Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meglepetés, a Szolnoki Fehér Holló mocis bolt elkérte az összes adatát a gépnek és mondja hogy hétfön csörögjek vissza , addigra árajánlatot kap a Suzukitól :)
Mi baja lehet a kiegyenlítő tengelynek amiért kicserélted ....?hisz annak túl kellene élni több motort
Akkor azt a készletet megrendelem, bocs már az értetlenkedésért ,uj vagyok még ebben :)
vagy is de különbözik, jááááj...
sőt nem különbözik :) jó lesz ez... jólvan ne este van már, jóéjszakát!

na mit szólsz? ez jó volna, mer egyformának tünik a két - két gumi, de a dugattyúk nem egyformák.

féknyereg
ezzel remélem hogy a komplett elsö féknyergemet rendbe tudom vágni a '95 ös GS 500 E-n...
Figyu, falusi vagyok, ahova iskolába járok ( Jászberény ) ott amit tudtam megtettem holnapi napon fogok Szolnokra a Fehér Hollóba telefonálni hogy tudnak e szerezni, de egyre valószínűbbnek tartom hogy ez lesz belőle ...

eBayos féknyereg felújító
Nem létezik hogy nem tudsz bemenni egy motorboltba aki kapcsolatban van mondjuk a pinkmotorsal.

amúgymeg ha csak neten tudsz keresni itt van minden.
Sziasztok! Én Békéscsabán lakok és 12000ft-ért vettem egy motoros boltban kb négy héten belül jött meg. Eredeti JAPÁN vazelinnel lett össe rakva Tökéletesen müködik azóta is. Én most cseréltem kieggyenlitő tengelyt,jó lett hál istennek.
Szoval tokico nyereghez nincs porvédő magyarországon:) ez durva , najo nemidegesitelek ezzel titeket többet , de ha tudnátok h mekkora a dugó átméröje az nem vna rossz :)
Én is patentszemest tettem rá tavasszal.Kapott rendesen,de bírja a gyűrődést.
Bizony, ott tűgörgők vannak, amik szeretik a finom friss zsírt. Tk 3 évente illene szétkapni, mert ugye nem is forog, csak egy rövid távon mozog ide-oda.
Köszönöm a választ én is a patentszemesre gondoltam mert árban is jobb mint a végtelenitett meg a patentszemest én is feltudom rakni itthon nem kell vele szervizbe menni.Meg én nem szoktam gyilkolászni a gépemet az igaz hogy amig a hó le nem esik addig mindennap használom.
annyi előnye van a végtelenítettnek hogy néha szét van túrva a lengőkar aztán azt is ki lehet ganézni a himbákkal együtt
utána nem sírdogál az ember hogy sok-sok 10 ezerért kell venni másikat x évente
bár ha az ember otthon nem tudja megcsinálni szervizben húzós összeg mert el lehet molyolni vele egy műszakot is
igy van nekem tokico nyergem van
Komplett motort esetleg?
Jájj nehogy végtelenítettet vegyél, mert amire felküzdöd, megőszülsz.
Ha meg tudod oldani a nittelést akkor olyat vegyél, de ha nem, jó a patentszemes is. nekem az utolsó 2 láncom mindegyik patentszemes volt. Az előző 40 000 km felett ment el, a mostan is remélem elmegy annyit és sosem volt gond a patentszemmel.
akkor nem jó hozzá a nissin felújító
vagy kell venni rá egy olyan féknyerget
Ez nem nissin.Szerintem tokico.
Hogyne lehetne.
Egy hozzád közeli motorbolt pont jó.
a márkakereskedő meghozza, hogy milyen áron azt nem tudom, de biztos nem olcsón, ellenben biztos gyári lesz
de a nissinhez valahol árultak felújítót csak nem emlékszem hol, pedig kellett volna már, még amikor a hondára kellett volna akkor találtam
de lehet ez volt: http://motor-parts.hu/a-nissin... csak most már másabb lehet a lapjuk
Nyugodtan vedd meg a patentszemeset. Asszem Ataaa is olyat rakott rá és ő nem szokta különösebben kímélni a gépet.