lesz.

A bandit a KH-nál van az 4 lesz egész évre, adóval együtt.....
2015-ben a KH lesz a legjobb sok esetben:-))))