Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig nagyon faca gép
mondjuk az a csőr része nekem se jön be de "élőben" szebb mint képen
Nem jon be.
az f800gs egy ideális választás, az 1200es már túlzás
Csak egy kisebbet
Vegyek Neked egy DL-t?
Vagy egy 1200 BMW GS-t?

Persze Magamnak is szeretnék!
Azt hallottam.
Azé' égni lehet ilyenekkel rendesen...egy időben a lányokért rűrűn jártam az iskolájuk elé motoral hazahozatal céljából (no meg mutogatni magunkat )....egyszer az Orsi elé mentem, amikor kijött az osztály megálltak elköszönni Orsitól a bnői miközben én nagy lazán akartam felülni, de ahogy a lábam átdobtam beleakadt a dobozba és szép lassan elkezdtem dőlni a túloldalra miközben rángattam ki a lábam a konzol és a doboz közül.... .....szerencsémre mielőtt teljesen átbillent volna kiszabadult a lábam és átdobva sikerült megfogni, de azért már nem sok híja volt.......,de a legnagyobb égés az Anitával volt az Egri tecso bejáratánál...no, az gáz volt a tömeg előtt...
Beálltam a pinyóba de a támaszt nem raktam ki.
Kurvanehéz volt kimászni fejjel lefelé a motor alól.
De egy karc se lett rajta...............alávetettem magam.
Volt.
Járdáról két kocsi közt fordultam rá az útra szűken jól beöltözve nyári melegben, cipóra tömött tanktáska. Balra fordultam ki, jobbról meg jött a troli. Kicsit elkapkodtam a dolgot, kuplungolni sem tudtam rendesen a tanktatyótól a teljesen elfordított kormány miatt, motor lefullad. Már nem tudtam rendesen megfogni, így a vállamat is úgy meghúztam hogy most lassan másfél év után van az hogy nem fáj.
Mindezt a GS-el! Mi lesz egy jóval magasabb motornál? Ha az ember sokat megy a nagyszámok törvénye alapján úgyis bejön egy-két ilyen...
Azt ne mond hogy még nem vót ilyen?
Ott van a kedvenceim között a videó.
És pont azért linkeltem, mert én is küzdök a magas ülésmagassággal.
Akkor röhögd ki, ha a kanyarvételt is utána tudod csinálni: Pedrosa
Persze
ezeken megtapad a sima matrica?
fejidomom rettenet viharvert azt gondoltam áthúzni
erre szoktam mondani hogy a p..a sosincs ingyen
ja, valahogy úgy...
Neeem, autóba lesz forgatva (ami persze az én nevemen lesz )
A 4D mit jelent, h idővel arrébb mászik.
En innen szoktam vasarolni
Kérdezd meg.....itt van kék is....http://olx.hu/i2/hirdetes/3-d-...
esetleg kék színű is van?
még nem...de kutakodtam..és már túl vagyok az első fellángoláson
..igen..de valahogy a 950 jobban tetszik..
Sziasztok!
Egy fordulatszámmérőre lenne szükségem, elektromos. Van esetleg valakinek?
Üdv.
Sziasztok lenne egy pár vezérműtengelyem bontott (1997) motorból. Akit érdekel, olx-en megtalálja a hirdetést. Az ára 15.000 forint. érdeklődni e-mailben: pauliscsak@gmail.com