Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mennyire lenne jó ötlet?
http://youtu.be/lQ3s_EPtVJw
Szerintem ez a kipufogóért igen csak szólnának.
Sziasztok!

én is csatlakozok ehhez a témához nekem is elég halknak tűnik , mi történne ha esetleg egy ilyet ráfaragnék?
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Az jó :D
Milyen magas vagy?
üdv a törpök között !
nekem a gyári ülést is meg kellett faragni. a tetejéből, és az oldalából (kissebb terpesz) is faragtak le pár cm-t . így már nem kalimpál a levegőbe a lábam.
Nem lesz probléma, motoremelővel könnyebben hozzáférünk.
Szerelőm majd megoldja. :)
Olajos.
Alatett talcat,beoltozott cottonba,mutogatja az olajos tomitest.
Amugy a fasz nem vette le a fesszabrol csak logatja.
Poni ilyen az osszes motor generator.
honnan tudjam ? otthagytam a szervízbe , oszt mentem érte
de ezt találtam , hozzáértőknek (és angolosoknak) biztos segítség
http://youtu.be/GxS5yZ44AHU
nah,nem az ülés,hanem a központi rugóstag lett lentebb állítva :)
Esetleg kutyacsont cserén is gondolkoztam már.
166 cm vagyok,és rövid a lábam, lentebb lett állítva az ülés és még így is magas(csak a cipő hegye ér le).
Arra gondoltam,hogy ha nem sikerül eladni,akkor elvitetem egy autókárpitoshoz, hogy vegyen le belőle.
Budapesti és Jászberény környéki vagyok.
Mindenképp találkozással szeretném, hogy mindkét félnek jó legyen az ülés. (nekem,hogy elég legyen,a másiknak,hogy ne legyen túl nagy.)
Szia Robika!

Engem érdekelne az ülés cserével-beszámítasal! Merre laksz, hol lehetne élöben megnézni? Te milyen magas vagy, hogy magas az ülés?

Köszi!
Megszokjuk.
Majd kíváncsi leszek hogy a kipufogó leszerelésen nélkül fel bírod e rakni.
Én is vettem egyet nyáron, mert a gyári elhajlott, de eddig lusta voltam felszerelni.
Engem érdekelne a középtámasz! Ez megegyezik a Gs500F-al? (2004)
Mennyi lenne ennek az ára?
Már én is rájöttem mikor ráraktam az akksira.
Volt tomites a dekli es a blokk kozt?
Kipufogó!
Azzal ti mit csináltok,hogy nagyon halk a kipufogó?
Hallottam,hogy szoktak belefúrni a külső csőbe belülről és akkor valamelyest hangosabb.
Néztem, hogy lehet venni nyílt kipufogót, de az szabálytalan,igaz?

Itt egy videó a furrásról:
http://youtu.be/lQ3s_EPtVJw
Hellosztok!

Van egy ilyen motorom.
Látjátok,hogy az ülés nem gyári, hanem varrott,magasított. Bőrből van, és bele van hímezve hogy GS500. Ülés fűtés is van benne. A hátsó ülés magasitott. A gyári ülésre van ráhúzva, így a csatlakozás az eredeti.
Viszont, nekem egy kicsit magas az ülés.
Két opció érdekel:
- Szerintetek hol lehet szerezni bontott használt ülést esetleg valakinek van?
- Eladnám valakinek akit érdekel,ha kicsi neki és kényelmetlen a gyári ülése. Beszámítani az eredeti ülést, így valaki upgrade-elheti az ülését :)
"Csak úgy üresen akksi nélkül bedugtam a hálózatba, de a kijelző és az alsó zöld led folyamatosan villog, (másodpercenként 2-3-at) és nem jelenik meg semmi a képernyőn, csak nagy kékség.
Ez ilyen ha nincs akksira kötve, vagy sikerült egy szart elhoznom? "

Én vissza is vittem, szó nélkül kicserélték. :)
Mikor a cseredarab is ezt csinálta kezdtem gyanakodni, hogy ez ilyen kell legyen.
Üdv!

Akkuból lehet olyat kapni aminek a csatlakozó rögzítése nem úgy működik hogy az anyacsavar beleül az akkuból kiálló részbe hanem csak felfekszik rá és kulccsal kell ellentartani? Az előbbi megoldásnál ha szorul kicsit a csavar akkor kilazításnál megfeszíti a puha akkuból kiálló csatlakozót.
Ma sikerült letörnöm az egyébként tökéletes alig kétéves banner akkum csatlakozóját.
Üdv !
Nekem a "forgórészben" tört el a mágnes LAPJÁRA ! Suzuki-szervízben tettek be helyette komlett (bontott) forgórészt. A régi megvan még, 2 ép mágnessel . Nem tudom az kivehető é . A forgórész szárazon fut ,(szerintem)
olyasmit hallottam, hogy "betolásos" indítás okozhatja esetleg a mágnes törését. (jereváni rádió)
suzuki gs 500 alkatrészei,gumiksok alkatrész eladó hivj hátha tudok segiteni 06704275150
Abban neked még a fekete szurkos akku lehetett
Ataaa ne parázz, jó a töltő és az akksid is. Mellesleg szerintem ne hagyd rajta, bár átmegy automatikusan csepptöltésbe, de az ördög nem alszik. Én télen általában havonta 1x, 2x beindítom v. rárakom 1 napra töltikézni.

Mellesleg ma reggel be kellett tolnom, mert elfingta magát az akksi. Persze tudom már rég, h szar, de télre nem fogok újat venni.
Ha hasonlit a tobbi motorra es olajdekli alatt van nem nagy kunszt.

De a forgoresz max serules miatt megy tonkre.
Alltalaban.