Felírtam a számod, ha élesedik a helyzet csörgök.
Merrefelé is laksz amúgy?Nem keresem most vissza.
Nem mintha nagyon számítana, bár az általad nem annyira sokra becsült kocamotorosok közé tartozom :D
A sört hagyhatod is, mert nem szürcsölök ...... szereek mindig olyan állapotban lenni - hogy BÁRMIKOR motorra patanhassak:-)
Amugy meg csörenj rám /70-3734670/ és megbeszélünk egy időpontot ha ilyen gondod van.....
Ha tudok segítek......
Ja egyébként a fék lesz szerintem, mert van neki egy kis hangja is.
Régóta szeretném, ha látná valami szakértő a gépet, minden tekintetből, szervízre meg inkább most nem költenék.
Szóval laehet, hogy 1-2 sörrel elmegyek hozzád. :D
A másik gond lehet az, hogy szakaszosan nyúlt meg a láncod - így van egypont mikor befeszül.......
Sajnos így kezdődik a LÁNC kukába való hajítása.......
Ezt meg ugye úgy tdod ellenörizni hogy visszalazítod a láncot hogy lógjon....és megpörgeted a kereket (a legjobb ha le is veszed a láncot hátulról, hogy semmi ne akadályozza a pörgést......)
Nagyon hamar kideríthető hogy mi is valóban a téma.....
Ha nem sikerál valami szívesen segítek.....van itthon minden ami kell......(szerszám, olaj)
ezért ne rohangálj szervízbe....
1., a drága megoldás egy új féktárcsa
2., kicsit olcsóbb megldás a féktárcsa felszabályozás
3., még olcsóbb megoldás (1gy próba elötte): új fékbetétek
4., a legolcsóbb: szed szét a féket...... van benne az a 2 pici tngely, amin fut a fékbetét....azt pucold meg rendesen!!!, plusz a dugattyúk környkét is fújd be egy kis olajos sprayvel....
Ilyen volt nálam is......
mikor csináltam egy "kuplung be 60nál" mutatvány olyan volt mint amikor vonaton utazok katt-katt-katt-katt-katt.......
Nekem ez volt a baja....
A két kis tengely a csúsztatsok miatt ugye karcolódik - és elkezdti szépen mgfogni a koszt.......ettől a fékbetétek nem csúsznak vissza idővel és mivl nem egyenletesen állnak - nem is egyenletesen kopnak.....
Nálam a 4. pont kijavította ezt a hibát......azóta sincs ilyen gondom...........
Bár Én néha endurónak is használoma gépet:-) mikor Off-road szakaszra tévedek:-)))
Halihoo!
Azt vettem észre láncfújás közben, hogy a hátsó kereket egy ponton (szakaszon) fogja a fék. Már vizsgán is mondták, hogy kicsit üt a hátsó fék, de még belefér.
Mi a teendő?
Most egy új project van folyamatban:-)))
CBF500 - Er5 - Gs500 oldal:-)))
Összedobom mindhármat.......
Akinek van kedve bedobni egy kis tesztmotorozásra a gépet az jelezze és megbeszélünk egy időpontot.......
Lehet több motor is......
Csinálunk képeket, videót az oldalhoz....
Ha vigasztal a nagylányom ma kezdte élete iskoláját:-))))
Első nap az első osztályba:-)))
Én tényleg csak vigyorogni tudok:-)))) elég volt nekem:-)))
Persz mikor hétfőn majd jön, hogy be kell vinni 1-2 tank benzinpénzt a suliba, akkor már nem fogok:-))
Amúgy szóljatok le, de nekem tetszik:-)))
Ha csak szimplán a tank és az idomok katak volna Zebra rohamot, akkor az gát lenne, de így elég jól néz ki - nekem legalábbis:-))))
Felírtam a számod, ha élesedik a helyzet csörgök.
Merrefelé is laksz amúgy?Nem keresem most vissza.
Nem mintha nagyon számítana, bár az általad nem annyira sokra becsült kocamotorosok közé tartozom :D