Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap eső és nagy szél hiányában megyünk szalonnát sütni......

Aki kedvet érez hozzá:
Találkozó a 2/a Dunakeszi Shell kút - 8:45
Indulás 9:00

Cél: Drégelypalánk.....off-road.....Drégely vár
A hegy aljában tábortűz, szalonnasütés, hegymászás a várromokhoz......visszafelé átkelünk a hegyeken......irány a 12-es út....vissza Vác felé....

Ha az idő engedi, akkor benézünk a Fóti banzájba is.....
Én ezt tudom:-) Csak sokan nem akarják ezt felismerni és ez már-már síralmas.

Szerintem így összehasonlitgatni olyan hülyeség a dolgokat......akár motor, akár autó.......

A cikk írójának nekem is ez volt az első levélbeni válaszom....
Ha drágálja a Gs-ért az árat akkor akár lehet venni egy OLCSÓBB motort is.....
Hyosung GT650SH......mindkettőnél ólcsóbb (ha az F-est nézem)......

És ugye más is:-))) Hisz nem sor2, nem 500ccm....stb...stb...stb

Illetve ha lenne 1,5 milkám??? Azért már bármilyen motort lehet használtan is venni.
A cimbim belenyúlt.....
600 Bandit S - 1,2 milka: 1 éves, 4000km....
Blue: egy drágább motor miért ne lehetne jobb
A Honda lehet hogy jobb, de drágább is. Annyiért már kezdhetsz gondolkodni pl egy SV-n vagy egy Banditon.. és akkor még több lovad van, még szélesebb gumid (lehet ABS-ed) stb amit akarsz.
Szoval a GS egyszerü de nagyszerű
Ami nincs rajta nem, romolhat el
No igen ez már ugrás:-)
Sok sikert - és csak ÓVATOSAN!!!!! Ez biza megy mint az ÁLLAT:-))))

No de Gs téma:-)))
CBF teszt - miközben leszolják a GS-t:-(

Válaszom erre:
CBF500 vs Gs500
ja az volt
ez valami bemutatógép volt :?

mindenhogy jó az ára
1280 km,sztem nálam jobban fognak szaporodni a km-ek
és a 20th-ba mennyi km van ?
Hello!
Bizományba tették ki,nem akarták beszámolni ebbe mert,h ez már így is olcsó.Garantáltan 23000km amúgy 800-ra van kiírva.De amíg vannak ugyan ennyi idősek 6-7 ezer km-rel addig baszhatom magyarul.Ilyen minek vesz motor azért,h a városba pávázzon?Istenem
Edi mennyiért vették be a GS-t? Hány km volt benne és mikori volt?
Szép az új vas gratula!
gratu
Grat!
Emmán nem játék!
köszi
1800000 Ft azért a tiéd kicsit jobb ,de nem baj majd ha nagy leszek nekem is lesz olyan
grat

hogyé mérik ?
Sziasztok!
Tegnap elhoztam az új motoromat GSXR 600 K5 LTD.Úgyhogy már nincs GS Ja a GS a blatonboglári Full Gas-ba van aki akarja megtekintheti,megveheeti,garantáltan jól jár vele.
Itt a szerkesztett videjó:-)))))) Sajnos CSAK itt tudtam felhelyezni.......

Ha a linkre kattintva nem csinál semmit akkor jobb egér, és mentés másként...

SZERKESZTETT VIDEÓ FILE 45mb!!!

No.....

Ha rákattintasz akkor nekem az jelenik meg, hogy "A lap nem jeleníthető meg.":-)

Menj fel a címsorba a WMV után és katints bele - majd ENTER....

Ekkor megkérdezi, hogy megnyit, ment, mégse.....

Menjetek a MENT-re!!!
BOcsánat Szebasztián, de már régen volt:-) és nem túl jó a memorim
Tényleg kicsi, nem tudom miért ide írok, amikor épp MSN-ezünk:-)))
Hi!

Millllen kicsi a világ.... De, mi voltunk a barátaimmal, én vezettem a bandát.... Aztán még találkoztunk egyszer az Arany-parton is.... (amúgy mielőtt Szebasztián-barátom megsétődne, ő egy cbr-rel volt, de a duke-re jól emlékszel )
Nem jöttél végül a palace-ba. Ja, pont 3 hete volt...
Majd felveszlek msn-en, bár azt csak munka közben használom....

köszi Már szervezkedünk ha mindenkinek összejön a dolog jövőre már 9en leszünk +Tiger+MotoGP46+Tiger faterja
NYUSZIKUSZ! NEm veletek gurultam el Siófokig kb 3 hete??? PAlacenál volt a szállásotok???
Asszem egy cbf meg egy duke társaságában voltál?:-)))) HA igen dobhatnál egy MSN címet vagy valamit:-)))) Üdv.: Tsabi (Piros kis Cagiva Mito)
NO!

Ha nézitek a időpontokat akkor értehtő lesz minden:-))))
A helyszínek nagyjából....
1., Cápa
2., Veszprém
3., Tapolca
4., Hegyestű
5., Akarattya
7., Székesfehérvár

Fényképalbum
Korán??? Te jó ég..... bocs, ez az óvoda??? Én a minimum éretségizet osztály kértem:-))) vagyis 18 felett:-)
Kinek korán - hiszen Én tegnap reggel 8-kor keltem fel....vagyis 34,5 órája:-))) nekem ez már későn van.-))

Amugy azért barátocskám:-) hogy megjárd kényelmesen és haza is érj!
Nálam a túra nem abból áll, hogy felülök a motorra és 140-el letolok 300km-ert......

8-kor indultunk és most értem haza.... egész pontosan 17:59-kor....
A táv? 316km háztól-házig.......közben még volt egy 20km-es nagyon megázzóóóóós szakasz is:-)

A fényképeket és a videót majd belinkelem! Akkor megértitek talán:-)

De úgy érzem innen biza soha senki nem fog jönni velem/velünk.....mert már már 125-ös szindróma van itt is:-)) (Fejbentúrázok szövetsége:-) - tisztelet annak az 1-2% kivételnek)

Bocs, de eddig csak a szövegelést láttam, a motorost még nem:-)))) - NYUGI! Nem csak ebben a toicban:-)
Nem bunkó vagyok - csak öszinte!!!:-))

A sajnálatos hogy aki meg jönne az anyagi okok miatt nem tud eljönni - vagy még fiatalka mint z3:-((
Ellenben Z3!
Nyugi! Eljön a te időd is.......amugy 50-essel tényleg ne vállalj be túrát, max 50-es csapatban!! De azért specc ma a legkisebb ismét Katika volt a 250-es CBF-el......
Volt 2 GS (Mucsi és ÉN)
1 ER6N
1 750 GSXF
1 Marauder 800
1 Volusia 800

Erre pl jó kiindulás a simson klub, vagy a neten fellelhető megannyi robogó-sportrobogós csapat.....akik 40-80-al közlekednek......mert azt Te is és a motorod is bírni fogja hosszú távon......
Amúgy Ők is voltak már kint Szlovákiába - SIMSONNAL!!!!!!!!!
Ha ez megnyugtat: én szivesen mennék csak nem engednek egyedül olyan messzire meg hát 50es majd 2év múlva
ez tényleg így van... :) minek kell halál korán elindulni? :(
No mizu álomszuszékok????

Van rá egy Hamburgerem egy üditővel, hogy innen nem lesz ott senki a STartnál:-))))