Hali, kb 1km es szakaszon volt köd utak szárazak voltak, a szél erős 1000m felett. Itt lent nincs szél. Ez a szél nagy hidegérzetet kelt. Most reggel mintha lenne valami kicsi köd. Nők szerintem fáznának.
Nos a Magyar oldalon végig esett de A határ után szinte semmi Besztercebányán most sem esik. (Most ertünk a panzióba egy kis sörtúra után) holnap indulunk Poprádra de holnap után ha minden jól megy megkerüljük a Tatrat aztán következő nap vissza. Az útvonal még nem fix ha látunk valami kwdvezőbbet arra megyünk :-)
Fél éves és gyujtásra simán 11,5-7 körül nem néztem.
Inyektor mostanában hurutos.Ha nem megy sokat.
De nem is tekert olyan vehemensen.Most már 2,ra beröffent szal nem nagy gebasz.
Télen lesz időm a tune ECU-val kideríteni miafene van.
Addig megyek.
rá kell mérni aztán ha 11v alatt van amikor tekeri akkor ki kell dobni az akkut
vagy meg kell csinálni okosba: eldugsz egy csatlakozót aztán amikor indítod, rápattintod előtte a töltőt, napközben úgy is tölt annyit
a huskyn már 2 éve húzom az új akku vásárlást, na de majd most tavasszal, akkor meglesz
vagy utána
ha nekem is valami rendes helyen lenne tárolva tuti más lenne a helyzet
nyáron van vagy 40+ fok a bádog alatt persze hogy gyorsabban párolog a karbiban a benzin egyes részei
ilyenkor tekertetni kell vagy 10-15 másodpercig mire beindul sokszor le is áll mindjárt.
ha friss a benzin 2-3 főtengelyfordulat és megy is és nem áll le
Makarskát.
Carpe Diem, jól nyomod!
Ha azt mondod a nap is süt elsírom magam
Inyektor mostanában hurutos.Ha nem megy sokat.
De nem is tekert olyan vehemensen.Most már 2,ra beröffent szal nem nagy gebasz.
Télen lesz időm a tune ECU-val kideríteni miafene van.
Addig megyek.
vagy meg kell csinálni okosba: eldugsz egy csatlakozót aztán amikor indítod, rápattintod előtte a töltőt, napközben úgy is tölt annyit
a huskyn már 2 éve húzom az új akku vásárlást, na de majd most tavasszal, akkor meglesz
vagy utána
Vagy tényleg TPS.
télen nekem sincs gond, max az akkuval
Pincében állt lassan 3. hete.
És megy.
nyáron van vagy 40+ fok a bádog alatt persze hogy gyorsabban párolog a karbiban a benzin egyes részei
ilyenkor tekertetni kell vagy 10-15 másodpercig mire beindul sokszor le is áll mindjárt.
ha friss a benzin 2-3 főtengelyfordulat és megy is és nem áll le