7:45-re Jöjjön a Velencén lévő CÁPA étteremhez!!! Innen van a START.............és a CÉL......
Mósosítottam a programot, hiszen Én 6-ra otthon vagyok.....Így minek maradjak Battán??? és mit csináljak 2 órán kersztül??
Így hazamegyek - iszok egy kávét és 7:45-re megyek Én is a Cápához....
TEHÁT A TALIPONT a 70-es úton lévő CÁPA ÉTTEREM PARKOLÓJA
Én is vigyázok rá.én nem lepődtem meg mert számítottam rá hogy ilyen hangja lesz de mondjuk nagyon jóhogy így "fölvan fujva" az oldalidom mert a motor hőjéből az égvilágon semmit nem érzel,meg olyan jó vele menni.mikor először ráültem akkor gondolkodtam hogy : "hogy a francba fogok majd én ezzel menni " de aztán amint először ráültem és mentem vele elszállt minden kétely az mondjuk hátrány hogy mikor beállnak mögém autósok és "hajtanának" bittos azt hiszik viccből megyek 70nel az emelkedőn
Amugy néztem ezt a TZR50-et (az enyém 125 volt).....
Méretekben vetekszik a Gs-el........
Full design az egész - csak mikor beinditotta a csóka:-)))))) No akkor ment át a szám VIGYORBA
Nem tudom hogy egy 50-es kis gépnek miért kell egy ekkora kaszni????
Bár TÉNY! hogy még igy is jobban néz ki szerintem mint a CBR......
Ott szerintem formailag a fejidomot cseszték el, cskugy mit a régi NSR-nél......
Kicsi a fejidom.....majdnem hogy nincs is.... de akkor meg minek????
Szóval vigyázz rá!!
Ha nem hajtod szét akkor NAGYON SOKÁIG motor marad a kis TZR!!!
Én az enyémet 13 éves Svájci importból vettem......17800km-rel (kb)
Egy év alatt beletoltam 18000-ret és csak láncot, meg egy kerékcsapágyat kellett cserénem rajta......
Persze odafigyeltem az olajcserére.....
én is nagyon ráülök a tankra bőrnadrágba nem fáj nekema lábam az este görcsölt be utána de nem hiszem hogy összefüggés lenne közte általában beszokott.bár a motoron egyátalán nem fáj a lábam sőt hihetetlen de igaz,de a motoron látok.úgy értem tisztán!
Magyarán még nem találtad meg akkor a megfelelő pozitúrát.
Ha hátracsúszok a GS-en akkor ugye átmegy hasaolsba...vagyis a kezemen támaszkodok......ilyenkor fáj a vállam, karom, csuklóm gerincem.....
Ha a t..m közé kapom a tankot akkor egyenes a hát és addig megyek mig begörcsöl a lábam:-)))
(sajna nem tudni miért, de olyan 1-1,5 óra motorozás után ez van......főlg ha előtte sokat voltam kint)
örömmel hallom nekem is nagyon tetszik egyszer volt egy nap hogy levezettem 400kmeres rutinnal 181kmet egy nap.95-95,két részletben közte 2,5óra pihenő volt vagy még annyi se asszem emléxema 95ötödik kilóméternél fájt a csuklóm fájt a gerincem minden bajom volt.(Pomáz-Szente) aztán mikor másodszorra mentünk most nem rég már a 95kilómétert megse éreztem
2., Várpalota - Thury vár (most vegyipari múzeum)
3., Veszprém (vár, viadukt)
4., Tapolca - Malom tó
5., Kőveskál (fésüs szikla, bányászati múzeum)
6., Balatonakarattya - KAJÁLÁS
7., Szabadbattyán - Kulavár toronya
8., a túra vége......mindenki röppen hazafelé..............
A várható táv (kb) 1-8 közt 240km......
Sebesség: 80-110km/ó
Költség:
benzin.....nekem a teljes táv 300km = 4500ft
Kaja = 1000ft
7:45-re Jöjjön a Velencén lévő CÁPA étteremhez!!! Innen van a START.............és a CÉL......
Mósosítottam a programot, hiszen Én 6-ra otthon vagyok.....Így minek maradjak Battán??? és mit csináljak 2 órán kersztül??
Így hazamegyek - iszok egy kávét és 7:45-re megyek Én is a Cápához....
TEHÁT A TALIPONT a 70-es úton lévő CÁPA ÉTTEREM PARKOLÓJA
Méretekben vetekszik a Gs-el........
Full design az egész - csak mikor beinditotta a csóka:-)))))) No akkor ment át a szám VIGYORBA
Nem tudom hogy egy 50-es kis gépnek miért kell egy ekkora kaszni????
Bár TÉNY! hogy még igy is jobban néz ki szerintem mint a CBR......
Ott szerintem formailag a fejidomot cseszték el, cskugy mit a régi NSR-nél......
Kicsi a fejidom.....majdnem hogy nincs is.... de akkor meg minek????
Szóval vigyázz rá!!
Ha nem hajtod szét akkor NAGYON SOKÁIG motor marad a kis TZR!!!
Én az enyémet 13 éves Svájci importból vettem......17800km-rel (kb)
Egy év alatt beletoltam 18000-ret és csak láncot, meg egy kerékcsapágyat kellett cserénem rajta......
Persze odafigyeltem az olajcserére.....
Magyarán még nem találtad meg akkor a megfelelő pozitúrát.
Ha hátracsúszok a GS-en akkor ugye átmegy hasaolsba...vagyis a kezemen támaszkodok......ilyenkor fáj a vállam, karom, csuklóm gerincem.....
Ha a t..m közé kapom a tankot akkor egyenes a hát és addig megyek mig begörcsöl a lábam:-)))
(sajna nem tudni miért, de olyan 1-1,5 óra motorozás után ez van......főlg ha előtte sokat voltam kint)
Amugy Én is ezzel kezdtem!!!
YAMAHA TZR a legjobb:-)))!!!!
Amugy ezzek a körök az elmúlt 3,5 év termései....hiszen 2002 összén kaptam meg az első jogsimat (25 évesen:-)
Szlovákia
Szlovénia
Horvátország
Most nézzétek meg..... merre menjek ????
Erre jártam már MAGYARORSZÁGON (a fekete vonalak)
Én is sárga mocit szerettem volna, de más jött szembe. Szóval most sárgulhatok
Nem baj majd eccer. Gratula hozzá!
Nyuszi: Mondtam már h mennyire imádlak???
Jártam már kint 1x nem sokat és akkor is kocsival.
Nyuszi: Megelégszem egy meleg mézes teával is
Meg úgyis a leglassabbhoz igazodik a banda. (lá-lá-lá..... )
Gyönyörű szlovákia. Megjártuk a Magas-tátrát szakadó esőben tavaly. Még a hó is esett május végén. Király volt!