Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!

Olyan kérdésem lenne nem tud valaki olcsón progresszív rugót , plexit , jóféle tükröket? ha igen kérem jelezze :) szép napot!
Csodás, mint mindig.
Már rég motorozik. 600 CBF-fel nyomja, de újabban sokat ül mögöttem, a fia meg nagyobbat akar Ganjáétól, ezért cserélnek.
Milyen volt a Transalpin?
Szia!

Ha eddig nem volt érdeklődőd (csak most néztem fel az oldalra) engem érdekelne az ülésed! Az enyémen gyári van (GS 500 F) de előtte szeretném próbálni.
Ritkán nézem az oldalt, kapcsolatfelvétel miatt írj légyszives a kisgida88@freemail.hu -ra!

Vagy a gyerek, esetleg gyűjtő lettél.
No, asszony is motorozni fog?
Az biztos, hogy jó helyen van! Bár mostanság úgy néz ki, hogy hozzám kerül.
Ezek szerint ő vette meg Ganja motorját. Jó kezekbe került.
Konkrét kiszemelt nincs, de az az érzésem, hogy vagy valami csupasz lesz vagy egy rendszámos, lehetőleg egy DRZ-nél azért combosabb 1hengeres enduro. De nem hajt a tatár egyelőre..
Ezt nyilván te érzed. Mi a következő kiszemelt? Vmi hosszúlábúra tippelnék.
Meg most már tök felesleges rá.
Nem tudom érdemes e forszírozni. Akkor amikor kitaláltam az volt, most már nem biztos.. mert nem az a típus vagyok aki egy motort túl sok évig megtart..és már egy ideje megvan a Divi.

Halott ötlet.
Lesz?
Szerintem még nincs vége. Igazából tavasz óta nem kérdeztem rá, mert ezer más dolgom volt.
Jómagam valahol a kettő között,zavar ha koszosan áll letakarva a garázsban,de túrán eszméletlenül képes vagyok összekenni és olyankor nem is érdekel a kosz.
mi lett a történet vége ?
..ha lenne. De nincs
és eladásnál kap a vevő gratis-ba egy egyedi bukócsőt is...
625 és 750 ezer forint vannak most a 900S-ek a hahun.. túrafelszerelések nélkül. Na én ezt a motort 485-ért vettem kompletten, 3 szezont lehúztam vele. Szebb nem lett időközben, ehhez nem fér kétség. De az is biztos hogyha igazán el akarom majd adni, nem lesz nehéz így se, mert 150-200 ezerrel olcsóbb lesz mint a többi. Szóval nekem egyelőre ez így egy kényelmes állapot. Na ebből a különbségből azt a pár hiányosságát ami van, lazán meg lehetne csinálni.. meg hát azok a motorok se költségmentesek, mert olyan használt motort nincs.

Majd a következő tervszerű nagyberuházás az két első féktárcsa lesz ha elkopnak a fékbetétek elöl.. ha egyáltalán megtartom addig.
Merénaztán mindenhéten vödörszám rakom rá a habosvizet.
Huhh talán a szigeti buli után mostam le.
Mondjuk az már komoly mocsokmennyiség volt.
és=én..
Igen, mások vagyunk.....van aki szanaszét pucolja a járművét mást meg ez nem érdekel csak menjen...és az utóbbi vagyok mint a főshit...