Ha eddig nem volt érdeklődőd (csak most néztem fel az oldalra) engem érdekelne az ülésed! Az enyémen gyári van (GS 500 F) de előtte szeretném próbálni.
Ritkán nézem az oldalt, kapcsolatfelvétel miatt írj légyszives a kisgida88@freemail.hu -ra!
Konkrét kiszemelt nincs, de az az érzésem, hogy vagy valami csupasz lesz vagy egy rendszámos, lehetőleg egy DRZ-nél azért combosabb 1hengeres enduro. De nem hajt a tatár egyelőre..
Nem tudom érdemes e forszírozni. Akkor amikor kitaláltam az volt, most már nem biztos.. mert nem az a típus vagyok aki egy motort túl sok évig megtart..és már egy ideje megvan a Divi.
Jómagam valahol a kettő között,zavar ha koszosan áll letakarva a garázsban,de túrán eszméletlenül képes vagyok összekenni és olyankor nem is érdekel a kosz.
625 és 750 ezer forint vannak most a 900S-ek a hahun.. túrafelszerelések nélkül. Na én ezt a motort 485-ért vettem kompletten, 3 szezont lehúztam vele. Szebb nem lett időközben, ehhez nem fér kétség. De az is biztos hogyha igazán el akarom majd adni, nem lesz nehéz így se, mert 150-200 ezerrel olcsóbb lesz mint a többi. Szóval nekem egyelőre ez így egy kényelmes állapot. Na ebből a különbségből azt a pár hiányosságát ami van, lazán meg lehetne csinálni.. meg hát azok a motorok se költségmentesek, mert olyan használt motort nincs.
Majd a következő tervszerű nagyberuházás az két első féktárcsa lesz ha elkopnak a fékbetétek elöl.. ha egyáltalán megtartom addig.
Olyan kérdésem lenne nem tud valaki olcsón progresszív rugót , plexit , jóféle tükröket? ha igen kérem jelezze :) szép napot!