Karcos nem karcos... sose idegeskedtem még amiatt, hogy csak meg ne karcolja valami. Kőfelverődésnél is csak azon parázok, hogy a fényszórót kerüljék el a kavicsok, mert ez még üvegből van
A karcok nagyja a hasidomon megvolt a vételkor is. Igazából csak mocskos a motor, annyiszor áztam el vele idén, hogy már nem is mosom. Egyszer volt lemosva azt hiszem, mielőtt leadtam a szervizbe.
Szerintem nincs lelakva, minden szervizt az előírások szerint időben megkap és megkapott.. pár apróságot pótolni kéne az igaz. Nem sokat, kb 20 ezer kilométert mentem eddig vele, és költöttem is rá rendesen.. idén is rá lett locsolva kb egy 100-as, pedig nem is nagyon mentem vele.. még ha nincs is látszatja
Valakit érdekel GS500-as ülés?(Gyárira van felhúzva bőr ülés, ülésfűtés van benne, belevan hímezve hogy GS500).
Valakit érdekel?
Engem gyári ülés érdekel. Van valakinek? Vagy valaki csere?
Túl magas az ülés nekem így.
Tisztelt Fórumozók!
Nagyon valószínű, hogy a benzincsapom elromlott. / Csöpög a benzin, és nem csak a karburátorban lévő mennyiség, hanem elfolyt egy háromnegyed tanknyi. / Mibe kerül egy új csap, és hol érdemes, hol lehet ilyet vásárolni?
Miért kell hangosabbnak lenni egy motornak, mint gyári állapotában? Ciki a hangja, nem hallja a másik közlekedő, vagy csak egyéni elvárások miatt? Hagyom magam meggyőzni. :-)) / De az eredeti dobhoz nem lenne szívem hozzápiszkálni./
Kifizetted használod.
Hogy hogy az a te dolgod.